Blat Unul pe care-l facem repede. Eu l-am tăiat in două, l-am însiropat și l-am uns cu gem. Crema de brânză -500 gr brânza de vaci -2-3 linguri zahăr ( miere) -250 gr frișcă bătută cu întăritor -1 doză compot de piersici ( sau alte fructe) Compotul îl strecurăm și tăiem fructele cubulețe. Amestecăm brânza cu zahăr până se topește zahărul, apoi ușor adăugăm frișca și la urmă fructele. Ornăm tortul și îl dăm pt 1-2 ore la frigider. Eu folosesc același gem ca și fructele ( piersici compot și gem), dar se pot combina cum dorim! Putem să folosim și fructe naturale, mai puțin mere, struguri, agriș, rabarbură ...
25.05.2019
25.05.2019
25.05.2019
25.06.2019
25.05.2019
7.03.2020
8.03.2020
8.03.2020
11.03.2020
11.03.2020
11.03.2020
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: yasmin24
Mesaj:
yasmin24
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.