152 poze   5221 vizite

- Rules -

My Rules @ ✔My life @✔Myself
♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤
1.Cine va încerca să îmi facă probleme contului meu și a tot ceea ce eu dețin doar ca să își facă faimă pe spatele meu atunci va suporta consecințele în mod garantat.
2.Dacă nu vă place pagina mea sau ceea ce fac eu atunci nu intrați aici si nici nu mai veniți pe aici că nu am nevoie de voi mai ales de acele persoane arogante, ignorante, băgăcioase și bârfitoare și cele care știe să facă acuze aiurea și să profite de tot ceea ce am eu dar drept pe degeaba și apoi să fie cu tupeu pe deasupra cinic dându-se *victime* că nu ține cu mine.
Cel mai bine este să plecați de pe pagina mea și retrageți-vă exact așa cum ați venit în liniște și pace. Nu am nevoie de unii care se cred buricul pământului.
3.Nu jigniți, nu judecați, nu criticați, nu comentați aiurea, nu comentați urât, nu încercați să căutați conflicte doar pentru a provoca ceartă cu mine deaorece v-o spun din start : O să pierdeți vremea cu mine și mai bine ați înceta cu toate prostiile astea imediat, că nu ține cu mine.
4. Nu vreau persoane invidioase, arțăgoase, nesimțite, nerușinate, care nu știe decât să caute pe aici doar circ și care caută să facă speculații despre toată lumea și să scornească minciuni și care le poartă grija de ce face alții sau de ce au alții. Nu am nevoie de persoane de astea.
5.Cine vine cu ceartă și caută să vorbească urât despre mine atunci le dau block, delete la astfel de persoane și nici nu îmi trebuie astfel de persoane prin preajma mea nici nu are ce căuta persoanele de genul acesta pe pagina mea . ❌
6. Nu vreau să am de aface cu haterii care mă face să îmi pierd timpul meu prețios cu ei și să îmi ocup spațiul meu valoros pe ceva inutil pe care știu că nu pot scoate ceva la capăt cu aceste nimicuri care doar încearcă să trăiască pe spatele altora ‼️
7. De acum încolo vă pot spune că s-a schimbat situația în privința rapoartelor false, a furturilor de conturi, a freez-urilor de vizite și de-a datul cu banu în conturile oamenilor: Cine va face asta nu numai ca va plăti consecintele, dar și daune morale pentru bunuri și abuzurile pe care le face unii indivizi de pe aici și știu să trăiască din suferința altora și pe spinarea altora.
8. Dacă aveți întrebări pentru mine doar întrebați-mă aici și vă răspund.

▶️PS: Cine îmi va copia munca mea propie, inclusiv descrierile mele personale și le va pune pe paginile lor anumit doar ca să facă împotriva mea știind că o să mă provoace atunci va suporta consecințele și tot ce am scris mai sus e valabil plus să nu se plângă persoana respectivă de anumite lucruri și de ce nu voi fi politicoasă ‼️ ◀️

( ● ) I : - Un lucru nu am suportat în viața asta și nici nu suport: Ca cineva să umble cu rapoartele false doar pentru a vedea pe cineva că suferă după contul său și și-a pierdut munca din cauza a acestor lucruri parșive din cauza unora fără ocupație și fără viață. Acest lucru nu voi trece cu vederea dacă cineva face asta‼️ (○)

(●) II:- Pe persoanele ce copie munca a altcuiva în mod intenționat și mai are tupeul ca să vină în față cu nerușinare, să vină gen să te provoace anumit și să te acuze de ceva ce nu ai făcut dar au făcut ei de fapt și cu bună știință fac asta doar pentru profit și faimă de pe spinarea oamenilor nevinovați‼️ (○)

○● Să raportezi, să copiezi și să ai invidie pe cineva și să tot ai tupeul umflat în pene ca să cauți acuze la mine, tu care ai furat pe față și care ai făcut aceste lucruri murdare doar pentru că nu ai viață în tine este practic irelevant! Nu suport MINCIUNA și Nerecunoștinta ‼️●○
Și cu asta am spus tot .
Acestea sunt regulile mele.
Mulțumesc mult de înțelegere.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Și acum o mică descriere despre contul meu dar mai multe aflați la albumul ( Bună )
Account Name : Lara Crowft
Created : 2020 - 24 - March
Author right : Park Jimin BTS
Character : ORIGINAL ©️.®️

