3291 poze   10903 vizite

GiovCabaldi doesnt give a fck

          ꧁Giovanni Cabaldi꧂
   ●Date of Birth ━ October 12th 1996.
   ●Nationality ━ Mexican.
   ●Sign ━ Libra ♎ with ascendant in Virgo.
   ●Age ━ 23 years old.
   ●Born in Tijuana, living in Seattle.
   ●Face Claim ━ Miguel Bernardeau.

─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆

 Giovanni este fratele mai mare al Anei. După accidentul părinților lor, bunica lor, Rozalia, voind să-i apere și să nu afle ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, se mută cu nepoții ei din orașul Tijuana, Mexic în San Diego, SUA. Crescut de Rozalia de la o vârstă fragedă, este răsfățat și nu știe pe nimeni de frică, întotdeauna a făcut ceea ce a vrut el. Oare chiar acesta să fie unul dintre motivele pentru care a ajuns unde a ajuns? Păi, să începem cu începutul.
 Giovanni Cabaldi este un tip înalt și zvelt, cu părul și ochii deschiși la culoare, acesta era băiatul dorit de toate fetele din liceul său. Și cu cine altcineva să umble acesta decât cu Sophie Waldorf, o fată dorită de toți băieții din liceu? Ei bine, asta nu a durat la nesfârșit, după cum se știe, în clasa a10-a acesta a început să iasă cu Amélie, dezvoltându-se o strânsă legătură între ei ce-a dat naștere primei iubiri, atât pentru el, cât și pentru ea. Acea primă iubire, cu fluturași și toate cele, a pus stăpânire ușor asupra lui, schimbându-se, crezând chiar la un moment dat că Amélie va fi femeia cu care va rămâne toată viața.
 În ultima vreme, Giovanni se îndepărtase de sora lui, Ana, aceasta era de nerecunoscut și se certa mai tot timpul cu ea. O iubea și voia s-o protejeze, doar era surioara lui mai mică, însă ea nu voia nimic de la nimeni. Se schimbase, lipsa părinților lor pusese stăpânire asupra ei. Și el se întreba de ce nu au mai auzit de părinții lor de atâția ani, însă nimeni nu voia să le spună adevărul. El nu insista pe subiect, știa că n-avea să scoată vreo informație de la bunica lor, însă Ana era o fire vulcanică și nu renunța atât de ușor. Se îndepărtase de el, începuseră chiar să se și lovească, într-adevăr asta fac toți frații, dar ei nu făcuseră asta până atunci. Oricât încerca să se apropie de sora lui, aceasta se îndepărta tot mai mult de el, până în punctul în care au început să se ignore prin casă, fără să mai stea la șarade până seara târziu când își povesteau ceea ce făcuseră în ziua respectivă.
 Spuneam mai devreme despre el că la un moment dat își dorea să rămână cu Amélie toată viața lui, nu? Ei bine, da, așa era. Chiar plănuia la finalul clasei a12-a să se logodească cu ea și să meargă împreună la facultate, nunta lăsând-o după absolvire, căci voia să studieze criminalistica, să devină procuror criminalist. Planuri mari, nu? Au fost toate distruse într-o clipită.
 Prietenul cel mai bun al lui Giovanni de la grădiniță, Josh Ridley, nu ajunsese la liceu pentru că suferea de o boală gravă și necesita transplant de măduvă. Era și orfan de câțiva ani, trăia într-un centru de plasament și era al nimănui. Giovanni a fost într-o seară cu Amélie în biroul tatălui ei și astfel a văzut combinația seifului acestuia, seif plin de bani. Ar fi fost bine dacă i-ar fi spus lui Amélie despre prietenul lui, poate ar fi găsit o soluție împreună. Dar acesta a tăcut, fiindcă nu se știa ce se va întâmpla cu Josh, deocamdată. O săptămână mai târziu însă, s-a găsit un donator, iar operația era extrem de scumpă. Timpul era limitat, nu voiau să piardă donatorul, deoarece amicul său era pe listă de multă vreme și avea neapărată nevoie de transplant.
