999 poze   53605 vizite

5 Sucuri

Diferiti agenti de fermentare.
Tei 13.12.21; Gust usor acrisor
Tei 13.12.21
Tei 13.12.21; Au aparut depuneri
Tei 13.12.21
Tei 15.12.21; 14.12.21 s-a acrit- am filtrat si amestecat cu drojdie activata in apa calda cu zahar si l-am lasat peste nopate.
15.12.21 este gata.
Tei 15.12.21
Tei 15.12.21; Gust de tei usor amarui dar racoros, acidulat. Filtrare- in sticle si la frigider.
Tei 15.12.21
Suc de menta 10.12.21; 2 litri infuzie menta, 80- 100g zahar si 1 lingurita smantana.
Suc de menta 10.12.21
Menta 10.12.21; Cand s-a racit infuzia, adaug zaharul, smantana si acopar cu prosop.
Menta 10.12.21
Menta 14.12.21; Fara scortisoara sau acid citric este mai predispusa la mucegai- scot spuma, pe masura ce se formeaza.
Menta 14.12.21
Menta 17.12.21; Gust intepator- acrisor.
Menta 17.12.21
Menta 17.12.21; Depuneri
Menta 17.12.21
Menta 17.12.21; Aroma de menta este mai slaba fata de fermentarea acetica.
Menta 17.12.21
Menta; Fermentare acetica si lactica
Menta
Socata 10.12.21; 2 litri infuzie soc, 80- 100g zahar si 1 lingurita smantana
Socata 10.12.21

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.