Un blat care se taie in 2. Crema -500 gr brânza de vaci -2–3 linguri zahăr -250 gr frișca bătută cu întăritor -1 doză mandarine ( se pot pune alte fructe).Se scot fructele pe o sită ca să se scurgă. Amestecăm brânza cu zahărul până când acesta se topește. Pe rând adăugăm frișca și amestecăm ușor (cu lingura) apoi fructele. Eu las puțină cremă fără fructe pt a acoperi tortul. Insiropăm blatul cu compot, punem crema, apoi partea de sus și ornăm. Poftă bună!!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.