831 poze   2152 vizite

0x YouCantChangeMe x TheaJones

          ꧁Thea Marie Jones꧂

                 ❛Is this the real life? Is this just fantasy?❜


   ●Date of Birth ━ January 24th 1833.
   ●Species ━ Vampire.
   ●Sign ━ Aquarius ♒︎ with ascendant in Scorpio.
   ●Age ━ 187 years old. // Got turned when she was 20.
   ●Face Claim ━ Nikolina Kamenova Dobreva.

─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆

 Thea Marie Jones se trage dintr-o familie numeroasă, cu patru frați mai mari, ea fiind mezina familiei. Deși născută într-o noapte geroasă din toiul iernii anului 1833, odată cu venirea ei pe lume, aceasta a adus multă căldură în sufletul mamei sale, Valerie, care își dorea de mult să aibă o fetiță.
Era răsfățata familiei, frații ei o protejau, mama ei o învăța tot ce trebuia să știe pentru a deveni o adevărată domnișoară, ceea ce de altfel a și devenit. Era curtată de toți băieții din micul oraș în care locuia, iar celelalte fete nu prea o aveau la inimă, bineînțeles.
 Părinții ei, Valerie și Francis Jones, sunt cei care au fondat orașul Hazardville în anul 1848, fiind acum respectați de toți locuitorii, atât cei doi, cât și cei cinci copii ai lor.
 Totul părea să fie normal, nu? Ei bine, asta până în 1850. La acea vreme, Thea avea deja 17 ani, cei patru frați ai ei pleacă pe front, să lupte. Fără ei, aceasta se simțea extrem de singură, fapt și pentru care se închisese în ea.
 Nici nu trec bine câteva luni de când frații plecaseră și o cumplită veste lovește familia Jones – cei patru băieți fuseseră răpuși pe front. Acest lucru o distruge complet pe Thea, nici nu-i mai păsa să iasă la lumina soarelui să se plimbe, sau să se întâlnească cu iubitul ei, George Fell. Acesta deși voia să-i fie alături, ea nu voia să vadă pe nimeni, nu mai părăsea deloc camera ei.
 George o iubea pe Thea, însă odată ce aceasta se îndepărtează de el, se alătură tatălui său în a rezolva misterele din orașul Hazardville și anume atacurile extrem de ciudate, în care victimele erau secătuite de sânge. Doctorul din orășel le spunea tuturor că este moarte din cauza tuberculozei, boală ce era fatală la acea vreme.
 Însă George și tatăl lui, ghidați din umbră de John Miller, află treptat, timp de trei ani de zile, despre vampiri și reușesc și să-i identifice și să-i vâneze pe aceștia cu ajutorul mentorului lor, care-i antrenase. Primul vampir vânat de aceștia era chiar doctorul din Hazardville, care ascundea aceste crime macabre, tocmai, pentru că erau făcute fie de el, fie de familia sa.
 Ceea ce George și tatăl lui nu știau era faptul că... John îi folosea, voia să preia conducerea orașului Hazardville, ceea ce reușește în 1853. Cum? Păi, mai mult ajutat de cauze naturale, deoarece părinții Theei mor de tuberculoză, lăsând-o de această dată pe Thea singură, nemaiavând pe nimeni alături.
 George era acum mult prea ocupat cu a vâna vampiri. Thea încercase de nenumărate ori să dea de el, dar era de înțeles. Și ea îi întorsese spatele când au murit frații ei, era normal ca acesta să nu mai vrea să aibă de a face cu ea.
 Când Thea află că este și ea bolnavă de tuberculoză vede asta ca o binecuvântare, crezând că se va reuni în sfârșit cu familia ei, ce fusese smulsă de lângă ea în doar trei ani. Trei ani... care pentru aceasta reprezentau un adevărat coșmar, care avea în sfârșit să se termine. Sau... nu.
 Era o dimineață de primăvară, femeile din conacul Jones aveau grijă de Thea, însă știau că aceasta va muri în acea zi. Nu mai mânca, nu mai bea apă, doar tușea neîncetat.
 În oraș, o răscoală începuse de seara trecută. Se pare că George și tatăl lui descoperiseră în sfârșit unde se aflau rudele doctorului, rude ce erau... vampiri. Și de asemenea, îl văzuseră pe Alexander Jones, lucru ce li se părea bizar, crezându-l mort de mai bine de trei ani. John este cel care-l trimite pe George acasă la familia Jones înarmat cu o pușcă ce avea gloanțe de lemn, convingându-l că tânărul Jones era vampir. John Miller știa că trebuia să scape de ultimii cu numele Jones pentru a avea orașul în totalitate numai pentru el. Thea deja avea să moară, ultimul rămas fiind Alexander.
 Acasă la familia Jones, Thea aproape că-și dădea sufletul, moment în care îl vede în pragul ușii pe Alexander. Văzându-l, aceasta credea că i se pare și-i zâmbește. „Alex, you came to take me with you...” Această frază îl face pe Alex să se grăbească, știind că nu mai avea mult timp. Îi oferă surorii sale încheietura sa, spunându-i să bea. Somnul în care aceasta căzuse după ce fusese vindecată de sângele fratelui ei nu durează mult, că aude țipete, extrem de cunoscute. Când își revine, sare ca arsă din pat, văzând că George ținea o armă îndreptată spre fratele ei. Se pune în fața lui Alexander fix în momentul în care George apasă pe trăgaci, glonțul nimerind-o în inimă fiindu-i fatal acesteia. George Fell pică în genunchi văzând ce a făcut, plângând în hohote, însă acesta nu știa – nu știa că aceasta avea să revină oarecum la viață. Alex profită de vulnerabilitatea acestuia și, folosindu-și viteza, o ia pe Thea și dispare.
 Unde? Cât mai departe de Hazardville, știa că sora sa va avea nevoie de foarte multă liniște pentru ceea ce va urma. Ajunși în partea opusă a țării, după tot ceea ce află Thea, deși nu era încântată de a deveni vampir, nu voia să-și lase fratele, abia îl recăpătase în viața ei. Astfel, aceasta completează tranziția și următorii ani devin o adevărată provocare pentru ea.
 
