3289 poze   2111 vizite

xE02xS01 haters gonna h a t e

pwp fată ne-ai dat refresh și o să fie și mai mișto acum, cius


― Își trage mintal o palmă atunci când aude disputa dintre Isaias și Denver, avusese el; o presimțire că cei doi nu se vor înțelege, dar nu credea că lucrurile aveau să decurgă chiar atât de prost. Atunci când aude că Isaias i se adresa lui în mod direct, râde mai mult forțat, fiindu-i
― Își trage mintal o palmă atunci când aude disputa dintre Isaias și Denver, avusese el
― oarecum frică de fratele mai mare al lui Nour, din simplul motiv că snobismul lui care; atingea cote incredibile îl înfiora. „Așteptam și eu cuminte la rând să am onoarea să îți strâng mâna, cumnate.” Zise Chris în momentul în care se apropie de el și dă mâna cu acesta.
― oarecum frică de fratele mai mare al lui Nour, din simplul motiv că snobismul lui care
― Se uită idem picture în urma doctorului, iar apoi cu o expresie destul de speriată către; Selene. „Asta îmi aduce aminte de cazul doctorului plastician din România care avea de fapt doar 8 clase... O să cer ca Amelie să fie repartizată unui alt doctor, altfel murim noi de inimă înaintea ei
― Se uită idem picture în urma doctorului, iar apoi cu o expresie destul de speriată către
― Râde cu gura până la urechi atunci când îl aude pe tatăl lui, dar râsul îi dispare atunci; când îl aude pe Isaias și cum era întins pe jos profită de asta și mușcă ciuma blondă de picior cât poate el de tare, după care scuipă. „Pfiuu, am gust de prost în gură, m-am infectat!”
― Râde cu gura până la urechi atunci când îl aude pe tatăl lui, dar râsul îi dispare atunci
― Câteodată se întreba chiar și ea de ce se căsătorise cu Denver și nu cu doctorul Cooper; cu care tatăl ei o tot bătea la cap încă din liceul, dar câteodată trebuie să te mai dai cu capul și de pragul de sus. „Până aici James, ești pedepsit, treci în camera ta și nu mai ai voie la televizo
― Câteodată se întreba chiar și ea de ce se căsătorise cu Denver și nu cu doctorul Cooper
― „o lună!” Se răstește ea la cel mic, iar apoi îl urmează pe Denver în bucătărie. „Spre; deosebire de tine, eu nu m-am culcat cu colegul meu de apartament pentru că eu chiar cred într-un mariaj, așa că nu face pe gelosul cu mine Denver că nu-ți merge, ai înțeles?!”
― „o lună!” Se răstește ea la cel mic, iar apoi îl urmează pe Denver în bucătărie. „Spre
Văzând scena destul de tensionată dintre Christian și fratele său, apoi momentul în care; James îl muscă pe Isaias de picior, Nour deja simțea că cedează. "A venit de 10 minute... de doar 10 minute!" spune mai mult pentru ea.
Văzând scena destul de tensionată dintre Christian și fratele său, apoi momentul în care
- #În acel somn profund, Amelie parcă știa tot ce e în jurul ei, doar că nu putea să reacționeze +; în vreun fel. Auzea tot, but she couldnt do anything about it.
- #În acel somn profund, Amelie parcă știa tot ce e în jurul ei, doar că nu putea să reacționeze +

Comentarii album • 11
Collision 8 aprilie 2020  
de casă -cont Nadia
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
- și se încruntă că-l strânge de mână. #cont Giovanni
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
- apoi pleacă doctorul
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
nu știu nici eu. -cont damon
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
protejat-o -damon
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
secretul tău -cont zac
Raportează
iMysticFalls 6 aprilie 2020  
ciao bella
ciao bella
ciao ciao ciao
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
bella ciao
Raportează
Collision 6 aprilie 2020  
Vorbești singură nu glumă =))) P.S. nu pot să dorm, mama sforăie lângă mine
Raportează
Collision 6 aprilie 2020  
》Cine e? ACUM MĂ BAG LA SOMN ȘI EU,
am zis că îmi pierd ideea dacă n-o pun în lucru de acum. pwp somn ușor =)))))))))))))
Raportează
Collision 5 aprilie 2020  
cunoscută. -cont alex.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.