451 poze   3727 vizite

Cărți de joc educative pentru copii de 6-12 ani

Suntem mereu atenți la nevoile educaționale ale copiilor și pregătim materiale potrivite fiecărei etape de dezvoltare care respectă același principiu pe care l-am promovat dintotdeauna: învățarea prin joacă. Pentru copiii de 6-12 ani am lansat o nouă colecție de cărți de joc Montessori, care reprezintă un material educațional enciclopedic practic, la îndemână, cu informații interesante, imagini extraordinare și pictograme de clasificare, pe care aceștia le pot folosi în nenumărate activități.

Află mai multe informații despre noua colecție aici:
edituragama.ro/blog/2021/04/07/carti-de-joc-educative-pentru-copii-de-6-12-ani/

Vezi preturi:
www.edituragama.ro/colectii-gama/carti-montessori/carti-de-joc-montessori-pentru-6-12-ani

Pachetul Roci și minerale oferă o prezentare inedită a mineralelor și rocilor celor mai apreciate pentru frumusețea lor și stimulează dorința de a ști mai multe despre mineralogie – ramură a geologiei care s-a dezvoltat încă din antichitate. Copiii vor descoperi 50 carduri cu roci și minerale și 14 carduri cu categorii definite.

Pachetul Bacterii și virusuri oferă o prezentare inedită a microorganismelor care ne influențează viața, stimulează curiozitatea și dorința de a ști mai multe despre biologie. Pachetul conține 53 carduri cu bacterii și virusuri și 11 carduri cu categorii definite.

Pachetul Elemente chimice oferă o prezentare inedită a celor mai importante elemente chimice din Tabelul Periodic. Cardurile stimulează curiozitatea și dorința de a ști mai multe despre elementele chimice și despre importanța lor în viața de zi cu zi. Pachetul conține 54 carduri cu elemente chimice și 10 carduri cu categorii definite.

Pachetul Civilizații și imperii oferă o prezentare inedită a celor mai importante civilizații, regate și imperii din istorie. Cardurile stimulează curiozitatea și dorința de a ști mai multe despre civilizațiile de mult apuse, despre imperiile care au dominat lumea și despre unele dintre cele mai important personaje istorice. Pachetul conține 52 carduri cu civilizații și imperii și 12 carduri cu categorii definite.

Pachetul Fenomene explicate oferă o prezentare inedită a principalelor tipuri de fenomene întâlnite în natură: astronomice, mecanice, electrice, termodinamice, chimice, biologice etc. Cardurile stimulează curiozitatea și dorința de a ști mai multe despre legile fizice sau chimice care guvernează lumea înconjurătoare. Pachetul conține 53 carduri cu fenomene și 11 carduri cu categorii definite.

Pachetul Universul. Corpuri cerești oferă o prezentare inedită a planetelor din Sistemul Solar și a principalilor sateliți naturali ai acestora, precum și a unor galaxii, nebuloase sau constelații. Cardurile stimulează curiozitatea și dorința de a ști mai multe despre astronomie, știința care se ocupă cu studiul corpurilor și fenomenelor cerești. Pachetul conține 52 carduri cu corpuri cerești și obiecte astronomice și 12 carduri cu categorii definite.
Roci și minerale
Roci și minerale
Roci și minerale
Roci și minerale
Bacterii și virusuri
Bacterii și virusuri
Bacterii și virusuri
Bacterii și virusuri
Elemente chimice
Elemente chimice
Elemente chimice
Elemente chimice
Civilizații și imperii
Civilizații și imperii
Civilizații și imperii
Civilizații și imperii
Fenomene explicate
Fenomene explicate
Fenomene explicate
Fenomene explicate
Universul. Corpuri cerești
Universul. Corpuri cerești

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.