3291 poze   9828 vizite

SelnMorgan doesnt give a fck

    【Selene】 ⇝ꜱᴇʟᴇɴᴇ ɪꜱ ᴛʜᴇ ɢʀᴇᴇᴋ ɢᴏᴅᴅᴇꜱꜱ ᴏꜰ ᴛʜᴇ ᴍᴏᴏɴ, ꜱɪꜱᴛᴇʀ ᴏꜰ ʜᴇʟɪᴏꜱ ᴛʜᴇ ꜱᴜɴ ɢᴏᴅ. ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴍᴀʏ ʙᴇ ʀᴇʟᴀᴛᴇᴅ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀᴅ ꜱᴇʟᴀꜱ, ᴡʜɪᴄʜ ᴍᴇᴀɴꜱ l̴i̴g̴h̴t̴, ᴀɴᴅ ɪꜱ ᴏɴᴇ ᴏꜰ ᴛʜᴇ ʟᴏᴠᴇʟɪᴇꜱᴛ ᴏꜰ ᴛʜᴇ ɢʀᴇᴇᴋ ɢᴏᴅᴅᴇꜱꜱ ɴᴀᴍᴇꜱ.【Victoria】⇝ᴠɪᴄᴛᴏʀɪᴀ ɪꜱ ᴛʜᴇ ʟᴀᴛɪɴ ᴡᴏʀᴅ ꜰᴏʀ “v̴i̴c̴t̴o̴r̴y̴", ɪᴛ ɪꜱ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏꜰ ᴛʜᴇ ᴀɴᴄɪᴇɴᴛ ʀᴏᴍᴀɴ ɢᴏᴅᴅᴇꜱꜱ ᴏꜰ ᴠɪᴄᴛᴏʀʏ, ᴛʜᴇ ᴇQᴜɪᴠᴀʟᴇɴᴛ ᴏꜰ ᴛʜᴇ ɢʀᴇᴇᴋ ɴɪᴋᴇ, ᴀɴᴅ ᴀʟꜱᴏ ᴀ ᴘᴏᴘᴜʟᴀʀ ᴛʜɪʀᴅ ᴄᴇɴᴛᴜʀʏ ꜱᴀɪɴᴛ.⇛She is a woman who brings light in every room she enters. A woman who only knows victory.♛

   ✎. Name: Selene Victoria Morgan
   ✎. Nicknames: Sel
   ✎. Age: 23
   ✎. Date of birth: 04.04.1996
   ✎. Zodiac sign: Aries w̴i̴t̴h̴ ̴L̴e̴o̴ ̴a̴s̴c̴e̴n̴d̴a̴n̴t̴
   ✎. Place of birth: Paris, France b̴u̴t̴ ̴l̴i̴v̴e̴d̴ ̴m̴o̴s̴t̴ ̴o̴f̴ ̴h̴e̴r̴ ̴l̴i̴f̴e̴ ̴i̴n̴ ̴S̴a̴n̴ ̴D̴i̴e̴g̴o̴
   ✎. Nationality: French/Mexican/American
   ✎. Currently living in: Seattle

