3291 poze   9828 vizite

AmlMorgan doesnt give a fck

          ꧁Amélie Yvette Morgan꧂
   ●Date of Birth ━ January 24th 1998.
   ●Nationality ━ French/American.
   ●Sign ━ Aquarius ♒︎ with ascendant in Scorpio.
   ●Age ━ 21 years old.
   ●Born in San Diego, living in Seattle.
   ●Face Claim ━ Nikolina Kamenova Dobreva.

─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆

 Amélie Yvette Morgan.... Am putea spune că este o fată plină de viață, mereu zâmbitoare și întotdeauna acolo când ai nevoie de ea, gata să-ți sară în ajutor. Într-adevăr, ea așa este. Dar sub acel chip angelic și mereu zâmbitor, se ascund multe...
 Să ne întoarcem în trecut, mai exact în clasa a 9-a. Amélie era o persoană introvertită, oricât încerca să iasă din carapacea sa, pur și simplu nu reușea. Am putea spune că singura persoană apropiată de ea era Selene. Aveau grupul lor de prieteni, îi iubea, mereu stătea cu ei.... Asta până era vorba de vreo petrecere, de fiecare dată venea cu câte o scuză pentru a nu li se alătura. Nu pentru că nu i-ar face plăcere, ci pentru simplul fapt că... era închisă în ea.
 Timpul liber și-l petrecea acasă, citind cărți, fiind pasionată de literatură. Tatăl ei îi făcuse o bibliotecă imensă, văzând că fiica lui este atât de "atrasă" de cărți, chiar comparabilă cu cea pe care o avea Bestia din Beauty and the Beast. Tocmai de aceea, tatăl ei o alinta Belle. Și bineînțeles că această Belle avea Bestia ei. Giovanni Cabaldi, un băiat de vârsta ei, fratele Anei și iubitul celei mai dorite fete din liceu, Sophie Waldorf. Sophie Waldorf avea un grup de "plastice", obișnuiau să-și bată joc de toate fetele nepopulare. Incluzând-o pe Amélie. Îi făcea zilele amare, avea noroc cu sora ei, Selene, care mereu se lua la harță cu Sophie.
 Dar, Sophie mereu era pusă pe șotii, un exemplu ar fi când a păcălit-o pe Amélie dându-se drept Giovanni și trimițându-i un mesaj text prin care o invita în port, la o plimbare cu yacht-ul. Bineînțeles că fusese o surpriză pentru ea, căci nici măcar nu schimba vorbe cu el. Însă a făcut un efort, chiar mare pentru ea, având în vedere caracterul ei și s-a dus. L-a așteptat minute bune, până când și-au făcut apariția Sophie și gașca ei de fete, râzând de ea. Într-un acces de furie, Amélie s-a luat la bătaie cu ele, până când au aterizat în mare.
 În acea seară, Amélie a știut un singur lucru - de acum încolo va lupta cu propriile lor arme. Și așa a făcut, cu ajutorul celei mai rafinate fete pe care o cunoștea, Selene Morgan, stâlpul ei de rezistență. Astfel, toată vara a stat în preajma surorii ei, au început să iasă la shopping, la petreceri, Amélie devenind la începutul clasei a10-a o persoană total diferită, toată lumea era șocată. Emana o putere și o încredere de sine extraordinară, astfel că, până la balul din luna noiembrie, aceasta se răzbunase pe Sophie în cel mai dureros mod - luându-i-l pe Giovanni, urmând și grupul ei de minione, care nu mai stăteau cu ea, ci încercau să-i intre pe sub piele Ameliei, dar nu le băga în seamă.
 Prima poveste de dragoste a ei începuse și asta numai și numai datorită surorii ei. Ceea ce nu știa Amélie era că... un an și jumătate mai târziu, totul va deveni un coșmar. Erau ultimele zile până la sfârșitul clase a11-a, vacanța de vară apropiindu-se cu repeziciune. Amélie și Giovanni aveau chiar planuri - să meargă în Cancun, în Mexic. Însă, nu s-a mai întâmplat asta. De ce? Oh, da, aici a intervenit tatăl ei.
 Oliver Morgan, își iubea fetele mai mult decât orice pe lume, le crescuse de unul singur după ce mama lor a fugit în Europa cu un bărbat. Ei bine, Oliver a descoperit că din seiful lui lipseau 10,000 $. Nu reprezentau o sumă mare pentru el, dar nu suporta să fie furat. Mai ales că singurele persoane care știau combinația seifului erau Amélie și Selene, iar cum Selene era plecată, singura persoană pe care o suspecta era Amélie, făcând un scandal de mare amploare. Era prima dată când Oliver țipa la mica lui Belle, astfel că doar privind-o în ochi a știut că a greșit, că era nevinovată. Amélie i-a spus că singura dată când a umblat la seif fusese în urmă cu două săptămâni, când își căuta lănțișorul de aur de la mama ei și era cu Giovanni, spunându-i că el îi poate afirma povestea, că nu a furat nimic. Doar aflând aceste lucruri, Oliver a pus cap la cap informațiile primite de la mezina sa, astfel că a verificat camera de filmat de lângă seif.
