3291 poze   11619 vizite

xE02xS01 haters gonna h a t e

pwp fată ne-ai dat refresh și o să fie și mai mișto acum, cius


》#O bufnește râsul. "Wow, ești un partener pe cinste, bine că ați scăpat cu viață atunci.." +; #Se uită după fete cum fug spre ușa de la intrare și clipește des, confuză.
》#O bufnește râsul. "Wow, ești un partener pe cinste, bine că ați scăpat cu viață atunci.." +
》#Se uită spre Letty și James. "Mergeți sus, e mai bine așa, cine știe ce s-o fi întâmplat +; și nu vreau să audă băiatul toate bazaconiile.." #I-l pune lui Letty în brațe pe James și rămâne mai departe de ușa de la intrare, privind într-acolo.
》#Se uită spre Letty și James. "Mergeți sus, e mai bine așa, cine știe ce s-o fi întâmplat +
》"Dar cine a zis că trebuie să semene tot cu mine? Poate că va semăna cu tine..." #Se +; gândește câteva sec. la ceea ce a zis imaginându-și ce echipă ar face Nadia cu fata și el cu James și râde. "Da, ar fi ceva...unic." #Se sperie și privește spre ușă.
》"Dar cine a zis că trebuie să semene tot cu mine? Poate că va semăna cu tine..." #Se +
Stă puțin să proceseze ce tocmai a spus tatăl său. "Cum adică.. 24 din 24? Păi și când; mă f;t? Sau când mă dro.... nevermind!" spune acesta decizând că mai bine ar fi să tacă =)))))))
Stă puțin să proceseze ce tocmai a spus tatăl său. "Cum adică.. 24 din 24? Păi și când
》#Când ajung, îi dezleagă că uitase de asta, la mâini și la picioare și-i conduce el pe amândoi +; până în casă, Ernest rămânând în mașină. Se uită la Alex că era în pantaloni scurți și picioarele goale. "Tu ce ești așa dezbrăcat?" #Spuse el când ajung toți trei în fața ușii.
》#Când ajung, îi dezleagă că uitase de asta, la mâini și la picioare și-i conduce el pe amândoi +
》#Se uită la ta-su și-și dă ochii peste cap. "Oh, man, știi doar, cum tu ai înșelat-o pe mama; cu nenumărate femei până să fii singur, am fost și eu așa, acum am o iubită pe care-o iubesc." #Deschide ușa și dă nas în nas cu Alessa. "Love, pot să-ți explic!"
》#Se uită la ta-su și-și dă ochii peste cap. "Oh, man, știi doar, cum tu ai înșelat-o pe mama
―  Când deschide ușa prima persoană pe care o vede este Alexander căruia nu face; decât să îi sară în brațe și să-l strângă la piept. „Nu e nevoie să îmi explici nimic, mă bucur doar că ești în siguranță.” Oftează ea prelung.
― Când deschide ușa prima persoană pe care o vede este Alexander căruia nu face
―  „Oh, am avut noroc atunci, cred că am mâncat c#cat când eram mici.” Izbucnește; într-un râs nebun atunci când își aude propria glumă.
― „Oh, am avut noroc atunci, cred că am mâncat c#cat când eram mici.” Izbucnește
―  Încuviințează din cap atunci când îl aude pe Dominic și îl ia pe James în brațe și; pleacă cu el în cameră ei de la etaj.
― Încuviințează din cap atunci când îl aude pe Dominic și îl ia pe James în brațe și
― Stă și ea pe gânduri în urma propunerii acestuia gândindu-se că i-ar prinde bine un; aliat în casă, ținând cont că atunci când era Denver prin preajmă, James nu mai asculta de ea sub nici o formă. „Hmmm, dacă mă gândesc mai bine sună foarte bine ideea.”
― Stă și ea pe gânduri în urma propunerii acestuia gândindu-se că i-ar prinde bine un
》#O cuprinde în brațe și oftează și el, intrând cu aceasta în casă. Se uită la toți și se +; simțea privit de ceilalți că era în pantaloni scurți, dar de fapt se uitau la tac-su, care intrase și el cu ei. "O să-ți explic, iubire, trebuie.." #O sărută pe frunte, ajungând cu ea în liv
》#O cuprinde în brațe și oftează și el, intrând cu aceasta în casă. Se uită la toți și se +
》#Intră în casă și închide ușa după el, înaintând în living. Rămâne blocat atunci când, +; în acea mulțime se afla Damon, fostul soț al unei femei cu care s-a cu.lcat el ani în urmă și i-a prins. Înghite scurt în sec dar nu-i era frică de el.
》#Intră în casă și închide ușa după el, înaintând în living. Rămâne blocat atunci când, +

Comentarii album • 11
Collision 8 aprilie 2020  
de casă -cont Nadia
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
- și se încruntă că-l strânge de mână. #cont Giovanni
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
- apoi pleacă doctorul
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
nu știu nici eu. -cont damon
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
protejat-o -damon
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
secretul tău -cont zac
Raportează
iMysticFalls 6 aprilie 2020  
ciao bella
ciao bella
ciao ciao ciao
Raportează
Collision 7 aprilie 2020  
bella ciao
Raportează
Collision 6 aprilie 2020  
Vorbești singură nu glumă =))) P.S. nu pot să dorm, mama sforăie lângă mine
Raportează
Collision 6 aprilie 2020  
》Cine e? ACUM MĂ BAG LA SOMN ȘI EU,
am zis că îmi pierd ideea dacă n-o pun în lucru de acum. pwp somn ușor =)))))))))))))
Raportează
Collision 5 aprilie 2020  
cunoscută. -cont alex.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.