Admina : Me and im here from along time but this account its not about me its about Lara Crowft and also she is from along time but this account its created from 2020 .
Admina : Eu și sunt de aici demult timp dar acest cont nu este vorba despre mine, este vorba despre Lara Crowft și de asemenea și ea este demult timp aici dar acest cont este creat din 2020.
Cam atât despre contul meu .
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
┈┈┈┈┈┈▕▔╲┈┈┈┈┈┈
┈┈┈┈┈┈┈▏▕┈ⓈⓊⓅⒺⓇ
┈┈┈┈┈┈┈▏▕▂▂▂┈┈┈
▂▂▂▂▂▂╱┈▕▂▂▂▏┈┈
▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏┈┈
▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏┈┈
▔▔▔▔▔▔╲▂▕▂▂▂▏┈┈

☆☆☆☆☆☆☆☆☆
♤ De REȚINUT ♤
+ Răspunsul meu pentru persoana ce m-a acuzat pe mine în plin tupeu de multe lucruri și aici îi dau răspunsul meu și ultimul meu RĂSPUNS. Apropo tot ce am scris mai sus este totodată parte din răspunsul meu pe care am dorit să i le transmit acestei individe ce s-a luat de oamenii de pe sunphoto, de mine, de contul meu și de conturile altora de pe sunphoto și de munca noastră în general și care m-a și acuzat de multe lucruri ce nu o privesc pe dânsa.
Nici măcar titlu nu îl are al ei și plus că a re-pus aceeași descriere pe care eu i-am dat replica acum cu mult timp în urmă, doar că
l-a modificat puțin acum, deoarece i-a mai venit o vagă idee ce să spună ea acum despre litere.
Și așa că mă scuzați, dar o să scriu ceva mai mult. Îmi cer scuze că a trebuit să participați și la asta .
○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○
X Pentru persoana care mă acuză că o copiez X
2020 - 2021 - 2022 - 2023 :

1. în primul rând nu te-am invitat ca tu să îmi faci reclamă de proastă calitate la contul meu și în 2020 ai făcut la fel, acum o faci și în 2021- 2022 și acum te-a prins și anul 2023 și tot așa ai rămas, adică mai pe scurt PABUIA. Nimic nou nu este la tine deoarece este fix despre același lucru ca deobicei.
2. Pe tine toți te copiează și te acuză, pe tine toți te fură, toți se iau după tine, toți îți iau literele de la contul tău, dar numai tu nu acuzi pe nimeni, nu furi pe nimeni, numai tu nu te iei după nimeni, numai tu nu iei literele din contul nimănui și nu copiezi pe nimeni...vai biata de tine, ce e de făcut capului v-ați dat seama oameni buni, ea este victima aici adică rolul de victimă și eu sunt precum vinovata sau oaia neagră de aici, dar cum să spun eu... dar folosindu-mi numele meu pe pagina ei și făcându-și profit de pe spatele meu, ea este victimă ... și tot ceea ce a făcut ea despre mine și ceea ce a enumerat dânsa de fapt ce credeți dragii mei, tot ea le-a făcut.
Așa că nu e nici o mirare despre ce face dânsa. Vai draga de ea...care a dat cu banul în conturile oamenilor și a pus freez pe vizitele oamenilor ca să și le urce la ea.
Că doar asta face banul și rapoartele false și bătaia de joc pe care dânsa ia în râs munca oamenilor, conturile oamenilor și experiența oamenilor și a tot ce pe noi, unii din noi, ne leagă aici, drept pentru care această individă și-a făcut de cap în tot acest timp și își bagă nasul unde nu-i fierbe oala și ia la mișto discuțiile pe care noi le comentăm între noi și tot ceea ce noi deținem aici.
A.) - Pentru că pe ea nu o interesează să își piardă timpul să muncească de lenea pe care a cuprins-o în ea, așa că dânsa preferă mai degrabă să trăiască pe spatele nostru și să își umfle penele de pe urma noastră decât să își vadă de ale ei.
3. Eu știu că numele meu, de fapt a caracterului meu, este Lara Crowft și este creat din 2020. Nu are treabă de câți ani este ea aici. Deoarece tu Doamnă, aici, nici nu ai să mă întreci tu pe mine la ani, în vecii vecilor dacă vrei să știi. Mai bine spus că tu ești după mine și nu invers. Nici nu te-am întrebat de când ești aici deoarece eu nu sunt interesată de tine draga mea. Așa că contul meu poate să fie cu 2 ani mai târziu decât tine că tot nu mă întreci la nimic și chiar dacă tu ești din 2018 asta nu are nici o legătură cu tine. Bine, asta până când ți-ai băgat tu nasul ca deobicei și în acest cont...așa ai făcut și mi-ai făcut mie reclamă de proastă calitate pe contul tău, ca lumea să nu vie la mine deoarece tu ai spus că ești așa zisa adevărata Lara Croft și să nu intre la mine ci să intre toata lumea la tine și nu la mine care eu sunt Lara Crowft și vezi Doamne să nu facă lumea vreo confuzie între mine și tine că doar tu ești așa zisa adevărata Lara Croft.
De parcă ar fi putut face lumea confuzie.
Păi în primul rând nici nu ar avea cum, că este un link diferit știi? apeși click și mergi pe o altă pagină. Nu pe pagina ta sau eu să fiu pe pagina ta sau că eu ți-aș putea deține contul sau că tu mi-ai putea deține contul. Niciodată în viață! În primul rând că tu nu ești adevărata Lara Croft! Nici nu ai cum!
Deoarece m-ai acuzat tu pe mine că eu te-am acuzat prima, dă-mi voie să îți reamintesc că tu mereu ai început prima prin a acuza pe cineva și acum tu mă acuzi pe mine! Eu doar ți-am dat replica pentru că tu te-ai luat de mine și ai continuat ca deobicei să faci scandal și circ pe numele contului meu și ca deobicei ți-ai băgat tu nasul în lucrurile altora.
Și contul meu în nici un caz nu are numele de la vreunul din conturile tale nule pentru că după cum am mai repetat nu sunt bune de nimic de la niște plagiate și copy paste.
Tu ai un cont nul și un cont plagiat pe care tu susții că Lara Croft e numele tău, pe cât deja aparține propietarului care a făcut-o pe Lara Croft și Tomb Rider. Căutați dragii mei wikipedia că e mare. Nu vă lăsați păcăliți de această individă.
Și eu nu am nici un cont care este rip-off și nici cont să aibe numele de la vreunul din conturile tale care nu sunt decat niște epave care au supraviețuit să stea în spatele oamenilor degeaba și tot tu ai încă bunul tupeu să mă acuzi. Adică tu îmi ții mie morală că eu te acuz și când colo tu cauți să mă acuzi. Cont rip-off ai tu și toate conturile tale sunt după mine făcute, nu invers NICIODATĂ.
Și încă mai ai tupeul să spui că mă cercetezi tu pe mine și mă și faci acuzatoare pe mine. Vezi că vorbești cu oglinda din fața ta, nu cu mine sau despre mine ci despre tine vorbești mãi prefăcută care esti.