  Într-un gest necugetat, după o seară petrecută la familia Morgan, se furișează în biroul lui Oliver și ia de acolo suma de 10.000 $. Avea să pună banii înapoi, știa că bunica lor avea un cont de economii pentru el și sora lui.
 Într-un suflet s-a dus la spital cu banii cash și a rămas acolo multe ore, până când a aflat că operația a fost un succes, iar prietenul său avea să se însănătoșească ușor-ușor, dar... Tot de pe holurile spitalului a fost și luat de poliție. Plănuia în acea zi să vorbească cu bunica sa pentru a lua bani din contul de economii și să-i pună înapoi în seif, dar aceasta a fost greșeala lui, că ar fi trebuit să ceară împrumut, nu să fure. Oliver n-a vrut să asculte ceea ce Giovanni avea de zis, deși știa cât de fericită era fiica lui cu acel băiat, a preferat să-l închidă. De regulă, ar fi trebuit să stea într-o școală de corecție până avea să devină major, dar, oamenii influenți... pot face multe.
 Astfel, Giovanni a fost închis și ulterior transferat la închisoare înapoi în Mexic. Viața în închisoare a fost un chin. Oricât voia să stea departe de deținuții mai violenți, aceștia tot se luau la bătaie cu el, la un moment dat chiar a stat la infirmierie câteva nopți în urma unei bătăi. Diego de la Vega, un deținut ce era închis pe viață, văzând prin ce trece Giovanni, îl ia sub aripa sa protectoare. Îl antrenează, îi devine ca un tată, un mentor, schimbându-l total pe Giani cel inocent al bunicii Rozalia.
 Anii trec, Giovanni era vizitat de bunica sa și de prietenul său, Josh, care i-a jurat că-l va scoate de acolo. Aceștia veneau o dată pe lună, deoarece trebuiau să treacă granița. La început, o tot întreba pe bunica sa de ce Ana și Amélie nu vin, dacă a vorbit cu ele. Astfel, află că Ana a fugit de acasă. Iar pe Amélie, Rozalia nu o mai văzuse de când veneau împreună în vizită la ea, înainte de acest haos.
  Giovanni le simțea lipsa celor două femei din viața sa pe care le iubea nespus de mult, iar pentru Amélie a început să nutrească în timp o ură profundă. Credea că-l va vizita, măcar o singură dată, a așteptat-o timp de șașe ani, însă aceasta... n-a venit.
 Anul 2019 - Rozalia era bătrână acum, dar știa că micul ei Giani a făcut ceea ce a făcut cu intenție bună și ea-i dădea speranță că va ieși acolo. Aceasta a fost martoră, văzând lună de lună, de șase ani de zile, cum inocența din ochii nepotului ei dispăruse pe măsură ce experiența și întâmplările de acolo l-au schimbat. Însă iată, vorbele sale s-au adeverit. Josh i-a rămas dator cu viața și a făcut rost de cel mai bun avocat care a combătut corupția. Da, corupția prin care a fost închis de către Oliver Morgan.
 Giovanni a fost eliberat la începutul lunii octombrie și a petrecut câteva zile cu bunica lui, apoi a aflat unde se afla Ana. I-a promis că o va aduce acasă de Crăciun, știa în adâncul său că o va convinge pe sora lui, Rozalia îi crescuse, acum era bătrână, niciodată nu se știe. Știa că sora lui nu și-ar ierta-o dacă bunica lor ar muri și n-ar mai apuca s-o vadă, măcar o dată...
 Giovanni se afla în drum spre Seattle, cu puțin ajutor de la Josh care fusese înfiat de o familie influentă, l-au ajutat să se înscrie la un liceu de acolo, pentru a-și termina clasa a12-a. Se simțea cu sufletul împăcat, voind să aibă parte de un nou început. Însă există ceva ceea ce el nu știa - că unde o va găsi pe Ana, acolo se afla și Amélie.

─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆

          youtu.be/eH4F1Tdb040

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.