378 poze   3118 vizite
Albume
10 Grătar11 Dulcețuri gemuri jeleuri1Torturi   Cheeskeake cu Limette   Tort albastru   Tort cu afine și căpșuni   Tort cu budinca de mere   Tort cu cremă de brânză și piersici   Tort cu mandarine   Tort cu mere nemtesc   Tort cu piersici   Tort cu piersici și mascarpone   Tort de ciocolata   Tort diplomat   Tort Pfirsich-Marakuja   Tort pt sirenele mării   Tort roz   Tort Stea   Torturi de la Iuliana   Torturi idei2 Prajituri   Apfelkuchen mit Streußeln   Apfeltiramisu in Glas   Ciocolată și cireșe în pahar   Găluște cu prune   Prăjitura cu mascarpone și afine   Prăjitură cu mere la tavă   Prăjitură cu rabarbură   Zwetschgenwaehe pt Diana3 Muffins   Cu afine   Cu afine și natron   Cu Strugurei   Cupcakes Căciulițe pt Moș Crăciun   Cupcakes cu afine   Cupcakes Sirena mării   Simpli4 Ciorbe   Ciorba de perișoare   Ciorbă de pui a la grec   Ciorbă Lukscos   Supă cremă de dovlecel   Supă cremă de sparanghel   Supă Dal -India   Supă Gulaș unguresc5 Mancare   Cannelloni cu sos de Bolognese   Cartofi la cuptor   Ciuperci umplute   Gulaș de mistreț   Piept de pui cu curry   Piept de pui pe pat de legume   Salată de macaroane   Somon la cuptor   Spaghete bologneze   Sparanghel în foi de plăcintă   Vinete la cuptor6 Biscuiti7 Party food   Melcișori   Pătrățele cu lachs somon   Trandafiri cu mere8 Salate   Salată de bulgur   Salată Hawaiană9 Siropuri   Sirop de soc      SocataX Aranjare platouri

membru din 13 mai 2017

Ciocolată și cireșe în pahar

-1 borcan de compot de Vișine (360 gr)
-3 linguri zahăr
-Scorțișoara ( cât iei cu 2 degete)
-1 lingură de întăritor
-1 băț de vanilie
-350 gr iaurt natural (soia sau altul)
-12 pișcoturi
-100 gr ciocolată răzuită
-frunze de mentă pt decor.
1)
Scurgem vișinele și păstram compotul.Compotul se fierbe împreuna cu zahărul.Amestecăm intaritorul cu o lingură de apă și îl adăugăm în compot.Lăsăm să fiarbă până se îngroasă.Adăugăm vișinele și lăsăm la răcit.
2)
Amestecăm iaurtul cu vanilia.Măruntim piscoturile.
3)
Le punem în straturi în pahare. Deasupra presăram ciocolată și ornăm cu frunze de mentă.
O porție are: -335 kcal/1410 KJ
51 gr Kcal.
7 gr EW
10 gr fet
Poftă bună!
Pișcoturi cu unt
Pișcoturi cu unt
Le punem in tava
Le punem in tava
Fierbem compotul
Fierbem compotul
adaugam vișini
adaugam vișini
Crema de brânză
Crema de brânză
Compotul cu visine
Compotul cu visine
Brânza de vaci
Brânza de vaci
5.mai 2018
5.mai 2018
5.05.2018
5.05.2018

Comentarii album • 8
gabigligor 6 mai 2018  
Atata foarte bine si mi-ai dat o idee cu piscoturile maruntite, o sa incerc si eu la cheesecake in loc de biscuiti maruntiti .
Raportează
yasmin24 6 mai 2018  
Topești puțin unt și pune pe tavă hârtie de copt ;)
Eu l-am făcut de data asta în tava de tort și am pus brânză de vaci în loc de iaurt :)
Aștept să-mi spui dacă îți place ! Pupici
Raportează
gabigligor 6 mai 2018  
ok :) tot asa fac si eu cu biscuiti si unt dar cand il tai si e rece din frigi biscuitii parca se dezlipesc de crema de branza si m-am gandit ca piscoturile poate stau mai bine , sigur iti spun cand o sa fac , dar asta va fi cand vine copilu acasa ;) pupici
Raportează
yasmin24 6 mai 2018  
Am trimis mp ;)
Raportează
Yustyn 5 mai 2018  
Aoleeeu,nebunieeee si pofta !
Arata supeeer bineeee!
Raportează
yasmin23 5 mai 2018  
Mulțumesc frumos !
Vă aștept la o felie, dar mai pe seară după ce îl ornez :)
Am pus rețeta , în caz că nu veți ajunge pe la noi ! ;)
Raportează
Yustyn 5 mai 2018  
Multumesc frumos ! :)
Raportează
yasmin24 5 mai 2018  
Acum e gata ;)
Mulțumesc de aprecieri !
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.