378 poze   3118 vizite
Albume
10 Grătar11 Dulcețuri gemuri jeleuri1Torturi   Cheeskeake cu Limette   Tort albastru   Tort cu afine și căpșuni   Tort cu budinca de mere   Tort cu cremă de brânză și piersici   Tort cu mandarine   Tort cu mere nemtesc   Tort cu piersici   Tort cu piersici și mascarpone   Tort de ciocolata   Tort diplomat   Tort Pfirsich-Marakuja   Tort pt sirenele mării   Tort roz   Tort Stea   Torturi de la Iuliana   Torturi idei2 Prajituri   Apfelkuchen mit Streußeln   Apfeltiramisu in Glas   Ciocolată și cireșe în pahar   Găluște cu prune   Prăjitura cu mascarpone și afine   Prăjitură cu mere la tavă   Prăjitură cu rabarbură   Zwetschgenwaehe pt Diana3 Muffins   Cu afine   Cu afine și natron   Cu Strugurei   Cupcakes Căciulițe pt Moș Crăciun   Cupcakes cu afine   Cupcakes Sirena mării   Simpli4 Ciorbe   Ciorba de perișoare   Ciorbă de pui a la grec   Ciorbă Lukscos   Supă cremă de dovlecel   Supă cremă de sparanghel   Supă Dal -India   Supă Gulaș unguresc5 Mancare   Cannelloni cu sos de Bolognese   Cartofi la cuptor   Ciuperci umplute   Gulaș de mistreț   Piept de pui cu curry   Piept de pui pe pat de legume   Salată de macaroane   Somon la cuptor   Spaghete bologneze   Sparanghel în foi de plăcintă   Vinete la cuptor6 Biscuiti7 Party food   Melcișori   Pătrățele cu lachs somon   Trandafiri cu mere8 Salate   Salată de bulgur   Salată Hawaiană9 Siropuri   Sirop de soc      SocataX Aranjare platouri

membru din 13 mai 2017

Tort Pfirsich-Marakuja

Tort cu Piersici și Maracuja
Blat:
3 ouă
75 gr zahăr
100 gr făină
3/4 din plicul de praf de copt
Crema:
1 1/2 doze a 850 ml de piersici
1 1/2 a 250 gr frișcă
1 plic de zahăr vanilat
2 pliculețe de întăritor de frișcă
250 gr smântâna
Guss:
250 ml de suc de maracuia
3 pliculețe de Soßen pulver. "vanilie " pt 500 ml de lichid ( vezi foto)
1 lingură de migdale
Hârtie de copt
BLAT
Separăm ouăle.Albușul se bate spumă cu 2 linguri de apă rece, zahărul se Adaugă treptat.Pe rând adăugăm gălbenușurile.Amestecăm făina și praful de copt și le cernem peste ouă, amestecăm cu grijă. Aluatul se toarnă intr-o tavă rotundă (26 cm) pe care am pus hârtie de copt , iar marginile le-am uns cu unt. În cuptorul preîncălzit ( electric 200*C cu gaz treapta a 3-a) pr 15-18 min ,se face testul cu scobitoarea.
Se scoate din formă și se lasă la răcit.
CREMA
Între timp lăsăm piersicile să se scurgă,iar compotul îl păstrăm.Fructele ( pastarăm 2-3) le tăiem cubulețe.Batem frișca cu o vanilie și cu întăritorul.Smântâna o amestecăm cu piersicile,iar frișca o adăugăm cu grijă.Punem blatul pe un platou și punem un inel de tort în jurul lui.Punem crema peste blat întindem uniform și dăm totul la frigider pt 15-20 minute.
Guss
250 ml de suc (nectar) de Maracuja se amestecă cu 125 ml de compot de piersici și se pune la fiert.
Cu 75 ml de compot amestecăm praful de sos (toate3)și îl fierbem( ca la budincă) amestecăm încontinuu și dăm în câteva clocote.Se toarnă peste cremă și se dă la frigider pt încă 2 ore. Restul de piersici se taie feliuțe și se ornează tortul putem folosi și frișcă .
Ies 12 bucăți / pe buc 1340Joule/320 kal Timp de pregătire 1 oră( fără timpul de așteptare )
POFTA BUNA !
Pt cine nu găsește Sos de vanilie poate să folosească 3 budinci de vanilie !!!
13.05.2017
13.05.2017
13.05.2017; Crema
13.05.2017
13.05.2017; Se pune 15 min la rece
13.05.2017
13.05.2017
13.05.2017
13.05.2017
13.05.2017
13.05.2017; Andrea
13.05.2017
21.05.2017
21.05.2017
Sosul pt Guss
Sosul pt Guss
Bătut spuma cu apa rece
Bătut spuma cu apa rece
Zahar
Zahar
1...
1...

Comentarii album • 6
Nume:



sylvia 15 decembrie 2017  
ce fel arata, nebunaticul....
Răspunde Raportează
yasmin24 16 decembrie 2017  
:) mulțumesc ! Rând pe rând vor veni rețetele!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.