        ❝But I lived through it. And it made me who I am today.❞
       ❝I guess I am just a riddle, wrapped in a mystery, inside a b#tch.❞
      【ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ꜱᴀᴡ ᴀ ᴘʀɪɴᴄᴇꜱꜱ ʙᴜᴛ ɪɴꜱɪᴅᴇ ꜱʜᴇ ᴡᴀꜱ ᴏɴ ꜰɪʀᴇ, ᴄʀᴀꜱʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ʙᴜʀɴɪɴɢ.】
☾♕ Ne întoarcem în timp, mai exact acum 23 de ani. Paris, primăvara anului 1996. Părinții lui Selene, Oliver și Yvonne Morgan se aflau pe balconul apartamentului lor, o parte din moștenirea lăsată de către tatăl lui Yvonne. Cei doi admirau luna de pe cerul înstelat, care era mai proeminentă ca oricând. Pacea și liniștea celor doi se întrerupe în momentul în care Yvonne intră în travaliu, urmând un moment crucial pentru Yvonne și fiica ei, nașterea lui Selene întâmpinând dificultăți. Într-un final, după lupta celor două, totul s-a sfârșit cu bine, din toată această poveste pornind numele ei, Selene Victoria. Selene vine de la zeița lunii, ca luna pe care cei doi o priveau înainte ca fata lor să se nască, iar Victoria desemnând prima dintre multe alte victorii pe care Selene le va avea, respectiv victoria ei cu viața, părinții ei simțind că fata lor va fi o luptătoare și mai ales, o câștigătoare.
☾♕ Fapt ceea ce și s-a întâmplat. Selene a crescut devenind o persoană ambițioasă, visând la nimic mai puțin decât perfecțiune, o persoană care luptă pentru ceea ce crede. Trăsăturile ei de caracter nu se opresc însă aici. Cu timpul, după ce s-a născut și sora ei, Amelie, relația părinților ei a început să scârțâie, finalizându-se cu mama ei plecând cu un alt bărbat la Paris și cu divorțul dintre cei doi. Mama fetelor oricum a fost destul de absentă în viața celor două, divorțul nefăcându-le să îi simtă lipsa atât de mult. După toate aceste fapte ale mamei ei, Selene a jurat că nu va ajunge niciodată ca aceasta, însă știți cum se spune, copiii mereu ajung la fel ca și părinții lor, iar Selene devenise o persoană rece, vulcanică, care călca pe cadavre ca să obțină ce vrea, o persoană care nu s-ar lăsa văzută vulnerabilă niciodată. Mai pe scurt, aceasta ajunsese fix ca mama ei, având de altfel o mască bine pusă, nimeni fiind în stare să o dea jos, mai puțin sora ei, fiind singura persoană de pe pământ în care Selene avea încredere și singura care o cunoștea cu adevărat.
       ʙᴜᴛ ᴛʜɪꜱ ɪꜱ ᴡʜᴀᴛ ꜱʜᴇ ʟᴇᴀʀɴᴇᴅ ꜰʀᴏᴍ ʜᴇʀ ᴍᴏᴛʜᴇʀ: ᴀʟᴡᴀʏꜱ ʀᴜɴ ʙᴇꜰᴏʀᴇ ʏᴏᴜ ɢᴇᴛ ᴛᴏᴏ ᴄʟᴏꜱᴇ, ᴄᴏɴᴄᴇᴀʟ ʏᴏᴜʀ ᴛᴀʟᴏɴꜱ ʙᴇɴᴇᴀᴛʜ ᴘᴀʟᴇ ᴘɪɴᴋ ɴᴀɪʟꜱ ᴀɴᴅ ᴀ ʜᴏɴᴇʏᴇᴅ ᴛᴏɴɢᴜᴇ ᴜɴᴛɪʟ ᴛʜᴇ ᴍᴏᴍᴇɴᴛ ɪꜱ ʀɪɢʜᴛ, ꜱᴍɪʟᴇ, ꜱᴍɪʟᴇ, ꜱᴍɪʟᴇ.//❝ACT LIKE YOU TRUST PEOPLE, BUT DON’T.❞