 Ceea ce a aflat a fost începutul coșmarului lui Amélie. Cel care furase banii din seif era Giovanni, acesta probabil văzând combinația seifului când ea umblase în el. Din acel moment, tatăl ei a închis-o în camera ei și nu a mai lăsat-o să-l vadă... Fiind un om influent, l-a băgat imediat în închisoare pe Giovanni, iar pe Amélie a trimis-o în Franța, la mama ei.
 Yvonne Morgan era o femeie frumoasă, de aici și frumusețea răpitoare a fetelor sale. Însă frumusețea ei nu era prezentă și pe interior, îi păsa mai mult de job și de bărbații cu care ieșea decât de fiicele ei. Astfel, Amélie își petrecea timpul în casă și în curte, înconjurată de numeroasele servitoare ale mamei sale.
 Nu trece o lună de când aceasta era în Paris și descoperă că este însărcinată. Singura persoană cu care dorea Amélie să vorbească despre asta era Selene, însă una dintre servitoare găsește cele două teste de sarcină în baia ei, astfel că Yvonne află că mezina ei este gravidă. Amélie fiind minoră, Yvonne consideră că cel mai bine pentru ea este să o ducă să facă avort, lucru pe care-l face chiar ziua următoare, când o convinge pe fiica sa cu greu și o duce la o clinică particulară.
 De aici încep coșmaruri seară de seară, Amélie fiind măcinată de vină și regrete. Ar fi avut nevoie de mama ei după această traumă, însă Yvonne își reluase activitățile sale de zi cu zi, lăsând-o pe Amélie singură cu gândurile sale, închisă între patru pereți, unde aceasta citea fel și fel de articole. Își făcea mii de scenarii, unul dintre acestea fiind ce ar fi fost dacă se împotrivea mamei sale și pleca înapoi în SUA? Poate că l-ar fi convins pe tatăl ei să-l scoată pe Giovanni din închisoare și ar fi fugit cu el, undeva să fie doar ei trei. Însă era mult prea târziu acum... În cele din urmă, aceasta cedează și se ceartă cu mama ei și pleacă înapoi în SUA, cu un avion privat de-al tatălui ei, după ce l-a amenințat că se va sinucide dacă nu o ia înapoi acasă. Doar cu ajutorul lui Selene își revine de-a lungul anilor, fiind singura care știa prin ce a trecut Amélie.
 Amélie chiar și după ce a devenit majoră, a decis să nu-l viziteze pe Giovanni, știind că nu-l va mai putea privi vreodată fără să-și amintească această traumă.
 Anii au trecut, Amélie vindecându-se, ușor ușor. Relații? Niciuna serioasă, doar flirt-uri nevinovate, săruturi, dar n-a mai vrut să se implice cu nimeni până nu s-a simțit din nou ea.
 Când s-a simțit din nou ea? Când l-a cunoscut pe Damon, bineînțeles. Profesorul ei de literatură, credea că va rămâne doar un crush. Aceasta își face un cont fals pe Tinder sub numele Rose unde începe să vorbească cu acesta. N-a crezut vreodată că se va îndrăgosti astfel, iar atunci când i-a dezvăluit că ea este Rose, era complet sigură că totul se va termina.
 Însă se pare că soarele a răsărit din nou pe strada lui Amélie și după o discuție cu Damon, au decis să-și dea o șansă, acesta renunțând în cele din urmă la job-ul de profesor pentru a se întoarce la ceea ce făcea odinioară - era agent al Serviciilor Secrete.
 De această dată, Amélie era sigură de un singur lucru - Damon era bărbatul care i-a pus capac, nu mai simțise niciodată acei fiori. Și nu avea de gând să-l piardă pentru nimeni și nimic în lume.
 Mai departe va trebui să vedem - Giovanni avea să iasă din închisoare și să-și surprindă toți prietenii ce locuiau în Seattle apărând la ușa lor.

─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆

          youtu.be/2YlJHIbWZtA

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.