2975 poze   6056 vizite

05x outdoor pool

☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ #zâmbește când o vede amuzată; dar asta nu durează mult pentru că o; vede schimbându-și expresia; se sperie și iese imediat după ea; o prinde de umerii mărind ochii și o bate pe spate; Ești bine? #o ajută să ajungă la margine privind-o îngrijorat=)))
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ #zâmbește când o vede amuzată; dar asta nu durează mult pentru că o
━ Printre episoadele de tuse mormăi un ❞O să mă omori într-o zi, Jay Halstead.❞ Zâmbesc; slab, dar din zâmbet se putea deduce că situația chiar mă amuza. Îmi duc mâna la obrazul lui și îl mângâi chicotind. ❞Scumpul de tine, și-a făcut griji pentru mine.❞ =)))
━ Printre episoadele de tuse mormăi un ❞O să mă omori într-o zi, Jay Halstead.❞ Zâmbesc
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ #se uită lung la ea; Ba nu o să te omor... #răsuflă ușurat când vede; că e bine; dă din cap; Normal că mi-am făcut...o_O Doar nu era să stau, eventual să și râd... #dă des din gene; Sigur ești în regulă?
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ #se uită lung la ea; Ba nu o să te omor... #răsuflă ușurat când vede
━ Dau din cap amuzată. ❞Ba da, tu sigur o să mă omori.❞ Mă uit la el și îmi las capul să; se sprijine de pieptul lui. ❞Sincer? Eu aș fi râs dacă tu erai în locul meu.❞ =)))))) Chicotind mă lipesc de el și îmi ridic privirea spre el, privindu-l inocent printre gene. ❞Acum, da.❞ =)))
━ Dau din cap amuzată. ❞Ba da, tu sigur o să mă omori.❞ Mă uit la el și îmi las capul să
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ Ba nuuuu. #lungește nu-ul și lipește fruntea de a ei; se desprinde când; începe ea să vorbească și se uită urât=)))); Adică eventual mă lăsai să mor....uitându-te la mine și râzând? #o împinge ușor de lângă el =; Scăpai lumea de un pr st sau ce? =;
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ Ba nuuuu. #lungește nu-ul și lipește fruntea de a ei; se desprinde când
━ ❞Doamne, nu la asta mă refeream.❞ Oftez slab. ❞Dacă vedeam că e ceva mai grav și; vedeam că rămâi fără aer, îți făceam eu respirație gură la gură și îți reveneai.❞ Îl apuc de mână și îl trag înapoi spre mine. ❞Exagerezi, Jay. Știi că glumeam.❞ =)))
━ ❞Doamne, nu la asta mă refeream.❞ Oftez slab. ❞Dacă vedeam că e ceva mai grav și
》*Vine din casă cu ditamai colacul roz în formă de flamingo și cu un cocktail în mână, +; își lasă prosopul pe un șezlong și cremele și se aruncă catapultă cu colacul în piscină* =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
》*Vine din casă cu ditamai colacul roz în formă de flamingo și cu un cocktail în mână, +
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ Aha..... #se uită "de sus" la ea și se lasă greu; după care râde și; o pupă scurt pe gură; Păi da, și eu glumeam=)))) #se uită spre Adda și-apoi închide ochii când îl stropește apa; Olaaa chica=))))
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ Aha..... #se uită "de sus" la ea și se lasă greu; după care râde și
━ Zâmbesc mulțumită către el și îi înconjor talia cu mâinile, bucurându-mă de senzație; din plin. La scurt timp, apa sare spre noi și ne stropește. Mă întorc la Adda râzând. ❞Heey❞
━ Zâmbesc mulțumită către el și îi înconjor talia cu mâinile, bucurându-mă de senzație
》Hola, hola!! *se întoarce cu colacul mai departe de ei și cu spatele ca să-și bea cocktail-ul+; fără să-i deranjeze* =)))))))))))))))
》Hola, hola!! *se întoarce cu colacul mai departe de ei și cu spatele ca să-și bea cocktail-ul+
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ #râde când vede că Adda se întoarce și se uită la Aisha; se apleacă spre; urechea ei și îi șoptește ceva surâzând amuzat despre cum s-o sperie pe Adda=)))))) *mess vasii=)))*
☾ˡ̶ᵘ̶ᶰ̶ᵃ̶ᵗ̶ᶤ̶ᶜ̶ #râde când vede că Adda se întoarce și se uită la Aisha; se apleacă spre
━ Râd de Adda care fuge de noi pentru a ne lăsa intimitate, dar aprobator din cap spre; Jay chicotind și pornesc înotând spre Adda. Zâmbesc către ea și îi fur băutura și beau și eu din ea. =))))
━ Râd de Adda care fuge de noi pentru a ne lăsa intimitate, dar aprobator din cap spre

Comentarii album • 3
MASKEDhysteria 6 august 2019  
www.sunphoto.ro/MASKEDhysteria/05x_outdoor_pool/112550503
la ce privire are, m as arunca singură in piscina =)))))
Raportează
MASKEDhysteria 6 august 2019  
=)))))))))))
Raportează
MASKEDhysteria 6 august 2019  
MOR
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.