 Ce a făcut ea cu imortalitatea până în anul 2018? La început, a folosit-o pentru a vindeca oameni, fiind asistentă pe front și tratând pacienții. Nu putem spune că era chiar tratament, deoarece trișa, dar știa că le salvează viața celor ce erau la un pas de moarte.După finalizarea războaielor, părăsește domeniul acesta și cutreieră lumea în lung și în lat alături de fratele ei. 
 Dragostea pentru aceasta nu mai exista de multă vreme, tot ce prefera era să se distreze, anii 20 fiind cei mai frumoși, iubea jazz-ul mai mult ca orice alt gen muzical. Sau, acest detaliu avea să se schimbe în anii 70, își înnebunise fratele cu trupa Queen, mergea la fiecare concert al lor. Îl cunoscuse și pe Freddie Mercury, fusese la multe dintre petrecerile acestuia... erau prieteni destul de... apropiați, cel puțin până când acesta și-a dat seama că-i place să cânte la ce atârnă!
 Alexander ajunsese să o culeagă pe sora lui de peste tot, era ca și cum Thea, surioara lui mai mică nu mai exista. Și ea ajunsese să creadă că vampirismul a schimbat-o total, dar... nu-i păsa. A continuat să fie o rebelă în fața fratelui său, folosindu-și eternitatea în a se distra și atât. Nu avea niciun scop anume, iar atunci când se plictisea, pur și simplu făcea anumite schimbări – de look, pleca în altă țară, ș.a.m.d. Decizia de a fi vampir în 1853 a fost una luată pe loc, nu avusese timp să se gândească la toate.

 Când e momentul în care Thea se schimbă? Atunci când, în anul 2018, aude ceva despre Hazardville. O fotografie cu primarul, John Miller care organiza petrecerea de 170 de ani a fondării orașului îi atrage atenția acesteia și fratelui ei. Nu se putea întâmpla așa ceva, nu avea cum să fie același John din anul 1850. Sau, poate că da! Lucruri inexplicabile i s-au întâmplat în ultimii 165 de ani de când era vampir, nimic nu o mai impresiona acum.
 Iată că asta-i oferă un nou scop – se întoarce cu fratele ei în Hazardville, voind să-și ia orașul înapoi. Da, era fondat de părinții lor, iar John Miller nu scăpase de ei. Sau... o face de data asta! În planul său de a-și crea armata de hibrizi și de a scăpa de alte creaturi supranaturale ce împânzeau iarăși Hazardville, ca în urmă cu 170 de ani, decide să folosească iarăși pioni în a-și atinge scopul. Cum o făcuse în 1850 cu bărbații din familia Fell, acum John manipulează o vrăjitoare tânără, dar extrem de puternică în a închide toate ființele supranaturale în Prison World, printre care și Thea cu fratele ei, Alexander.

 Anul 2020 - Închisă aici de doi ani, Thea se simțea ca un leu în cușcă. Ea era obișnuită să cutreiere lumea. Putea face și asta în Prison World, fiind un Univers Paralel, însă nu avea niciun farmec, înafară de reflexia orașului Hazardville în această închisoare, restul lumii era pustie, iar Theei... nu-i plăcea asta. Devine de nerecunoscut, însă, înconjurată de multe alte ființe supranaturale, reușea să se distreze în cele mai bizare moduri. Un lucru era sigur pentru ea, de îndată ce va pune mâna pe cei care le-au făcut asta, atât John cât și sclava acestuia, aveau să sufere în cele mai cumplite și inimaginabile feluri.

 So who is Thea Marie Jones after all? Just a young girl, at least physically, who suffered a lot, and she had to hurry by taking a decision who will change her forever – becoming a vampire. Sometimes it was fun, but sometimes not. Even though she had her brother, she felt like being surrounded by a lot of darkness. But that was held underneath her rebellious facade. She knows she is capable of changing herself, but she doesn’t want to, she doesn’t have why to do it, she doesn’t have somebody to change for.

─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆─☆

         youtu.be/fJ9rUzIMcZQ // youtu.be/4wEMZXMv7TU
Katherine Pierce V1 067
Katherine Pierce V1 067
Katherine Pierce V1 068
Katherine Pierce V1 068
Katherine Pierce V1 069
Katherine Pierce V1 069

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.