100 gr faina 550 50 gr unt 50 ml lapte 1 ou coaja de portocala BIO, spălată in apa cu bicarbonat de sodiu sau 1 picătura ulei de portocala o lingura pasta de curmale/miere certificata (1+) un praf de vanilie Opțional – un praf de Scorțișoara Ceylon optional: bucatele de nuci (3+)o lingurița rasa praf de copt BIO
Cum am procedat:
am topit untul si l-am lăsat la răcit. Am mixat oul împreuna cu pasta de curmale, am adăugat untul topit si laptele. Am amestecat făina cu praful de copt, vanilia si scortisoara si le-am adăugat peste “lichide”. Deasupra am asezat bucatelele de smochine. Si le-am invitat in cuptorul preîncălzit la 180*/25’.pufoase, aerate si extrem de apreciate! O sa le repet cu siguranța, in diverse combinații!Iar dacă va sta gândul la tarta de care va scriam mai sus, nu este alta decât binecunoscuta tarta cu brânza, dar cu smochine deasupra. Si da, cu crusta din făina integrala, după cum se observa
Sa avem copilași sănătoși!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.