378 poze   3118 vizite
Albume
10 Grătar11 Dulcețuri gemuri jeleuri1Torturi   Cheeskeake cu Limette   Tort albastru   Tort cu afine și căpșuni   Tort cu budinca de mere   Tort cu cremă de brânză și piersici   Tort cu mandarine   Tort cu mere nemtesc   Tort cu piersici   Tort cu piersici și mascarpone   Tort de ciocolata   Tort diplomat   Tort Pfirsich-Marakuja   Tort pt sirenele mării   Tort roz   Tort Stea   Torturi de la Iuliana   Torturi idei2 Prajituri   Apfelkuchen mit Streußeln   Apfeltiramisu in Glas   Ciocolată și cireșe în pahar   Găluște cu prune   Prăjitura cu mascarpone și afine   Prăjitură cu mere la tavă   Prăjitură cu rabarbură   Zwetschgenwaehe pt Diana3 Muffins   Cu afine   Cu afine și natron   Cu Strugurei   Cupcakes Căciulițe pt Moș Crăciun   Cupcakes cu afine   Cupcakes Sirena mării   Simpli4 Ciorbe   Ciorba de perișoare   Ciorbă de pui a la grec   Ciorbă Lukscos   Supă cremă de dovlecel   Supă cremă de sparanghel   Supă Dal -India   Supă Gulaș unguresc5 Mancare   Cannelloni cu sos de Bolognese   Cartofi la cuptor   Ciuperci umplute   Gulaș de mistreț   Piept de pui cu curry   Piept de pui pe pat de legume   Salată de macaroane   Somon la cuptor   Spaghete bologneze   Sparanghel în foi de plăcintă   Vinete la cuptor6 Biscuiti7 Party food   Melcișori   Pătrățele cu lachs somon   Trandafiri cu mere8 Salate   Salată de bulgur   Salată Hawaiană9 Siropuri   Sirop de soc      SocataX Aranjare platouri

membru din 13 mai 2017

6 Biscuiti

Pt 80 bucăți
-750 gr făina
-225 gr zahăr
-1 1/2 plic zahăr vanilat
-375 gr unt rece
-2 oua
-150 gr zahăr pudră
-4-5 linguri suc de lămâie
-decor granule de zahăr colorat sau alte deco (steluțe , biluțe)
-hârtie de copt

Preparare 120 min
1.Făina, zahărul ,vanilia,untul( in bucatele) și ouăle se frământă intr-un aluat lucios.Se pune în folie (sau o pungă pt înghețat ) și se dă la frigider pt o oră.
2.Aluatul se întinde într-o foaie subțire de 3-4 mm.Din aluat tăiem forme( inimioare,steluțe, brăduți..)Le punem pe hârtie de copt și le dăm la cuptor pt aproximativ 15 min -gaz treapta a2-a, electro 200*C.
3.Zahărul praf și sucul de lămâie se amestecă și se face o glazură.Cu ea ungem biscuiți și putem presăra biluțe colorate sau alte deco!
TIP :
Din aluat tăiem numai cât putem prelucra o dată, restul îl păstram în frigider.Putem întinde foaia direct pe hârtia de copt !
Poftă bună!!!
22.12.2018
22.12.2018
22.12.2018
22.12.2018

Comentarii album • 5
gabigligor 22 decembrie 2018  
Super bine arata !
Raportează
yasmin24 23 decembrie 2018  
Mulțumesc! Am stat toată ziua în bucătarie!
Raportează
gabigligor 23 decembrie 2018  
De invidiez eu am stat toata ziua in pat cu febra , am prins o gripa urata :(
Raportează
yasmin24 23 decembrie 2018  
Îmi pare rău că ești bolnavă :( îți doresc multă sănătate! Ia un paracetamol și mai stai și azi în pat în speranța ca mâine să-ți poți primi colindătorii ! Te pup
Raportează
gabigligor 23 decembrie 2018  
Multumesc frumos ! Sper ca maine sa fiu mai bine ca am ramas in urma cu multe ! Craciun fericit !
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.