831 poze   2152 vizite

0x YouCantChangeMe x KasiaMiAn

          ꧁Kasia Miyreia Andracia꧂

                 ❛There s no lie in her fire❜


   ●Date of Birth ━ August, 23 1997.
   ●Species ━ Hybrid
   ●Sign ━ Virgo ♒ with ascendant in Sagittarius
   ●Age ━ 22 years old.
   ●Face Claim ━ Dove Cameron

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
☙Deși a avut de ales între bine și rău Kasia a devenit una dintre cele mai puternice practicante ale magiei negre de la o vârstă destul de frageda. Blândețea și bunătatea ei au pălit odata cu moartea bunici sale, singura familie pe care o avea. Kasia a devenit un lup singuratic, a renunțat la prieteniile pe care le avea, a renunțat la tot ceea ce era pana în acel moment axându-se doar pe căutarea a tot felul de modalități de a isi aduce înapoi bunica.Astfel pe vremea când era încă un copil ea avea sa cada în adâncurile intunecate ale magiei.Puțin mai târziu în timp ce răul prindea rădăcini adanci în sufletul și în mintea ei Kasia ar fi putut jura ca a fost născută pentru asta.Disperarea sa transformat treptat în dorința de a se afunda în tainele magiei negre, singurătatea sa transformat liniște iar speranța a devenit doar o scuza.Magia întunecată a ajuns sa fie o parte din ea, cu toate acestea dorea în continuare ca bunica ei sa se întoarcă, știa ca avea sa o aducă înapoi cumva și chiar nu conta pentru ea ce trebuia sa facă pentru asta.Lucrurile nu înaintează în direcția în care ar trebui și timp de 1 an ea nu face decât sa alimenteze intunericului care a cuprins o tinandu se cât mai departe de civilizație sau de orice ar avea legătură cu exteriorul, euforia puteri fiind din ce în ce mai greu de coltrolat, iar pentru ea asta însemna totul. Cu timpul lasa uitarii orice urma a ceea ce a fost cândva devenind într u totul altcineva, o persoana rece, si dezinteresata care ar putea ucide la propriu doar prind un simplu zâmbet. Niște simple vise ii mai trezeau din când în când cât și pentru câteva clipe latura ei demult uitata făcând o sa se cutremure. Vise care o intrupau pe batrana ei bunica.Rugand-o pe Kasia sa se oprească, rugand-o sa nu-și vândă sufletul diavolului cu totul dar.. era prea târziu, sau poate nu?. Atunci când Kasia a fost inchisa alături de ceilalți era pe punctul de a incinera întreaga biserica cu toți cei care erau acolo pentru o alta vraja, ar fi fost înstare sa facă orice pentru a o mai putea strânge o data la piept pe bunica ei.Si era pregătită sa ofere diavolului la schimb sufletele ființelor supranaturale prezente acolo în acea seara în schimbul Safirei, bunici ei.
Pana când sa văzut pacalita avea impresia ca putea sa controleze orice.Dar odată ajunsa acolo realizează ca nu mai este atât de puternica de una singura și ca inevitabil trebuia sa coopereze pentru a găsi o cale de scapare și de a se razbuna pe Primar.
KA S I A
KA S I A
hibryd
hibryd
A N D R A C I A
A N D R A C I A

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.