242 poze   690 vizite

About Lara Crowft

DESCRIERE DESPRE Lara Crowft, 23 MARTIE ! 2020!
-
■》☆ Lara Crowft este o fată căreia îi place aventurile. Aventurile și dramele .
●》 Ea este o fată care îi place să joace periculos .Nu este o fricoasă și nu dă niciodată înapoi când vine vorba de a obține ceva .
● De asemenea are un caracter desăvârșit. Unul rar și unic .Ba chiar original aș putea spune .
○ Ei îi place aventurile și călătoriile. Ea este și turistă îi place foarte mult să călătorească prin aventură .
¤☆ Dar , însă e și o colectionară
(Colecționează diferite lucruri )
☆▪︎¤☆▪︎•°☆
● Și de asemenea pasiunele ei este, fotografiatul și îi place să deslușească mistere .
● Îi plac jocurile .Atât virtuale, cât și cele reale .

● Îi place să scrie foarte mult ,e compozitoare (scriitoare/ și inventatore de asemenea ) .

● De asemenea îi place și desenul (Arta) .

○ De asemenea îi place sa încerce lucruri noi .

☆ Și ei îi mai place si machiajul/machiajul artistic , sa facă coafiuri , si e frizier ....de asemenea e si model. Face și modă (fashion/style ), manichiură/pedichiură, și artă din unghii .☆

● Știe Karate , de asemenea are centură neagră pentru cea mai bună luptătoare și face de asemenea diferite sporturi .Si să nu mai zic ca face și gimnastică si balet printre altele .☆

● E grațioasă și e o persoană plină de Charm ✔

□ Are toate abilitățile pe care și le dorește oricine .

-
■ Îi place să înoate, să cânte și să danseze . ▪︎ Cântă si la multe instrumente. Cum ar fi : ♤♡◇♧ ° :》 Pian ,Orgă , ( Pian Orgă și electronică ) Chitară ,Vioară ,Flaut ,Tobe ,Harpă,Nai .Si multe altele. ☆
-
● De asemenea îi plac Animalele ,Natura ,Florile si Ploaia .
¤》 De asemenea iubește copiii. E familistă.Dar faza e că nu își arată sentimentele pentru că e rece .E diferită și specială .Ba chiar e misterioasă. 《□■}
-
■ 》 Despre personalitatea ei nu pot spune că o pot descrie, pentru că niciodată nu este asa cum vrea unii sa fie .Ei îi place să știe ce face și nu se lasă chiar deloc ,controlată de cineva .Ba chiar dimpotrivă! Dacă ai supărat-o, e înfiorătoare.
● Poate fi pasională, dacă vrea .Dar depinde dacă ești pe gustul ei ...SAU dacă te poți apropia de ea .
-
☆ Ce este drept că îi place sa fie singuratică.
-
○ Culoarea ei preferată, este Albastru și Alb . ( Bine ,Negru și Alb nu e tocmai o culoare, dar nici nu se exclude ).
-
● Pe buze îi place să folosească rujul roșul ca focul .Îi place rujul roșul și portocaliu pentru că sunt foarte focoase .
-
● Ea are multe Nume Ascunse, pe care le ține secrete. Și are și de ce .De aceea e unică și specială .
-
● Ea are Nume original , dar si-l ascunde sub indetitatea Lara Crowft, pentru anumite cazuri .Ca e nevoită .Ba chiar o sa fiți surprinși la cât de unică e fata asta și cât de
specială e .
-
•°•》 Dar vă pot spune că ochii ei sunt Albaștrii ca oceanul cerului de albastru... așa îi are ea . Si CULOAREA ei normală sunt Negrii .
• Si de asemenea ochii ei sunt schimbători.
° Se fac ● verzi ,roșii și grii și diferite culori când sunte jucăuși.
○ Culoarea părului ei ,e blond spre alb .Dar când e Lună Plină, părul ei, se face galben ca aurul și devine strălucitor .Dar după aia se face un ALB foarte luminos din cauza Lunei. Părul ei e foarte lung .Când se bagă în ocean și înoată, părul ei se transformă în Albastrul. Și când face camuflaj, devine Negrul ca Noaptea. Și când mai înoată, părul ei, i-a diferite culori. Ba roșul,ba portocaliu ,care după aia, i-a forma roșcatului.Ba argintiu ,ba auriu ,ba verde .E ca și cum s-ar juca Aurora Boreală în părul ei și devine curcubeu.
-
● Ea se menține în formă din cauza activităților ei,pe care le are ...și chiar și asa ...așa e stilul ei .
-
● Îi place să știe de toate ,să încerce de toate ,să încerce lucruri noi si să creeze lucruri și să inventeze diferite lucruri .
-
○ Ce pot să mai zic despre ea ...Decat că, Ea, este Fata cea misterioasă, pe care cineva, va pune ochii pe ea... și cam vrea sa o cucerească ✔❤
-
● Aaa .Și să vă mai dau de înțeles! E zodia Bălanță .
☆ Să vă mai zic că are și Charm și e poreclită Sexy Mochii ❤✔
-
Ce URĂȘTE!