4. În primul rând nu te-am pus să faci nimic fata mea! Te-am pus eu să fi făcut ceva ? Nu!
Tu ce ți-ai făcut, ți-ai făcut singură, nu eu. În al doilea rând, nici nu a trebuit ca să apar eu în fața ta, deoarece tu singură ți-ai făcut invitație pe pagina mea și tot fără invitație, ai început să strigi în gura mare că eu te copiez, că eu fur imagini de la tine care apropo erau de pe net și ai început să te comentezi aiurea despre mine și ca musca în lapte ai început să îți bagi nasul unde nu ți-a fiert oala ca să născoceşti despre mine și despre ce am eu și aici e dovada cea mai clară cum strigi în gura mare și mă acuzi aiurea tot așa nebăgată în seamă.
Eu nu am acuzații ridicole ci tu ai acuzații ridicole și plus că tu te prinzi mai greu cât de în urmă ai rămas și eu am înaintat. Ai prins ideea ? Eu m-am prins demult la cât de ridicole acuzații ai făcut despre mine, doar că tu nici acum nu conștientizezi cât de ridicole sunt de fapt acuzațiile tale. Dacă tot susții că știi cine sunt, atunci nu te mai fărma și îmi tot aduce numele meu în discuție că nu are nici un rost, deoarece tu nu poți avea o conversație amicală, nici măcar ca doi oameni civilizați, din cauza faptului că ai pierdut acest lucru important pe undeva pe drum. Dar îți spun eu că nu ai tu cum să mă știi. Tot ce știi tu, este faptul că eu ți-am permis să vezi, deoarece tot ce am postat pe sunphoto este public, ai înțeles ? Altceva nu știi nimic despre mine și nici despre cum sunt eu nu știi.
Și cont fals ai tu, nu eu. Eu nu am cont fals că nu îmi permit ca tine să batjocoresc.
Și de restul nu mă interesează ce exemple mai vrei să dai. Eu comentez aici despre contul meu și doar despre contul meu și atât.
Și numai încerca să mă lămurești tu cu restul acuzațiilor deoarece descrierea ta, te-a cam dat de gol. Degeaba acum încerci să spui că tu nu ai zis la nimeni să numai fie Lara Croft, când tu deja ai consumat faptul ăsta și asta a fost din prima zi în care eu mi-am făcut acest cont și de aceea nu are nici o legătură cu persoanele pe care tu ți le-ai creat singură cu ele hate și ți-ai făcut singură belele tot cu ele. Nici nu mă interesează ce ai crezut tu sau nu ideea e că eu nu ți-am dat de bănuit ci tu ai preferat să te bagi singură în propiul tău noroi murdar.
****

