734 poze   11933 vizite
Albume
10 Grătar   Cuptor de pâine   Ouăle de Paște11 Dulcețuri gemuri jeleuri   Dulceață de ardei iute   Gem de căpșuni   Jeleu de struguri   Peltea de gutui 21Torturi   Cheeskeake cu Limette   Tort albastru   Tort cu afine și căpșuni   Tort cu afine și zmeura   Tort cu ananas și Mascarpone   Tort cu budinca de mere   Tort cu căpșuni   Tort cu ciocolată   Tort cu cremă de brânză și piersici   Tort cu mandarine   Tort cu mere nemtesc   Tort cu piersici   Tort cu piersici și mascarpone   Tort cu prune și caise   Tort de ciocolata   Tort diplomat   Tort Pfirsich-Marakuja   Tort pt sirenele mării   Tort roz   Tort Stea   Torturi de la Iuliana   Torturi idei   Z- Torturi pe care nu le mai fac   Z-Tort experiență2 Prajituri   Apfelkuchen mit Streußeln   Apfeltiramisu in pahar   Ciocolată și cireșe în pahar   Găluște cu prune   Hornoiuțe   Papanași cu brânză de vaci   Prăjitura cu brânză de vaci   Prăjitura cu caise și prune   Prăjitura cu ciocolatina   Prăjitura cu frișcă   Prăjitura cu mascarpone și afine   Prăjitura cu mere   Prăjitură cu mere la tavă   Prăjitura cu mere și budinca   Prăjitura cu piersici   Prăjitură cu rabarbură3 Muffins   Cu afine   Cu afine și natron   Cu ciocolata   Cu lămâie   Cu mere și brânză de vaci   Cu mere și scorțișoară   Cu smântână și fructe   Cu Strugurei   Cupcackes cu afin   Cupcakes Căciulițe pt Moș Crăciun   Cupcakes cu afine   Cupcakes Sirena mării   Cupkakes cu crema de Preiselbeeren   Cupkakes inimioara cu zmeura   Savarina   Simpli4 Ciorbe   Ciorba de perișoare   Ciorbă de pui a la grec   Ciorbă Lukscos   Supă cremă de dovlecel   Supă cremă de dovlecel 2   Supă cremă de sparanghel   Supă Dal -India   Supă Gulaș unguresc5 Mancare   Cannelloni cu sos de Bolognese   Cartofi cu rozmarin   Cartofi la cuptor   Ciuperci umplute   Conopida la cuptor   Dovlecel umplut la cuptor   Dovlecel umplut la cuptor 2   Dovlecel umplut la cuptor 3   Ficăței de pui   Gulaș de mistreț   Piept de pui cu curry   Piept de pui cu soia la tigaie   Piept de pui la cuptor   Piept de pui pe legume la cuptor   Piept de pui pe pat de legume   Piept de rață   Piept de rață 2   Ruladă de vită   Sarmale   Somon la cuptor   Spaghete bologneze   Sparanghel cu cartofi și șuncă   Sparanghel în foi de plăcintă   Tocăniță de vițel   Vinete la cuptor6 Biscuiti   Mere la cuptor7 Party food   Biluțe de brânză   Melcișori   Pătrățele cu lachs somon   Trandafiri cu mere8 Salate   Humus   Salată de bulgur   Salată de castraveți   Salată de conopida   Salată de macaroane   Salata de vinete   Salată Hawaiană   Salată Mozzarella   Salată pe rânduri9 Siropuri și alte băuturi   Bulion și pastă de roșii   Café frapé   Sirop de soc   Socată   Socata 2Murături   PicalelaX Aranjare platouri

membru din 13 mai 2017

Ficăței de pui

500 g de ficatei de pui
2 cepe mari
1 ardei gras
5-6 catei de usturoi
30 ml de ulei
30-40 ml de vin alb (optional)
2-300 ml de suc de rosii
cimbru
sare
piper
Punem uleiul intr-o tigaie incapatoare, apoi adaugam ceapa si ardeiul gras.

Amestecam rapid. Ceapa si ardeiul pot fi taiate cubulete sau julienne, felii foarte foarte fine.

Adaugam 20-30 ml de apa. Mai putem completa pana la 50 ml de apa, daca este nevoie.

Punem capacul si lasam totul sa se inabuse.

Mai adaugam din cand in cand cate putina apa.
Trebuie ca toate legumele sa fie fierte, apoi adaugam sucul de rosii si ficateii.

Punem capacul si mai amestecam din cand in cand. Lasam asa in jur de 10 minute.
Adaugam o lingurita de sare, un varf de lingurita de piper, o lingurita rasa de cimbru. Tot acum turnam si vinul.

Vinul nu este obligatoriu, puteti sa nu puneti. Acesta da o savoare cu totul aparte acestei mancari si fragezeste ficateii
Punem din nou capacul si lasam sa fiarba inabusit, pana cand se inmoaie si ficateii.

Cand ficateii sunt gata, oprim focul si adaugam usturoiul zdrobit deasupra. Mai amestecam putin, lasam putin vasul acoperit, apoi ii putem servi.
Se pot servi cu mămăligă, pâine proaspătă, pireu de cartofi și cu murături!
Poftă bună!



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 2
sireteanu 1 mai 2022  
SFAT
nu amesteca nimic ..cind ai un aliment bun - are gustul lui .

ficatul de pasare se taie spaghete si se prajeste in ulei - daca nu are parfum bun se adauga ceapa ...RETETA DIN MONTREAL - si se asculta - jinette RENO .o seara placuta - OLD FRENCH CANADIAN ..

daca nu gasesti jinette reno - incearca MARIE CARMEN .
Raportează
yasmin24 1 mai 2022  
Ok! Data viitoare va fi simplu :)
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.