33 poze   774 vizite
Albume

membru din 12 octombrie 2019

S01E01 I licked it so its mine

▐ Nici bine nu apuc să închid ușa că și aud un zgomot asemenea unei lovituri și strâng; din ochi, întorcându-mă ca să o redeschid, dar Anastasia deja se descurcase singură. „Oh, Anna, ești bine? Iartă-mă, n-a fost cu intenție.” chicotesc scurt, privind-o oarecum îngrijorată, Îmi;
▐ Nici bine nu apuc să închid ușa că și aud un zgomot asemenea unei lovituri și strâng
▐ amintesc cum făcusem curățenie toată ziua și mă uit de la Miley la Anastasia și invers.; „Vă descălțați la ușă sau mergeți în mâini că vă pun covoarele în spate!”
▐ amintesc cum făcusem curățenie toată ziua și mă uit de la Miley la Anastasia și invers.
▐ Reușisem doar să scot totul pe masă, pungile punându-le în punga cu pungi =)). Strâmb; din nas când nu vod nimic dulce pe acolo și mă întorc înapoi în living. „Trebuie să vă învăț să faceți piața ... ”mă trântesc pe unul dintre fotolii, observând-o într-un final și pe Anastasia.
▐ Reușisem doar să scot totul pe masă, pungile punându-le în punga cu pungi =)). Strâmb
▐ „Mhh, să zici mersi că n-a fost mai rău. Așa mică cum o vezi are o forță ...” mă bufnește; râsul știind că o voi enerva astfel pe Danielle. Până la urmă de asta trăiam, ca să îi enervez pe alții.
▐ „Mhh, să zici mersi că n-a fost mai rău. Așa mică cum o vezi are o forță ...” mă bufnește
﹊  Privirea lui Miley se deplasează pe fiecare personaj din încăpere, lăsând un mic rânjet; să curbeze colțul drept al gurii atunci când observă modul în care se șicanau Danielle și Matthew. "Încă mai exersați pentru audiția Tom și Jerry? Eu credeam ca rolurile sunt deja ale voastre.&qu
﹊ Privirea lui Miley se deplasează pe fiecare personaj din încăpere, lăsând un mic rânjet
﹊  În urma acestor vorbe își lasă apoi pașii să o poarte până în dreptul canapelei; așezându-se pe marginea acesteia. "Și cum ți-a fost ziua? Pari de-a dreptul ostenită..." O întreabă Miley pe Anastasia pe un ton al vocii destul de compătimitor.
﹊ În urma acestor vorbe își lasă apoi pașii să o poarte până în dreptul canapelei
▓ ❛ℛ♡mantic̩❜.; Anastasia răspunde scuzelor lui Dani cu un scurt gest al mâinii, sugerând că nu; se simțea deranjată precum tonul îi indicase anterior. „Am mai primit uși în nas de-a lungul anilor, nu te simți dată la o parte.” Îi face cu ochiul ulterior, înlăturând de pe trupul ei jacheta
▓ ❛ℛ♡mantic̩❜.; Anastasia răspunde scuzelor lui Dani cu un scurt gest al mâinii, sugerând că nu
▓ ❛ℛ♡mantic̩❜.; de blugi și-și plasează aparatura adusă lângă cuier. „Cât ai impresia că o să; rămână curat? Never get your hopes higher, hon.” Privirea ei pică pentru câteva momente pe Matthew, cât ia un loc pe fotoliul gol care parc-o aștepta. „Îmi povestești din propriile
▓ ❛ℛ♡mantic̩❜.; de blugi și-și plasează aparatura adusă lângă cuier. „Cât ai impresia că o să
▓ ❛ℛ♡mantic̩❜.; experiențe, Matthew?” Își întoarce zâmbetul, unul stors de vlagă către Miley, care; parcă-i conferea suport moral prin tonul ei compătimitor. „Sh*ttiest than ever. A fost greu să țin pasul cu o persoană care refuză să coopereze cu sugestiile mele! A ta? A voastră?”
▓ ❛ℛ♡mantic̩❜.; experiențe, Matthew?” Își întoarce zâmbetul, unul stors de vlagă către Miley, care

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.