31 poze   11202 vizite

Oxitetraciclina FP 20 100 G - 15 lei

COMPOZITIE
100 g de pulbere conţin:
Oxitetraciclină clorhidrat ....................................... 20 g
Excipienţi: acid citric monohidrat, lactoză monohidrat.
ACTIUNE
Oxitetraciclina este un antibiotic din grupa tetraciclinelor produsă de Streptomyces rimosus ce acţionează bacteriostatic împotriva bacteriilor Gram-pozitive (Actinomyces spp., Baccilus anthracis, Clostridium perfrinigens, Clostridium tetani, Listeria monocytogenes, Nocardia) şi Gram-negative (Bordetella spp., Brucella, Bartonella, Haemophilus spp., Escherichia coli, Pasteurella multocida, Salmonella choleraesuis, Shigella, Yersinia pestis, Yersinia pseudotuberculosis), micoplasme, chlamidii, ricketsii şi protozoare la animale, precum şi împotriva bacteriilor Gram-pozitive şi Gram-negative (Aeromonas salmonicida, Aeromonas liquefaciens, Pseudomonas fluorescens, Yersinia ruckeri) ce pot produce diverse boli la peşti. Acţionează prin blocarea sintezei proteice în celula bacteriană.
INDICATII
Oxitetraciclina 20% este recomandată în tratamentul afecţiunilor produse de germeni sensibili la oxitetraciclină la păsări.
Păsări: holera aviară, tifoza aviară coriza infecţioasă, sinuzită infecţioasă, sinovita infecţioasă, diaree nespecifică, micoplasmoză, artrita stafilococică, pseudotuberculoză, septicemie coliformă şi pentru combaterea infecţiilor secundare asociate cu bronşita infecţioasă, boli respiratorii cronice, laringotraheita infecţioasă, variola aviară.

MOD DE FOLOSIRE
- 0,5-1,5g / 1 litru apă de baut sau 0,5-3g amestecat cu 1 kg hrana, o dată pe zi, timp de 5 zile consecutiv.

CONTRAINDICATII SI PRECAUTII
Se va evita administrarea la animalele cunoscute ca alergice la oxitetraciclină.
Nu se administrează cu 3 zile înainte şi după vaccinări cu vaccinuri bacteriene vii.
TIMP DE ASTEPTARE
Păsări - 7 zile;


CONDITII DE PASTRARE
La temperatura de 15-25° C, ferit de radiaţiile solare directe.

AMBALAJ
Pungi cu 100g.
Oxitetraciclina fp 20% 100g 15 lei
Oxitetraciclina fp 20% 100g 15 lei

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.