831 poze   2152 vizite

0x We all go a little mad sometimes

what ͞w̶e k̨no҉w͘ - Majoritatea dintre noi am urmărit serialele The Vampire Diaries și The Originals. Ei bine, inițial voiam ca această bandă să meargă pe ideea din Legacies, dar m-am răzgândit, I came back with something better. Remember the Prison World where Kai was locked in? I am following that idea, o să mai refac descrierea dacă iese ceva de capul benzii.
Puteți lua și personaje din TVD/TO/TW, etc, ca să ocupe numele din lista de mai jos.

2018 - John Miller, primarul orașului Hazardville, a reușit să curețe orașul de ființele supranaturale ce perturbau locuitorii orașului cu ajutorul unei vrăjitoare puternice, Emily Brown. Aceasta a creat un univers paralel, legat de un ascendent, închizând absolut toate ființele supranaturale acolo, fie ele bune, fie rele.
Cum arăta acest univers paralel, această închisoare a ființelor supranaturale? Ei bine, era exact orașul Hazardville, absolut totul era la fel, doar că era lipsit de oameni. Era plin doar de ființe supranaturale - vrăjitoare, vârcolaci, vampiri.
Cum au ajuns acolo? Au fost cu toții ademeniți în biserica veche a orașului, primarul chemându-i acolo și spunându-le că vor semna un armistițiu, însă... i-a păcălit. I-a blocat în această biserică și Emily i-a trimis pe toți în Prison World.
2020 - De doi ani, Emily încearcă să fure ascendentul de la primar, deoarece își dă seama că printre ființele supranaturale își închisese și fratele mai mare de care nu știa că este vampir și că se afla în interiorul bisericii. Însă Emily descoperă un lucru macabru - primarul este și el o ființă supranaturală, ba chiar una extrem de puternică, un hibrid - jumătate vampir, jumătate vârcolac.
În momentul în care Emily află că John Miller face de fapt parte din familia originală de vampiri și despre planul acestuia, de a strânge toți vârcolacii la un loc pentru a-și crea o armată, aceasta încearcă să-l oprească. John însă avea mai multe lucruri ascunse sub mânecă, o altă vrăjitoare lucra pentru el și o închide pe Emily în Prison World, alături de toate celelalte ființe supranaturale, dornice de răzbunare după ceea ce li s-a întâmplat în urmă cu doi ani.
Ce se va întâmpla mai departe când toate ființele supranaturale închise de către aceasta îi vor ieși în cale? Rămâne de văzut...
Prison World va fi locul în care majoritatea acțiunii se va desfășura, vom porni de la punctul în care Emily ajunge acolo, unde sunt toți ceilalți închiși de ea.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


« John Miller┊played by Alexander Skarsgård┊species: ORIGINAL HYBRID┊this chr. is TAKEN. ✖
« Emily Brown┊played by Danielle Rose Russell┊species: WITCH┊this chr. is TAKEN. ✖
« Christopher Brown┊played by Sebastian Stan┊species: VAMPIRE┊this chr. is TAKEN. ✖
« Thea Jones┊played by Nina Dobrev┊species: VAMPIRE┊this chr. is TAKEN. ✖
« Alexander Jones┊played by Jensen Ackles┊species: VAMPIRE┊this chr. is TAKEN. ✖
« Hayley Stewart┊played by Phoebe Tonkin┊species: WEREWOLF┊this chr. is TAKEN. ✖
« Andrew Gilbert┊played by Dominic Sherwood┊species: VAMPIRE┊this chr. is TAKEN. ✖
« Christina Gomez┊played by Ester Expósito┊species: VAMPIRE┊this chr. is TAKEN. ✖
« Nora O Conner┊played by Madelaine Petsch┊species: WEREWOLF┊this chr. is TAKEN. ✖
« Damian Black┊played by Chris Wood┊species: WITCH┊this chr. is TAKEN. ✖
« Aaron Miller┊played by Nathaniel Buzolic┊species: ORIGINAL VAMPIRE┊this chr. is TAKEN. ✖
« Mike Davis┊played by Rami Malek┊species: WEREWOLF┊this chr. is TAKEN. ✖
« Kasia Miyreia Andracia┊played by Dove Cameron┊species: WITCH-WEREWOLF┊this chr. is TAKEN. ✖
« Olivia Jones┊played by Jenna Dewan┊species: WITCH┊this chr. is TAKEN. ✖
« George Fell┊played by x┊species: VAMPIRE┊this chr. is FREE. ✔
« Mason Forbes┊played by x┊species: VAMPIRE┊this chr. is FREE. ✔
« Emma Monroe┊played by x┊species: VAMPIRE┊this chr. is FREE. ✔
« Niklaus Abraham┊played by x┊species: WARLOCK┊this chr. is FREE. ✔
« Lewis Davis┊played by x┊species: WEREWOLF┊this chr. is FREE. ✔
« Celeste Evans┊played by x┊species: WITCH┊this chr. is FREE. ✔
Also, it is required a short back story(ies) la albumul personajului/personajelor alese
Puteți lua câte vreți, nu pun foarte mare accent pe intrat că nici eu nu știu cât de des o voi face..


- - - MAI PUTEȚI INVENTA PERSONAJE CÂND SE OCUPĂ, ÎMI DAȚI MESAJ CU ACTORUL SAU ACTRIȚA ȘI CE SPECIE SĂ FIE + numele pe care vreti sa-l aibă, oricum Prison World va fi locația principală

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.