Ce urăște Lara Crowft!✅☑✔

● Mincinoșii ,lașii, trădătorii,bârfitorii invidioșii! Pe cei ce își dau aere ,să fie comparată cu cineva sau altcineva,să î-i se facă adrese false asupra ei ,URĂȘTE falșii,persoanele fake ,pe cei ce cred că totul se învârtește în jurul lor ,fițele ,pe cei ce se cred cineva ,fufele, si așa mai departe .PS :Acest album este în lucru ✔❤


Ps:Lara Crowft e puternică, dar nu are nevoie de descrierea cuiva ca sa îi se spună cu cine trebuie sa rămână sau nu .Lara Crowft are mai multe Nume Ascunse pentru că are mai multe origini. ( dar chiar și așa are o singură origine pura !E Koreancă ! )✔
-
● Sângele ei , e de un tip foarte rar .Ea face parte din clanuri care lucrează în top secret.
● Ea ARE mai multe personalități din cauza faptului că are ochi schimbători și a părului de asemenea .( și mai mult ! pentru ca e vulcanică, nu o poți stăpâni)

● Animalele ei preferate sunt Felinele dar pe lângă asta ei ii plac și Lupii si Vulpile pentru ca știe ce vrea și nu ii place lingusitorii să se învârtesca prea mult în jurul ei .●
●Păsările ei preferate sunt !Lebedele,Porumbeii,Vulturii,Rândunelele,Berzele,Cocorii,Paunii,Cucuvelele,Bufnitele.Ii place si Liliecii .
●Insectele ei preferate sunt Libelulele,Licuricii,Fluturii ,Buburuzele.
Mai mult ii place Scorpionii (ii place sa joace periculos apropo ..)
Amm ..Deobicei este pasionată de Natură, Junglă Sălbatică, de pădure, Animale, păsări,Insecte,Munte,si plaja.
-

Ps : Acest album este în lucru deoarece nu am unele necesități ca să pot face exact ceea ce vreau eu .Dar vă promit că ,cât de curând o să revin cu noi forțe .Dar până atunci postez doar ceea ce pozez și ce se mai poate .Acum în momentul de față .Asta bine, nu trebuie numai decât ,că trebuie să vă promit vouă. ..ci mie insumi ..Că eu sunt baza mea ...nimeni altcineva .


Să aveți o zi frumoasă!
Acest Album este în lucru ✔(aceasta este descrierea mea originala )
Acest Album este în lucru ✔(aceasta este descrierea mea originala )
Aici un micut exemplu :)
Aici un micut exemplu :)

Comentarii album • 2
LaraCrowft 3 octombrie 2020  
Un mic amanunt despre Lara Crowft

O sa va dau un mic nou amanunt pe care vroiam sa il spun de mai demult si nu am apucat sa specific din cauza valului de harababura care a fost .( si din cauza timpului )
-
Ceva ce trebuie sa stiti despre contul meu cat si despre Lara Crowft a mea cea care trebuie sa o fac . ( Desi stiu ca nu trebuie sa ma explic dar daca eu vreau ,asa am să fac )