5. Pe tine nu te privește în primul rând ce poze îmi puneam eu sau îmi pun și unde. Cum îmi pun eu pozele sau cum îmi puneam asta nu te privește pe tine nu este problema ta. Dar niciodată nu m-am pretins a fi altcineva și niciodată nu m-am pretins a fi altceva decât ceea ce sunt, cu atât mai puțin să mă ascund ca să nu mi se vadă fața, asta în nici un caz. Asta faci tu și sigur vorbești despre tine deoarece tu nu ai măcar o poză cu tine pe profilul tău ai înțeles? Ai prins ideea ? Sau ai prins-o doar din zbor.
Okayz.
Și niciodată nu am mințit că nu știam pe nimeni sau pe cea care așa zisa * te ura *
Aici minți tu de miroşi de la o poștă numai minciuni stai liniștită că nu ești importantă încât ca să îți dea ție cineva atât de multă superioritate. Aici sigur vorbești despre tine. După ce că ți-ai creat conturi pentru ceartă și nu le recunoşteai, acum ai ceva tupeu. Tu nu ai nici măcar o informație reală despre tine și tu ai prins așa un tupeu să iei pe toata lumea la mișto. Asta după ce că furi la greu și ai abuzat...să iti reamintesc de acele poze care nu îți apartinea de drept și le-ai pus la tine pe pagină cu rea intenție dar furând din pagina altora, ai ceva tupeu să spui că tu le-ai * găsit și că * ai descoperit * tu nu ai descoperit nimic în afara faptului că ai furat acele poze de pe pagina ce deja aparține propietarului de drept și care era deja puse public. Halalã gândire mai ai. Nu a schimbat nimeni nici un motiv. Aici tu te sucești prea mult.
Acum să ți-o spun pe șleau: Pe tine nu te privește cu cine mă cunosc sau nu sau cu cine sunt prietenă de o viață. Ai înțeles ? Asta este fix treaba mea, nu a ta. Aici nu e vorba despre mine și alte persoane și nici despre cu cine vorbesc. Aici este vorba că tu arunci cu noroi în contul meu despre asta e vorba nu altceva. Restul nu te interesează ce fac eu și ce nu. Doi la mână, eu nu am întrebat pe nimeni ca să mă creadă cineva și nebun ar fi aceia care deja ți-au înghițit minciuna asta gogonată scoasă de la tine din cap. Se vede ca nu ai ocupație și nici cei 7 ani de acasă să numai vorbim de auto-educație. Nici măcar asta nu ai învățat, că pe ce ai trăi tu de altfel decât pe spatele altora.
Despre mine am terminat de vorbit, despre acest cont, restul să te bucuri de toate comentariile și răspunsurile pe care le citești.
Că asta meriți, ce culegi aia ai fata mea.

6. PS: Deja ai demonstrat tu multe numai te sfărâma așa tare, deja ai copiat tu prea multe cu contul tău WLQsDnD. Deci acel cont WLQsDnDX este nevinovat, o pură placere, care nu era vorba despre tine, dar și acolo tu nu te-ai putut abține și ți-ai băgat nasul și l-ai raportat repede când tocmai ai văzut că nu era vorba despre tine. Tu ești copia contului meu, nu eu.
Până acum draga mea Teodora tu ai trăit doar într-o bulă și ai crezut că ai supraapreciat forma asta de viață dar ai greșit persoana draga mea Teodora, că sigur ai vorbit de tine, nu ai vorbit de mine și nici de vreo altă persoană. Dar ce greșeală ai făcut Teodora că te-ai pus cu cine nu trebuie și nu îți dai seama, că îți pierzi timpul cu prostii din astea este deja greșit, în loc să îți faci ție un bine și în viața ta Teodoro, tu ai grija altora. Mai bine fă-ți ceva cu viața ta decât să porți grija a altcuiva.

