378 poze   3118 vizite
Albume
10 Grătar11 Dulcețuri gemuri jeleuri1Torturi   Cheeskeake cu Limette   Tort albastru   Tort cu afine și căpșuni   Tort cu budinca de mere   Tort cu cremă de brânză și piersici   Tort cu mandarine   Tort cu mere nemtesc   Tort cu piersici   Tort cu piersici și mascarpone   Tort de ciocolata   Tort diplomat   Tort Pfirsich-Marakuja   Tort pt sirenele mării   Tort roz   Tort Stea   Torturi de la Iuliana   Torturi idei2 Prajituri   Apfelkuchen mit Streußeln   Apfeltiramisu in Glas   Ciocolată și cireșe în pahar   Găluște cu prune   Prăjitura cu mascarpone și afine   Prăjitură cu mere la tavă   Prăjitură cu rabarbură   Zwetschgenwaehe pt Diana3 Muffins   Cu afine   Cu afine și natron   Cu Strugurei   Cupcakes Căciulițe pt Moș Crăciun   Cupcakes cu afine   Cupcakes Sirena mării   Simpli4 Ciorbe   Ciorba de perișoare   Ciorbă de pui a la grec   Ciorbă Lukscos   Supă cremă de dovlecel   Supă cremă de sparanghel   Supă Dal -India   Supă Gulaș unguresc5 Mancare   Cannelloni cu sos de Bolognese   Cartofi la cuptor   Ciuperci umplute   Gulaș de mistreț   Piept de pui cu curry   Piept de pui pe pat de legume   Salată de macaroane   Somon la cuptor   Spaghete bologneze   Sparanghel în foi de plăcintă   Vinete la cuptor6 Biscuiti7 Party food   Melcișori   Pătrățele cu lachs somon   Trandafiri cu mere8 Salate   Salată de bulgur   Salată Hawaiană9 Siropuri   Sirop de soc      SocataX Aranjare platouri

membru din 13 mai 2017

Spaghete bologneze

-1 ceapă tăiată mărunt
-500 gr carne tocată( eu iau porc și vită)
-1 lingură ulei
-sare, piper.
Călim ceapa in ulei, apoi adăugăm carnea, sarea și piperul. Acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă.
La sfârșit adăugăm un plic ‘sos pt spaghete bologneze’ și mai dăm 5 min în clocot.
Fierbem o punga de spaghete așa cum scrie pe plic.
Putem amesteca sosul cu spaghetele sau le servim separat.Dessupra se presară brânză răzuită( cașcaval sau altceva) .
Poftă bună!
ceapa la călit
ceapa la călit
carnea tocată
carnea tocată
spaghete
spaghete
sosul
sosul
Poftă bună!
Poftă bună!

Comentarii album • 5
Nume:



gabigligor 6 iunie 2019  
Si eu fac dar, eu nu iau plic de sos ci mai adaug peste carne putin usturoi, condimente si bulion si asa le fierb , la servire isi adauga fiecare ketchup si cascaval sau parmezan razalit fiecare dupa preferinte :)
Răspunde Raportează
yasmin24 6 iunie 2019  
La mine a trebuit să fie repede gata! Data viitoare fac ca și tine, dar adaug și frunze de pătrunjel ;) Dacă ai busuioc încearcă să pui, îi dă o aromă specifica Mediterană ;) eu pun și în salate ! Pupici
Răspunde Raportează
gabigligor 6 iunie 2019  
Nici macar in supa nu am voie sa adaug patrunjel :))) , busuioc cateodata pun cateodata nu :) Pupici !
Răspunde Raportează
yasmin24 20 iunie 2019  
Adu-i pe ai tăi la educație naturistă, să vezi cum vor păpa tot din farfurie :)))
Răspunde Raportează
gabigligor 20 iunie 2019  
:)))
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.