Pentru aluat: -450 gr faina -250 ml lapte -1 ou -1 plic drojdie uscata bio
Umplutura: -200 gr cas proaspat de vaca (inlocuiti cu branza dulce, urda, ricotta) -50 gr cascaval (eu am avut mozzarella) -1 ou
*Optional: 1 galbenus + 2 lingurite de apa pentru uns melcisorii
Mod de preparare: Pentru aluat, se amesteca faina cu drojdia uscata, se adauga oul si laptele si se framanta. Mai adaugati putina faina daca iese lipicios aluatul. Se lasa la dospit o ora. Pentru umplutura, se dau pe razatoare casul si mozzarella si se amesteca cu oul. Aluatul se intinde in foaie dreptunghiulara, se adauga umplutura lasand marginile libere (cam 2-3 cm), apoi se ruleaza strans. Se taie in rondele de circa 1cm grosime cu ajutorul unui cutit. Melcisorii se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se mai lasa la crescut in tava 10-15 minute. Optional, se ung cu o pensula de silicon cu amestecul format din galbenus+ apa, apoi se coc la 180 grade celsius aproximativ 30 minute.
Pofta buna! By Ruxandra Scarlat
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.