7. De ce te iei de oameni pe care tu nu-i cunoști, că nu mă rabdă sufletul să nu îți scriu și aici! Văd că știi să lămurești tu pe toți dar numai pe tine nu te lămurești cu nici o chestie. Dar pe alții lămurești tu cu multe chestii și știi să te dai atât de importantă și să te ții că ești buricul pământului dar nu ești. Văd că știi să lămurești tu chestiile în a jigni oamenii și să dai în noi că am fi copii fără minte, pentru că ți-a spus cineva. Dar cineva acela nu cunoaște oamenii de pe sunphoto ca să își permită să jignească oamenii așa. Dar am și eu o întrebare: Dar tu ce ești ? vreun geniu a pământului? în cazul ăsta te rog să-i transmiți acelui cineva cã copil fără mine este cine spune și copil fără minte ești și tu de asemena! Multumesc.
Singurul copil fără minte ești tu și cu toate ce le spui * prostii * la dovezile pe care ți se dă pe față. Dar prostiile astea le faci tu fata mea nimeni altcineva. Încă mai scrii și datele de naștere al oamenilor și anii pe care oamenii nu știau și ei singuri câți ani au, stii? trebuia să mai scrii tu, că altfel nu știu ce se făceau oamenii fără tine. Acum stai, că ai scris și deceniile de când oamenii sunt aici de parcă nu știau și ei singuri de când sunt aici. Acum noroc de tine Teodora, că ce se făceau oamenii fără tine. Tu ești mai brează ? Și eu știu câți ani ai și când ești născută Teodora dragă, ești în 1992 și ai în timpul prezent 31 de ani. Tu ai măcar vreun deceniu ? nu ai ! Că s-a schimbat, nu s-a schimbat, ce durere ai tu. Dar important este că nu a făcut nimeni ca tine, adică tot timpul cyberbullying, bullying, minciună, acuze, profit, freezuri, rapoarte false, furturi de conturi prin rapoarte false și dacă totuși ai dat exemplu...tu ai făcut totul pentru niște numere amărâte care apar în colțul profilului tău, pe un site populat de porumbei pe care apropo, ce mai cauți pe el dacă e un site de porumbei! Dacă nu am mai fi noi, inolovesasu și LaraCrowft, ce te-ai face tu fără ele dacă cumva ar pleca definitiv de aici. Că asta te preocupă pe tine și te ține aici, că dacă nu aș fi Teodoro te-ai plictisi total aici. Că doar cine e mai activ și cauți băgare în seamă Teodora dragă ‼️
Și cuie te-ai mai lăuda tu ca să arăți cum îți crești vizitele de pe o zi pe alta fără ca măcar să fie reale Teodora dragă și te-ai mai făli atâta că ai furat curent în tot acest timp Teodora dragă ‼️
În loc să îți folosești banii pe lucruri ce îți trebuie îi arunci pe vizite și faci faimă de pe spatele altora, Teodora dragă ‼️
Că doar asta îți este meseria. Ce să zic eu te-am urcat deoarece eu am fost motivul tău să îți vină idei din astea ca să le faci de pe o zi pe alta.
Mai pune mâna și muncește nu profita și supravetui de pe spatele altora.
That was all, ne-am vazut deja in 2021,2022 acum suntem in 2023 . Ne vedem in continuare si sa fim sanatosi dragii mei restul timpul le linisteste pe toate .

Si scuze pentru romanul cel cu scris mult dragii mei . Va pup .

SO ! DON T EXPECT TO RESPECT YOU ! IF YOU DON T GIVE RESPECT !

Este vorba aia : Cel mai bine este, dacă vrei să nu urăști o persoană și să nu ai conflicte cu ea mai bine nu se vede față în față și sau fiecare ne vedem de treaba noastră ca sa nu fie probleme dar de ai venit în fața mea să te ferească Dumnezeu. Așa că prin urmare țin să spun așa: Cu persoanele ce nu mă înțeleg mai bine nu ne mai vedem deloc și fiecare cu ale sale așa sigur nu va mai exista conflicte. Dacă eu te ignor, tu nu vorbești cu mine si despre mine si nu ma barfesti, evident ca asa nu are cum să mai fie ceartă și conflicte.

Si Cam atat am avut de spus.

Mulțumesc!Albumul selectat contine subalbume care pot fi accesate din lista de albume din partea stanga.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.