3291 poze   11785 vizite

what a word f u l l ofd r e a m s

         Cᴏʟʟɪsɪᴏɴ ﹣ ᴀ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛɪᴏɴ ʙʏ SᴜɴPʜᴏᴛᴏ™


    Tʜᴇʀᴇ ᴍᴜsᴛ ʙᴇ ᴀ ᴛɪᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴀ ᴘʟᴀᴄᴇ ᴡʜᴇʀᴇ ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ᴠᴇʀsɪᴏɴs ᴏғ ᴏᴜʀsᴇʟᴠᴇs ᴄᴏʟʟɪᴅᴇ          ɪɴᴛᴏ ᴇᴀᴄʜ ᴏᴛʜᴇʀ ᴀɴᴅ sᴏ ᴛʜᴇʏ ᴇɴᴅ ᴜᴘ ᴄʀᴇᴀᴛɪɴɢ ᴀ ᴡʜᴏʟᴇ ɴᴇᴡ ᴜɴɪᴠᴇʀsᴇ﹐ ᴛʜᴇʀᴇғᴏʀᴇ          ᴡᴇ ᴇɴᴅ ᴜᴘ ᴄʀᴇᴀᴛɪɴɢ ᴍᴜʟᴛɪᴘʟᴇ ᴠᴇʀsɪᴏɴs ᴏғ ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ʟɪᴋᴇ ᴛᴏ ᴄᴀʟʟ „ɪᴍᴀɢɪɴᴀᴛɪᴏɴ”.  Drᥲgι orιᥴιᥒᥱ sᥙᥒtᥱțι voι,

  Collision a început precum oricare altă bandă privată, și anume din dorința de a curma plictiseala în     aceste zile negre pe care noi le-am mascat sub denumirea de „carantină”, dar încetul cu încetul, idee     cu idee, a ajuns să ne capteze interesul mai mult decât oricare altă bandă și astfel ne-am dedicat ei o     re bune din viață, împărtășind idei, râsete, poate chiar și lacrimi în funcție de locul în care scenariul n     e purta și de gândurile pe care le transpuneam în ale noastre personaje.

  Trei fete a căror prietenie a început pur și simplu întâmplător au ajuns a construi ceea ce este azi Coll     ision, o bandă și un univers imaginar al nostru unde găsim totul ca fiind posibil și unde, pe lângă niște    simple poze cărora le adăugăm descrieri și replici mai mult sau mai puțin pompoase, am ajuns să cre     ăm momente și amintiri împreună. Orele târzii și ideile împărtășite pentru a ne putea distra împreun     ă cu siguranță ne-au apropiat și au ajuns a se proiecta asupra a ceea ce banda noastră a ajuns să rep     rezinte acum pentru noi. Pentru unii ar putea suna trist o asemenea implicare emoțională în ceea ce     reprezintă de fapt o bandă, dar cum oricare autor sau cititor se implică emoțional atunci când dezvo     ltă în propria minte personalitatea unui personaj, astfel ne implicăm și noi emoțional atunci când ne     conturăm propriul univers de refugiu departe de toate iluziile deșarte pe care lumea reală ni le oferă.     Aici există siguranța că noi putem controla până la cel mai mic detaliu fiecare secundă din viața pers     onajelor noastre, schițând cu ușurință fiecare confruntare a lui cu destinul său imaginar.

  Imaginația este definiția libertății într-un singur cuvânt, iar noi de înfruptăm din plin dintr-această lib     ertate, libertate de creație, exprimare (mai mult sau mai puțin, există riscul să fim raportate) și abord     are a oricăui eveniment la care noi ajungem să ne supunem personajele, făcând astfel oricare clipă s     ă merite pentru că ajungem să schițăm ceva care ne oferă o nejustificată bucurie lăuntrică.

  Dacă există persoane care poate din cauza unei crâncene plictiseli ne urmăresc „aberațiile” atunci țin     em pe această cale să vă mulțumim și sperăm că reușim să vă aducem, cel puțin din când în când, un     zâmbet pe buze!

                   Xɔxɔ,
                  Cɔllisiɔŋ Tɛam
εℓιzαвεтн gιℓℓιεs αs αℓεssαη∂яα яσ∂яιgυεz
εℓιzαвεтн gιℓℓιεs αs αℓεssαη∂яα яσ∂яιgυεz
cняιsтσρнεя ωσσ∂ αs αℓεxαη∂εя ωιℓℓιαмs
cняιsтσρнεя ωσσ∂ αs αℓεxαη∂εя ωιℓℓιαмs
ηιηα ∂σвяεv αs αмεℓιε мσяgαη
ηιηα ∂σвяεv αs αмεℓιε мσяgαη
zαүη мαℓιк αs cняιsтσρнεя ωнιтε
zαүη мαℓιк αs cняιsтσρнεя ωнιтε
мαяια ρε∂яαzα αs αηαsтαsια cαвαℓ∂ι
мαяια ρε∂яαzα αs αηαsтαsια cαвαℓ∂ι
ιαη sσмεянαℓ∂εя αs ∂αмση нαүεs
ιαη sσмεянαℓ∂εя αs ∂αмση нαүεs
εsтεя εxρσsιтσ αs εvαηgεℓιηε sαηcнεz
εsтεя εxρσsιтσ αs εvαηgεℓιηε sαηcнεz
נαιмε ℓσяεηтε αs ∂εηvεя нαяяιs
נαιмε ℓσяεηтε αs ∂εηvεя нαяяιs
αℓεxα ∂εмιε αs εℓεαησя вεηηεтт
αℓεxα ∂εмιε αs εℓεαησя вεηηεтт
vιη ∂ιεsεℓ αs ∂σмιηιc тσяεттσ
vιη ∂ιεsεℓ αs ∂σмιηιc тσяεттσ
ℓιℓι яειηнαят αs кαтια мσηтσgσмεяү
ℓιℓι яειηнαят αs кαтια мσηтσgσмεяү
ραυℓ ωαℓкεя αs εтнαη σ'cσηηεя
ραυℓ ωαℓкεя αs εтнαη σ'cσηηεя

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.