445 poze   3567 vizite

Bebe știe! 0-3 ani

Pentru copiii de 0-3 ani, cărțile sunt esențiale, iar expunerea bebelușului la imagini trebuie să se facă încă de timpuriu, deoarece stimularea vizuală este o componentă esențială a procesului de învățare. Flashcardurile reprezintă materialul educativ cel mai potrivit pentru dezvoltarea optimă a creierului la copiii foarte mici. Folosite de timpuriu, vor contribui la crearea de noi legături neuronale, la îmbunătățirea memoriei și la dezvoltarea vocabularului, la dezvoltarea văzului și a auzului.

Colecția Bebe știe! se bazează pe binecunoscuta metodă Shichida, un program de învățare accelerată creat de profesorul japonez Makoto Shichida, care presupune folosirea flashcardurilor pentru stimularea bebelușilor.

Descoperă si restul cărților din colecția de Cărți Bebe învață - www.edituragama.ro/colectii-gama/invatare-timpurie-bebe

Vezi preturi:
www.edituragama.ro/colectii-gama/invatare-timpurie-bebe/bebe-stie
Noțiuni matematice
Noțiuni matematice
Noțiuni matematice
Noțiuni matematice
În jurul meu
În jurul meu
În jurul meu
În jurul meu
În natură
În natură
În natură
În natură
Animale
Animale
Animale
Animale
Bebe știe!
Bebe știe!

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.