378 poze   3118 vizite
Albume
10 Grătar11 Dulcețuri gemuri jeleuri1Torturi   Cheeskeake cu Limette   Tort albastru   Tort cu afine și căpșuni   Tort cu budinca de mere   Tort cu cremă de brânză și piersici   Tort cu mandarine   Tort cu mere nemtesc   Tort cu piersici   Tort cu piersici și mascarpone   Tort de ciocolata   Tort diplomat   Tort Pfirsich-Marakuja   Tort pt sirenele mării   Tort roz   Tort Stea   Torturi de la Iuliana   Torturi idei2 Prajituri   Apfelkuchen mit Streußeln   Apfeltiramisu in Glas   Ciocolată și cireșe în pahar   Găluște cu prune   Prăjitura cu mascarpone și afine   Prăjitură cu mere la tavă   Prăjitură cu rabarbură   Zwetschgenwaehe pt Diana3 Muffins   Cu afine   Cu afine și natron   Cu Strugurei   Cupcakes Căciulițe pt Moș Crăciun   Cupcakes cu afine   Cupcakes Sirena mării   Simpli4 Ciorbe   Ciorba de perișoare   Ciorbă de pui a la grec   Ciorbă Lukscos   Supă cremă de dovlecel   Supă cremă de sparanghel   Supă Dal -India   Supă Gulaș unguresc5 Mancare   Cannelloni cu sos de Bolognese   Cartofi la cuptor   Ciuperci umplute   Gulaș de mistreț   Piept de pui cu curry   Piept de pui pe pat de legume   Salată de macaroane   Somon la cuptor   Spaghete bologneze   Sparanghel în foi de plăcintă   Vinete la cuptor6 Biscuiti7 Party food   Melcișori   Pătrățele cu lachs somon   Trandafiri cu mere8 Salate   Salată de bulgur   Salată Hawaiană9 Siropuri   Sirop de soc      SocataX Aranjare platouri

membru din 13 mai 2017

Supă cremă de dovlecel

-1 dovlecel Muscat sau Hokkaido
-500 gr cartofi
-2 cepe
-2 cm ingver rădăcini
-4 linguri ulei
-1 1/2 litri supă de legume
-250 gr smântâna
-2 portocale
-1/2 lingurița curry
-sare , piper, zahăr
Mod de preparare
1.Se taie dovlecelul, se curăța de semințe și coajă și se taie cubulețe .
Se curăță cartofii și îi tăiem cubulețe.
Ceapa și ingver se curăță și se taie cubulețe .
2. Se încălzește uleiul și se călesc ceapa și ingver. Se adaugă dovlecelul și cartofii. Se pune supa și smântâna și se fierb la foc mic până se înmoaie.
3. Se ia oala de pe foc și cu ajutorul unui mixer(blender) le facem pireu. Presam portocalele și punem sucul in supă.
Adăugăm sare, curry , zahăr și piper după gust.
Poftă bună!
3.10.2018
3.10.2018
3.10.2018
3.10.2018
Dovlecel Hokkaido
Dovlecel Hokkaido
Cartofi
Cartofi
Morcovi
Morcovi
Ceapa
Ceapa
Am pus-o la foc cu o lingură de vegeta
Am pus-o la foc cu o lingură de vegeta

Comentarii album • 2
gabigligor 4 octombrie 2018  
Reteta mea e mult mai simpla ,pun dovlecelul cu cartofi, morcovi si ceapa la fiert , cand sunt gata bag blenderu in ele , o cutie de smantana , sare si piper si gata :) Ce fel de dovlecel e ala ce ai scris ? Il gasesc si in RO ?
Raportează
yasmin24 5 octombrie 2018  
Da ăla portocaliu ;) e bun și de copt, are gust mai dulce decât cel pe care îl aveau bunicii noștri ! Când mai merg la cumpă îi fac o poză, sigur îl ști :)
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.