499 poze   2661 vizite

a haunted place xx NA s mansion

— „demoni, îngeri și orice v-ar mai putea trece vouă prin cap.” Își lasă privirea să poposea-; scă peste fiecare în parte. „Rețineți, am precizat distrugă nu ucidă, practic nu mai rămâne nimic din el, pe când oameni sunt pur și simplu uciși.” Rotește absent paharul pe suprafața pantalonului.
— „demoni, îngeri și orice v-ar mai putea trece vouă prin cap.” Își lasă privirea să poposea-
— „Arma asta are la propriu puterea să taie realitatea în două, iar Lucifer a dovedit asta; deja, împărțindu-ne pe noi în ceea ce suntem azi: bine și rău, supranatural și mundan.” Sfârșește prin a ridica din umeri. „Sunt foarte multe de spus despre această sabie, dar pentru moment e de ajuns
— „Arma asta are la propriu puterea să taie realitatea în două, iar Lucifer a dovedit asta
∎☾▬ Selene rămâne ușor derutată din cauza noii informații pe care tocmai o primise, înțelegând; acum de ce la Școala de Vrăjitorie nu s-a pomenit niciodată despre aceasta. "Ce s-ar întâmpla dacă am găsi această armă și am distruge-o?" întreabă.
∎☾▬ Selene rămâne ușor derutată din cauza noii informații pe care tocmai o primise, înțelegând
— Pufnește el amuzat de spusele Selenei, cu toate că acest amuzament era clădite pe; falsitate sau mai bine zis o oarecare teamă. „Măcar de-ar fi atât de simplu!” Inspiră cu profunzime aer, pe care sfârșește prin a-l elimina sub forma unui oftat. „Sabia asta este indestructibilă, iar
— Pufnește el amuzat de spusele Selenei, cu toate că acest amuzament era clădite pe
— „dacă unul dintre noi sau acel demon nesuferit ar pune mâna pe ea nu s-ar sfârși bine; pentru nimeni.” Se apleacă în față pentru a se putea descotorosi de pahar pe masa aflată înaintea lui. „Îngerul sigur se află aici pentru a o recupera după ce Uriel a furat-o de la sora lui...”
— „dacă unul dintre noi sau acel demon nesuferit ar pune mâna pe ea nu s-ar sfârși bine
— În clipele date, Niklaus părea să vorbească mai mult pentru propria persoană, deși vor-; bele lui sigur se făceau auzite și către Selene. „Avem două opțiuni..” Lasă cuvintele în aer cât își duce din nou privirea către aceasta. „...fie ajutăm arhanghelul să-și găsească sabia pentru a
— În clipele date, Niklaus părea să vorbească mai mult pentru propria persoană, deși vor-
— „fi crutați de ce are să urmeze, fie stăp de-o parte și nu interferăm cu nimic din ceea ce; cei doi vor face de acum încolo, asta bineînțeles dacă motiful pentru care Azazel se află aici este întocmai cel pentru care și Genesis - ea cred că era - este prezentă în Shadowfen.”
— „fi crutați de ce are să urmeze, fie stăp de-o parte și nu interferăm cu nimic din ceea ce

Comentarii album • 6
Insidious 22 aprilie 2020  
Eu mă bag la somn ca am ațipit cu laptopul în brațe. sper că nu vă supărați :( pupici nb <3
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
Ba ne supărăm foarte tare! Credeam că ți-am interzis să dormi?!
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
=)))) Noapte bună! <3 -sel
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
îngerii..." -cont Sel
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
demonul.” -cont Klaus
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
către ele -cont klaus
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.