999 poze   51497 vizite

4 Legume fermentate

Varza, ridichiile, sfecla rosie si conopida sunt sarate, amestecate cu diverse condimente (usturoi, ceapa, coriandru, seminte de mustar, ardei iute) si apoi fermentate 2- 3 zile la 25-27°C sau 2- 3 saptamani la frigider.
23.11.21
23.11.21
23.11.21; Varza tocata se freaca cu 1/4 lingurita sare neiodata.
23.11.21
23.11.21; Ridiche
23.11.21
23.11.21; Sfecla rosie
23.11.21
23.11.21; Se amesteca totul
23.11.21
23.11.21; 3- 4 catei usturoi se piseaza cu 1/4 lingurita sare neiodata.
23.11.21
23.11.21; Condimentele se adauga legumelor de baza.
23.11.21
23.11.21; 1 lingura cu miere sau zahar.
23.11.21
23.11.21; Mai adaug sare, daca este nevoie.
23.11.21
23.11.21; Acopar vasul cu folie, dar nu ermetic. Amestec spre seara din nou.
23.11.21
24.11.21 dimineata; Dupa omogenizare.
24.11.21 dimineata
24.11.21 seara este gata; Suficient de acra. Pastrare la frugider in vas inchis.
24.11.21 seara este gata

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.