2985 poze   13897 vizite

They re always watching you fall

Aici nu avem nevoie de replici lungi, de cinci km, nici de poze editate în nu știu ce fel, trebuie să fie măcar toate de o dimensiune egală și e perfect. ÎNSĂ dacă știi să faci o replică să fie interesantă, dacă îți pui imaginația la lucru și dai frâu liber gândurilor tale prin aceste personaje, ești liber să ni te alături pentru a face din această bandă un loc al tuturor posibilităților. ;)
ACȚIUNE// DRAMĂ// COMEDIE// IUBIRE// PASIUNE// AVENTURĂ// MINCIUNĂ// SACRIFICII// RĂUTATE// DREPTATE// împreună cu MEDICII// POLIȚIȘTII// AVOCAȚII/ RĂUFĂCĂTORII// AFACERIȘTII// CORUPȚII cărora voi le veți da viață, well.. preconizăm că ar ieși ceva sublim. Mesaj pentru detalii!

PS: O multitudine de ACTORI așteaptă puși în valoare, nu doar modele și cântăreți, pace.

Personaje cărora nu am apucat încă să le facem editul:

1. Noah Williams, actor (26) - Liam Hemsworth
2. Evelyn Everleigh, copywriter (21) - Hande Ercel
3. Richard Holton, contabil (27) - Chris Wood (1)
4. Root Groves, psycho hacker (27) - Amy Acker
5. Raven Williams, vlogger (23) - Selena Gomez (1)
6. Lilith Williams, influencer (23) - Selena Gomez (2)
7. Caesar Holton, antrenor de box (27) - Chris Wood (2)

Comentarii album • 2
MASKEDhysteria 16 august 2019  
=)))))))))))))) pwp:*
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.