3291 poze   9828 vizite

xE07xS01 haters gonna h a t e

www.youtube.com/watch?v=dq8v5wBS-lI mel pt fane si dom la gratar

www.youtube.com/watch?v=qjLTdT0h1UE IMNUL COLLISION =)))))))

(înafară de denver care nu mai bea acu)-adda.
Atât îi trebuia. =))))) -cosi
》#Alex își lăsase soția în pat, dormind, deoarece simțise miros de fum și se încruntă, coborând; în pantalonii de pijama și la bustul gol la parter, urmărind mirosul. Vorbește singur. "Ce dreq au mai făcut ăștia, iar au dat foc la ceva?" #Vede apoi cum Dom se duce spre Ștefan
》#Alex își lăsase soția în pat, dormind, deoarece simțise miros de fum și se încruntă, coborând
》cu o tavă plină de carne, observând că faceau grătar pe culoarul dintre case. Își dă o; palmă în cap. "Cu ce ți-am greșit, Doamne, de sunt înconjurat de toți redușii mintal?!"
》cu o tavă plină de carne, observând că faceau grătar pe culoarul dintre case. Își dă o
》#Se afla în bibliotecă și citea ceva pentru bacalaureat, dar de îndată ce mirosul îi ajunge; pe la nări și aude și muzica în surdină, Giani pornește în direcția unde se întâmplau toate astea și chiuie. "BAIRAM, BĂĂĂĂĂĂ"
》#Se afla în bibliotecă și citea ceva pentru bacalaureat, dar de îndată ce mirosul îi ajunge
》#Denver se plimbase toată noaptea să caute fel de fel de alimente, făcându-i poftele; Nadiei, și acum, când somnul îi era mai dulce, e trezit de gălăgia de la parter. Își trece cu mâna prin cârlionți și-și pune perna în cap și urlă înfundat în ea. "SĂ-MI BAG PWL ÎN ZIUA
》#Denver se plimbase toată noaptea să caute fel de fel de alimente, făcându-i poftele
》ÎN CARE AM FOST DE ACORD CU UNIREA CASELOR, SĂ MĂ PȘ PE HOLUL; LOR!!!"
》ÎN CARE AM FOST DE ACORD CU UNIREA CASELOR, SĂ MĂ PȘ PE HOLUL
》#Intră în casă și începe să tușească. Mișcă cu mâna în aer și-și mijește ochii pentru că; fumul din living era dens și îi făceau ochii să lăcrimeze. "Ăștia iar fac grătar?! Mă apucă toate spumele!!!"
》#Intră în casă și începe să tușească. Mișcă cu mâna în aer și-și mijește ochii pentru că
》#Era prieten la cataramă cu Stefan și-l aude când strigă după carne, se duce pe culoar; cu o tavă plină de mititei, cârnați, ceafă de porc și copane de pui, le aranjează el frumos în timp ce dă din f-nd pe melodia MIȘCĂ-TE CA O FELINĂ.
》#Era prieten la cataramă cu Stefan și-l aude când strigă după carne, se duce pe culoar
― "Doamne, Reina..." Aprinde lumina pentru a îi bătea în față, apoi ia niște ochelari de; soare și îi pune pe ochi, luând iar guri de gin și apă tonică, înainte să își lase capul pe spate. "Bărbații, Reina, bărbații... explică-mi și mie de ce sunt așa ciudați?"
― "Doamne, Reina..." Aprinde lumina pentru a îi bătea în față, apoi ia niște ochelari de
― Strâmbă din nas apoi când simte miros de grătar. "Ia uite, facem și grătar... mai am puțin; și mă apuc să beau și eu să beau..." înghite în sec. " ...bere."
― Strâmbă din nas apoi când simte miros de grătar. "Ia uite, facem și grătar... mai am puțin
― "Lasă, nebunule, că fac ăștia Miami Bici 2 pentru mine!" spune el luând o gură din berea; lui. "Ei, dar nu ne certăm! Love you Reina!" spune făcând o inimă în aer, apoi îi trimite pupici în aer Reinei. Atunci când aude manelele și când simte mirosul de grătar, William
― "Lasă, nebunule, că fac ăștia Miami Bici 2 pentru mine!" spune el luând o gură din berea
― se ridică instant în picioare. "NA ISAIAS CĂ O SĂ MANÂNCI MICI, MĂ!" se duce la; prietenul său și îl ia de gât, ciufulindu-l. "Nimeni nu scapă!" exclamă el. "HAI DENVER, ÎȚI DAU O BERE?????"
― se ridică instant în picioare. "NA ISAIAS CĂ O SĂ MANÂNCI MICI, MĂ!" se duce la
― Alessandra fusese trezită cu ceva timp în urmă de către telefonul lui Selene care dintr-un; motiv sau altul simțise nevoia să o sune (deși stăteau în aceeași casă) ca să-i povestească de ultima ei dramă cu Alaric, de parcă viața ei cu un mafiot incognito ar fi fost mai ușoară.
― Alessandra fusese trezită cu ceva timp în urmă de către telefonul lui Selene care dintr-un

Comentarii album • 4
Collision 15 mai 2020  
BĂ ANNIE RÂDDDDDDDD DE SPARG, EXACT ACEL SLOWMOTION DIN CLIP MI-L IMAGINEZ PE FANE ȘI ANGI ACU
Raportează
Collision 15 mai 2020  
=))))))))))))))))))))))))))))))))) SAME
Raportează
Collision 15 mai 2020  
din sprâncene. -Isaias
Raportează
Collision 15 mai 2020  
mai dea seama ce prostie a scos pe gură. -Isaias
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.