☾♕ Un lucru despre care Selene nu a vorbit niciodată (nu că ar vorbi ea prea mult despre ce se întâmplă în viața ei) este adicția ei de droguri. În clasa a11a, Selene umbla cu un anturaj destul de dubios, despre care se putea spune că nu era deloc de nasul ei. Fiind într-un adevărat impas emoțional, rana care avea legătură cu abandonul mamei ei fiind încă deschisă, aceasta se afundase în lumea întunecată a drogurilor și a petrecerilor, schimbându-se radical. Aceasta ajunsese să consume zilnic, iar apoi ușor ușor sora ei își dăduse seama, însă cu acest lucru nici măcar sora ei nu mai putea să o ajute. Ulterior, tatăl ei aflase despre secretul tinerei sale fiice, trimițând-o într-o așa zisă "tabără pentru viitori diplomați" (loc care de fapt era un centru de dezintoxicare) petrecându-și aproape toată vara acolo.
☾♕ Faptul că părinții ei practic o obligaseră să formeze o relație cu tânărul Nathaniel Brown, nu o ajutase absolut deloc în a arăta cine e de fapt. Părinții celor doi încheiaseră un parteneriat benefic pentru afacerile lor, acest parteneriat constând în relația dintre Selene și Nathaniel, care ulterior ar fi trebuit să se ajungă la o căsătorie. Deși Selene ținea enorm la Nathaniel, aceasta nu putea să zică că este îndrăgostită de el și mai ales, nu se putea vedea stând cu un singur om toată viața, fiind o persoană curioasă din fire. Acest lucru a adus la mai multe aventuri ale lui Selene cu alți bărbați, însă cea mai proeminentă fiind idila cu cel mai bun prieten al ei, Alexander, care de altfel era prieten cu Nathaniel. Această aventură nu a durat prea mult, o poză cu ei în timpul faptului împlinit fiind trimisă la tot grupul lor de prieteni, cei doi luând decizia de a pune stop, nevrând să piardă prietenia cu Nathaniel și nu în ultimul rând, prietenia dintre ei doi.
☾♕ Odată cu aflarea idilei dintre Selene și Alexander, în viața ei reapăruse o poveste pe care credea că a îngropat-o foarte bine. Universul făcuse în așa fel să o readucă pe prietena ei, Alessandra, înapoi în viața ei. Cele două se certaseră în liceu, cu pretextul că Selene s-ar fi culcat cu iubitul Alessandrei de atunci, lucru care nu era deloc adevărat. Selene luase decizia impulsivă de a o proteja pe Alessandra de adevăr, acest lucru ducând la ani de zile în care cele două se aflaseră în război și deși Selene avusese nenumărate ocazii pentru a îi spune Alessandrei adevărul și nenumărate ocazii în care îi venea să se dea cu capul de pereți de dorul acesteia, a decis să nu o facă, crezând că faptul e consumat și că nu ar mai avea niciun sens.
☾♕În momentul în care viața lui Selene o luase razna, aceasta ajungând să acumuleze enorm de multe frustrări, a decis că e timpul să dea ochii cu principala ei sursă de frustrări, mama ei, Yvonne Morgan. Selene se trezește în aeroportul din Paris, neștiind ce urma să facă în următoarele zile, însă știa un lucru sigur: voia răspunsuri la toate întrebările pe care și le-a pus de-alungul anilor și nu se va opri până nu le va afla. Văzând-o pe mama sa pentru prima dată după ani de zile, a obținut și primul răspuns pentru întrebările ei. "De ce ai plecat?" Mama ei plecase pentru că rămăsese gravidă cu bărbatul cu care fugise, lăsându-și prima familie în urmă fără nicio explicație. Se întâmplaseră foarte multe lucruri în Paris despre care Selene nu vrea să vorbească, însă cel mai important, luase o decizie care urma să îi schimbe total viața. A decis că își va trăi viața după propriile reguli, că își va da jos masca pe care o purtase ani la rând și nu se va mai ascunde după una niciodată.
☾♕ Odată cu întoarcerea acesteia înapoi acasă, deja era vizibilă procesul de schimbare a lui Selene, aceasta nesărind la ceartă atât de des, calmul de care surprinzător dădea dovadă, împăcarea cu Alessandra, voința imensă de a se schimba în bine. Era pornită să urmeze acest drum al schimbării, pentru binele celor din jur și bineînțeles, pentru binele ei. Se gândea că poate, în sfârșit, după atâția ani de trăit în această lume, va avea ocazia să cunoască și ea ce e iubirea, lucru la care până acum putea doar să viseze.

