31 poze   10856 vizite

Coccistop buvabil 100ml - 19 lei

SOLUŢIE ORALĂ ANTIPARAZITARĂ

COMPOZITIE
Fiecare ml soluţie conţine:

Sulfaquinoxalină (sub formă de sare sodică) ……………… 200 mg;

Excipient q.s.ad ………………………………………………. 1 ml.

ACTIUNE
Sulfaquinoxalina este o sulfamidă cu marcante proprietăţi anticoccidiene (limitează activitatea acidului p-aminobenzoic din celula paraziţilor) şi antibacteriene (în special pentru germenii Gram-negativ).

INDICATII
Produsul Coccistop S - soluţie orală este recomandat pentru tratamentul tuturor tipurilor de coccidioze la:

• puii de găină - produse de coccidii din familia Eimeridae (Eimeria acervulina, E. necatrix, E.mitis, E. tenella, E. brunetti);

• puii de curcă - produse de coccidii E. meleagridis, E. adenoids;

• iepuri produse de coccidii E. perforans, E. intestinalis si E. magna.

Produsul Coccistop S - soluţie orală este de asemeni eficient în tratamentul holerei şi tifozei la găini şi curci.MOD DE FOLOSITE
Puii de găină şi iepuri: - se administrează 45 ml de Coccistop S în 22 litri apă de băut timp de 2-3 zile, după care se face o pauză de 3 zile. Apoi se administrează timp de 2 zile câte 15 ml Coccistop S în 11 litri apă de băut urmată de o pauză de 2 zile şi de un ultimt tratament cu aceeaşi diluţie (15 ml Coccistop S în 11 litri apă de băut).

Puii de curcă: - se administrează 15 ml Coccistop S în 11 litri apă de băut în 3 serii de 2 zile consecutiv cu 3 zile pauză.

Găini şi curci în holeră şi tifoză: - se administrează 45 ml Coccistop S în 22 litri apă de băut timp de 3 zile. După o pauză de 3 zile se reia tratamentul administrându-se 15 ml Coccistop S în 11 litri apă de băut timp de 2 zile.


CONTRAINDICATII SI PRECAUTII
Nu se administrează la păsări care produc ouă pentru consum uman.

Nu se administrează în caz de hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi.

TIMP DE ASTEPTARE
Carne: păsări 10 zile şi pentru iepuri 28 zile de la ultima administrare.Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.