3291 poze   14744 vizite

JdnWilliams doesnt give a fck

   ✎. Name: Jordan Williams
   ✎. Nicknames: Jo
   ✎. Age: 20
   ✎. Date of birth: 13.02.1999
   ✎. Zodiac sign: Aquarius with w̴i̴t̴h̴ ̴P̴i̴s̴c̴e̴s̴ ̴a̴s̴c̴e̴n̴d̴a̴n̴t̴
   ✎. Place of birth: San Diego
   ✎. Nationality: American
   ✎. Currently living in: Seattle

        ❝Even though life had me on my knees screaming "Why is this happening to me?", I chose to love it underneath all the circumstances. This is what kept me going, I guess.❞
☾♕La prima vedere, familia Williams părea o familie cu adevărat fericită. Cei doi părinți, George și Thea îi aveau pe Alexander, Jordan și micuța Erin lângă ei, lucru ce te punea să îți pui întrebarea "Ce altceva și-ar mai putea dori un părinte?". Acest portret de familie perfect se distruge imediat în momentul în care George și Thea sunt surprinși finalizându-și divorțul, Alexander fiind rămas cu tatăl celor 3, Jordan cu mama, iar Erin fiind trimisă în Elveția, la rudele mamei lor.
☾♕Mama sa era destul de absentă în viața acestuia, angajând diferite bone să stea cu fiul ei. Vrând să facă în așa fel încât să o facă pe mama sa să își petreacă timpul cu el, micul Jordan se rezuma la diferite metode pentru a le face pe femeile angajate de mama lui să renunțe la post. Tot acest joc de-a șoarecele și pisica se încheie în momentul în care apare Erica Gonzalez, o femeie de 40-50 de ani venită din Mexic. Deși nici aceasta n-a fost scutită de încercările lui Jordan de a o da afară, Erica n-a renunțat, rezultând apoi apropierea dintre cei doi. Băiatul se atașase enorm de ea, considerând-o ca propria mamă, având în vedere că mama lui nu prea era prin preajmă. Văzând aceste lucruri, Thea începuse să se simte intimidată de aceasta, vrea să o elimine pe femeie, amenințând-o ulterior că dacă nu renunță de bună voie la job (pentru a face să pară că și Erica renunțase la Jordan), va face în așa fel încât să îi deporteze familia înapoi în Mexic. Pentru Jordan, acel moment a fost devastator, fiind un motiv în plus pentru care acesta nu mai putea să se atașeze de mai nimeni în viața lui. Peste câțiva ani însă, primește o scrisoare de la Erica, explicându-i adevăratul motiv din spatele plecării subite, rugându-l să îi arate înțelegere și să îi ofere iertare, pentru că în momentul acela trebuia să se gândească la soarta familiei ei. Jordan izbucnește, având o ceartă monstruasă cu mama sa. Din acel moment, relația lui cu Thea nu a mai putut fi numită niciodată o relație mamă-fiu, relația lor în prezent rezumându-se mai mult la banii primiți lunar.
☾♕În liceu, Jordan se îndrăgostise până peste cap de Abigail Miller, aceasta fiind chiar prima sa dragoste adevărată. Totul era bine și frumos între ei, chiar puteai spune că aveau relația perfectă, însă adevărul era cu totul altul. Abigail se folosise cu totul de bunătatea și de generozitatea acestuia, profitând de faptul că avea bani. Asta nu a fost totul însă, din cauza ei Jordan începuse să umble cu anturaje destul de dubioase, ajungând să abuzeze de substanțe narcotice. Aflând toate lucrurile pe care i le făcuse Abigail, incluzând și înșelatul cu cel mai bun prieten al său, Jordan era pe cât se poate de dărâmat, afundându-se tot mai mult în lumea asta a substanțelor.
☾♕Ironica sorții face în așa fel încât Jordan ajunge să fie internat pentru un fel de gripă, iar colega sa e nimeni alta decât fosta lui dragoste, Abigail. Stând o săptămână blocat cu ea, a avut parte de mii și mii de scuze, de explicații, momente în care Jordan efectiv nu mai știa cum să scape de aceasta. Însă, la finalul acestei experiențe, Jordan a realizat un lucru: e timpul să lase această frică de a se atașa de cineva deoparte, așa că deîndată ce e întoarce acasă, acesta își ia inima în dinți și decide că vrea să fie împreună cu fata pe care o simpatizase de foarte mult timp, Evangeline Sanchez.
☾♕Eve și Jordan se știu de când erau în liceu, deci deja se cunoșteau destul de bine înainte de toată această poveste de dragoste. Evangeline îi mărturisise lui Jordan ulterior că aceasta îl plăcuse chiar de când erau în liceu, însă nu a putut face nimic din moment ce acesta era cu Abigail împreună. Amuzant e că și acesta o simpatizase pe Eve dintotdeauna, chiar de când erau în liceu, însă viața l-a adus să fie împreună cu Abigail. Chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, Jordan nu regretă absolut nimic, pentru că știe și el că dacă nu s-ar fi petrecut anumite lucruri probabil nu ar fi ajuns unde este acum.

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.