31 poze   11288 vizite

UNGUENT ANTIMICOTIC 20 G 17 lei

COMPOZIŢIE
1 g unguent conţin:
Tiuram........................................…………...…… 100 mg
Excipienţi: lanolină anhidră, vaselina albă q s ad…… 1 g

ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ
Administrat pe cale cutanată nivelul mediu de absorbţie al tiuramului este situat în jurul valorii de 10%. Distribuţia tiuramului vizează majoritatea ţesuturilor, concentraţiile cele mai ridicate înregistrându-se în ficat, rinichi şi celulele sanguine, iar concentraţiile cele mai scăzute în creier, plasmă şi musculatura scheletică. Principalele căi de eliminare ale tiuramului sunt calea respiratorie şi calea renală.

SPECII ŢINTĂ
Câini, pisici.

INDICAŢII
Unguentul se utilizează în tratamentul dermatomicozelor la câini şi pisici produse de diferite specii de miceţi, în special de Trichophyton spp. şi Microsporium spp.

POSOLOGIE, CALE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
Uz extern.
Tratamentul cu unguent antimicotic constă în aplicarea unui strat subţire, dar continuu de unguent pe zonele afectate de 2 – 3 ori pe zi, timp de 3 – 5 zile, cantitatea de unguent folosită fiind în funcţie de întinderea leziunilor.

CONTRAINDICAŢII, PRECAUŢII ŞI REACŢII ADVERSE
Pot apare reacţii alergice, locale. Produsul poate fi utilizat în perioada de gestaţie. Nu este recomandată utilizarea produsului în perioada de lactaţie. În cazul supradozărilor rareori pot apare reacţii alergice.
Unguent antimicotic 17 lei
Unguent antimicotic 17 lei

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.