31 poze   10848 vizite

Tetravet LA - 80 lei

Indicatii: Bovine, ovine, caprine, porcine. Infectii provocate de germeni senisibili la oxiteraciclina: bacterii Gram negative si Gram pozitive, aerobe si anaerobe, micoplasme, chlamidii si rikettsii.

Compozitie: 1 ml de solutie contine 200 000 UI oxitetraciclina.

Mod de administrare si doze: Se administreaza intramuscular. Dozajul este de 200 000 UI oxitetraciclina/ kg greutate vie, ceea ce corespunde cu 1 ml TETRAVET LA/ 10 kg greutate vie, de doua ori, la un interval de 48 de ore. Pentru speciile tinta folositi doua administrari per tratament, in locuri diferite. La bovine, nu administrati mai mult de 20 ml intr-un singur loc, iar la porci nu administrati mai mult de 10 ml intr-un loc.

Tmp de asteptare: Carne si organe: 21 zile. Lapte: 7 zile (14 mulsori)

Depozitare: A se depozita la o temperatura sub 25° C. Perioada de valabilitate dupa prima deschidere a ambalajului primar: 30 de zile
Tetravet 80 lei
Tetravet 80 lei

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.