PS : Acest cont a fost creat nu pentru ca stiam ca e o Lara Croft ( originala )
Acest cont a fost creat ca imi place multe Nume antice si + ca imi place de Jimin de la BTS ( Si am vrut sa fac o Lara Crowft in versiunea lui Jimin ) ( acest cont nu stiam ce sa fac cu el prima data ,dupa am spus ca vreau sa il personalizez ,dar treptat . )
-
Jimin o reprezinta pe Lara Crowft ( a mea- cea originala creata de mine in versiunea mea )
-
Iar in legatura cu Lara Croft care exista deja si a fost creata pe multe jocuri si are o popularitate imensa si asa mai departe ,are o alta poveste .Si nu are nici o legatura una cu alta . Nu am creat acest cont cu intentia ca sa ma dau drept altcineva .Si nici nu am sa o fac . De fapt nu m-a inspirat acest cont, chiar de la Adevarata si UNICATA Lara Croft . Ca as fi o ipocrita sa spun asa, doar ca sa ma aflu in seama ...ci s-a nimerit sa fie aceasta o simpla coincidenta .
-
Dar ,pentru ca am vazut filmele cu Lara Croft, Tomb Rider, ( si am mai auzit de mai demult de ele ,doar de filme ) ( am simtit nevoia sa mentionez acum pe acest cont si despre ea ) ( ca asa e frumos ) si chiar ,ma bucur ca cumva uite ca m-am bagat mai adanc ,ca am aflat doar intr-o zi o gramada de informatii . Eu chiar o apreciez pe Lara Croft, pentru cine e ea ,ca are originalitate si multe altele . Si ma bucur ca chiar exista , ca chiar o consider speciala , precum este Yamanaka Ino ca si personaj femenin in Anime . Si pe Leona din Game . Acum daca Lara Croft ,chiar daca coiencide cu Numele meu Lara Crowft ( si chiar spun adevarul ) ,( la fel cum a fost si descrierea mea originala ), eu chiar o apreciez cu adevarat si o iubesc mult fiindca desi recunosc ca nu stiam asa multe cum este ea in joc, chiar cumva am descris-o si pe ea . Si nu exagerez cand spun asta.... ca chiar a fost si este o concidenta .( si un lucru de retinut : eu chiar am parul ca al ei si mi-l prin intr-o coada si mi-l si impletesc ) ( si am ochii verzui spre albastrii ) ( ea in joc ii are caprui ,dar dupa aia am vazut ca ii are si verzui spre albastrii ) ( si mie imi placea pistoalele cand eram micuta )( de jucarii , de maaa sa nu se înțeleagă altceva =))))))) .) ( Parul il am castaniu si lung ) ( dar asta nu ca sunt eu Lara Croft, sau ca sunt ca Lara Croft, ci ca asa e felul meu, sa ma prind ) Si tot ceea ce am facut eu nu a avut legatura cu Lara Croft .
-
Acum are legatura ca am pus informatii despre ea ...ca am vrut sa stiu si eu cum e si in game ,ca in filme, chiar mi-a placut .Acum i-am descoperit si toate versiunele ei ,si informatiile ei si toate . Chiar ma bucur )
-

ps : ps : PS: - ( dar pentru O ANUMITA PERSOANA ,CARE S-A BAGAT FARA SA SE STIE IN SEAMA SI A STIUT SA TRAGA CONCLUZII DESPRE MINE, CA SI CUM STIA EA TOT ,IACA AM SIMTIT NEVOIA SA II ZIC CATEVA SI CA SA STIE CA NU E CHIAR ASA CUM SPUNE EA .DOAR PENTRU CA NU ARE SIMT SI ESTE NERUSINATA ,ASTA NU INSEAMNA CA CONTUL MEU E FAKE CARE UITE SE PARE CA CHIAR EA IL ARE FAKE DIN MOMENT CE SPUNE CA ESTE AL EI, Lara Croft ) ( Acum a modificat ca poate sa aibe orisicine dupa cearta care am tras-o cu ea ,ca prea a facut aceasta creatura multe spurcaciuni )( Dar vad ca tot comenteaza ca vai Doamne ce sa spun ca ea e cea mai reala de aici ,si altul are tot numai fake-uri . Fake are ea ciudata Pamantului care este ea .Dupa ce ca ma si copie vorbeste ciob de oala sparta . )
-
IN FINE REVENIND !

-
De aia am pus-o pe Lara mea ca e nascuta in 1995, pentru ca mi l-am imaginat pe Jiminie si + ca ea este si Vampir si Sirena si se tranforma in Inger .Si inautru ei are o vulpe care tot asa e alba si nu are 9 cozi ( ca altele ) ci are 10 cozi ( intr-un fel m-am gandit si la Ino Yamanaka .Dar dupa aia ,m-am dus mai mult catre Jiminie cu imaginatia :)
-

Va multumesc mult chiar am simtit nevoia sa se stie asta . Oricum o sa vedeti pe parcus .Cum este Lara a MEA .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arigatou Goizamasu Minna San !
Raportează
LaraCrowft 12 aprilie 2020  
Și eu aștept :) dar o sa ramaie ca și personaj pe loc un pic ... ca nu am pe ce sa descarc anumite lucruri ...dar o sa îl fac promit asta ❤❤❤❤❤✔
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.