    【Ep03Se01✎.❝Era ora 9 seara când Selene ajunsese acasă de la sora ei. În mod normal, ar fi stat mai mult cu aceasta, în ultimele zile stând aproape nonstop lângă sora ei, vrând să fie acolo în caz că Amelie își revenea sau, dacă Doamne ferește pățea ceva. În mod ciudat, nu se afla mai nimeni în casă în momentul în care aceasta ajunsese în casă, dar nu putea nega că nu îi convenea, pentru că simțea cu adevărat nevoia de liniște, având în vedere evenimentele petrecute în ultima perioadă. În drum spre casă, nu a putut să nu se gândească la familia ei, care nu fusese de foarte mult timp așa... împreună. Ajunsă în camera ei, decide să ia din sertar albumul cu poze, unde avea fotografii cam cu tot ce se întâmplase în viața ei până în acel moment. Ia albumul în brațe și merge pe terasă, unde avea de gând să se uite în acel album după foarte mult timp. Se așează pe scaun și își scoate pachetul de țigări din geacă, din care apoi sustrage o țigară și o aprinde. Deschide apoi albumul, iar prima poză era una din puținele poze pe care le avea cu părinții ei. Fiind oricum copleșită de emoții, aceasta izbucnise imediat în plâns. Analizează poza pentru câteva momente, gândindu-se la viața ei. "Cum ar fi fost dacă părinții mei nu s-ar fi despărțit? Dacă familia mea era una normală, nu o combinație de personaje haotice, pe care Dumnezeu a decis să le pună împreună și să îi facă să formeze o familie?" se gândește. Oftează îndelung, apoi trage un fum din țigară. Deși nu îi va putea găsi niciodată mamei ei scuze pentru ceea ce a făcut, o iubea oricum.. pentru că na, era mama ei. Răsfoiește albumul în continuare, dând de o grămadă de poze cu sora ei. Cât își dorea să o aibă din nou pe sora ei lângă ea! Poate spune că Amelie a fost singurul ei sprijin în adevăratul sens al cuvântului, o iubea nespus și nu își putea imagina viața fără ea. Cum majoritatea persoanelor asociau asociau termenul de "soulmate" cu persoana alături de care îți petreci toată viața, cu care clădești o familie, Selene o considera astfel pe sora ei, because she really is her soulmate. Ajunge apoi la o pagină cu Alessandra, pagină pe care, ironic fiind, o aranjase când acestea erau certate. O iubea enorm și pe prietena ei și se bucura nespus că și-au rezolvat probleme din trecut. Trage aer în piept când ajunge la pozele cu Nathaniel. Ah, Nathaniel! Chiar ținea la omul ăsta și regreta toate lucrurile pe care i le-a făcut. Spera din tot sufletul că într-o zi o să rezolve lucrurile între ei, însă un lucru pe care nu putea să-l facă era să îl iubească mai mult decât ca pe un prieten. Până la urmă, iubirea nu este ceva impus, adică ce îi impuneau practic părinții ei să facă. Iubirea pur și simplu este, sau nu este, nu e ceva ce poți controla. Se gândea serios în momentul ăla că va pune capăt acestei pretinderi, în felul ăsta s-ar elibera pe ea și pe Nathaniel la fel, dându-i șansa să își găsească pe cineva care chiar îl merită, pentru că chiar dacă ar rămâne cu el, știa și ea că nu era demnă de el și că merita de o mie de ori mai mult decât ceea ce îi putea ea oferi. Voia să se elibereze de tot ce înseamnă a "te preface", lucru pe care l-a făcut toată viața, de aia multă lume o consideră pe Selene o persoană fără inimă, incapabilă să empatizeze cu restul, lucru care era total neadevărat. Selene, sub duzina de învelișuri care îi acopereau adevărata persoană, era o fată chiar sensibilă, care tot ce își dorea era să aibă ocazia să facă fix ce simte, să nu mai facă ce vor alții. Nu putea să nu se gândească la Alaric, care într-o perioadă atât de scurtă de timp, trezise în ea ceva ce nu o mai făcuse nimeni până acum. "Dar totul zadar, oricum, am dat-o în bară și de data asta!" își spune, luând un fum de țigară. Deja se obișnuise de modul ei de a distruge lucrurile, chiar puteai spune că avea un talent înnăscut de a face asta. Preferă însă să nu dea prea mult "overthink" pe treaba asta. Cine știe? Poate o să aibă șansa să repare lucrurile.. și cu chestia asta. Restul fotografiilor erau fotografii cu prietenii ei. Pufnește zâmbind uitându-se la acestea, gândindu-se la toate peripețiile prin care trecuse cu aceștia. Trecuse prin atât de multe lucruri cu oamenii ăștia! Mereu a crezut cu tărie că lor le-a fost menit să ajungă împreună. Chiar dacă toți veneau din așa-zise familii disfuncționale, lor le-a fost dat să fie împreună, să fie ei între ei o familie. Nu putea fi decât recunoscătoare pentru oamenii ăștia, iubindu-i din tot sufletul. Chiar dacă s-au întâmplat și lucruri nefavorabile între ei, iubirea pentru prietenii săi e mult mai mare decât aceste incidente. Pur și simplu, oamenii ăștia erau familia ei și avea gând să meargă și prin foc pentru ei. Ajungând la ultima pagină, închide albumul cu zâmbetul pe buze, chiar dacă plânsese în tot timpul ăsta. Stinge țigara în scrumieră, ștergându-și apoi lacrimile, cerul înstelat captându-i apoi atenția.❞
“ she has her life in O R D E R ” they say. — they have no idea that she can’t even go a single day; shedding a tear.//
“ she has her life in O R D E R ” they say. — they have no idea that she can’t even go a single day
SHE STARED AT HER REFLECTION IN THE GLOSSED SHOP WINDOWS; AS IF TO MAKE SURE, MOMENT BY MOMENT, THAT SHE CONTINUED TO EXIST.
SHE STARED AT HER REFLECTION IN THE GLOSSED SHOP WINDOWS

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.