999 poze   51467 vizite

3 Bors

Consum ocazional bors si nu pastrez hustile in frigider. Reteta este adaptata sa-l consum ca un suc mineralizant/ vitaminizant.
22.11.21; 30g tarate grau, 3g zahar si 1 Litru apa de la robinet.
22.11.21
22.11.21; Apa fiarta adaugata peste solide. Amestec din cand in cand. Las vasul pana maine acoperit cu un prosop, intr-un loc ferit de curenti si la cald.
22.11.21
23.11.21; Dimineata, pe stomacul gol, un pahar cu apa de tarate.
23.11.21
24.11.21; Este acru si un miros placut.
24.11.21
25.11.21; 300g tarate, 30g zahar, usturoi, sare, chimen, coriandru si anason se oparesc cu 1,5 litri apa fiarta.
25.11.21
25.11.21; Cand amestecul s-a racit se amesteca cu hustile (au gust de zer din iaurt) intr-un vas mai mare. Acopar cu prosop, la cald, ferit de curenti.
25.11.21
26.11.21; Au aparut drojdiile.
26.11.21
27.11.21; Apar si bacteriile lactice.
27.11.21

Comentarii album • 2
Gabiuta 23 noiembrie 2021  
N-am reusit niciodata sa fac un bors acru-acru dar bun cum cumparam in copilarie de la babutele de pe strada pe care locuiam care se ocupau cu asa ceva.
Raportează
APlant 23 noiembrie 2021  
De acord intru totul :)
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.