499 poze   2659 vizite

a haunted place xx NA s mansion

∎☾▬ În urma micului incident din local, Klaus le luase pe fete în locuința sa. Ajungând; în câteva momente datorită vitezei pe care o poseda hibridul, aceasta își duce mâna la inimă care bătea destul de tare în urma acestui drum mult mai rapid decât de obicei.
∎☾▬ În urma micului incident din local, Klaus le luase pe fete în locuința sa. Ajungând
∎☾▬ "Mereu am avut curiozitatea cât de rapid se mișcă vampirii, dar la asta nu m-am gândit; niciodată!" exclamă aceasta după ce se liniștește. "Nu înțeleg... ce se întâmplase? Cine erau ăia?!"
∎☾▬ "Mereu am avut curiozitatea cât de rapid se mișcă vampirii, dar la asta nu m-am gândit
; (Mă dezechilibrez pentru câteva secunde când Klaus ne eliberează din strânsoare, capul +; vâjâindu-mi din cauza vitezei cu care practic zburasem până aici. Îmi las corpul să cadă pe unul din fotoliile de catifea, încercând să-mi reglez respirația. Totul în jur avea un aer vechi, prețios, f
; (Mă dezechilibrez pentru câteva secunde când Klaus ne eliberează din strânsoare, capul +
; (Fiecare piesă de mobilieer fiind aleasă cu foarte mult bun gust.) Ce s-a întamplat? +; Cine erau oamenii ăia? (Îl privesc confuză, încruntându-mă)
; (Fiecare piesă de mobilieer fiind aleasă cu foarte mult bun gust.) Ce s-a întamplat? +
— Era agitat, printre puținele dăți în care Niklaus chiar se dovedea a fi agitat, iar senzația; aceasta îi displăcea nespus. Pașii lui îndoielnic îl obligau să se perinde pretutindeni prin încăpere, mintea vuindu-i asupra unui amalgam de gânduri greu de descifrat în aceste momente
— Era agitat, printre puținele dăți în care Niklaus chiar se dovedea a fi agitat, iar senzația
— tensionate. „Bărbatul? Azazel, un demon, fost înger damnat, care habar nu am ce caut; aici! Femeia? Înger, unul dintre cei mai puternici chiar, reprezintă ierarhia arhanghelilor. Concluzia? Am belit-o cu toții.” Vorbele îi părăseau cu repeziciune buzele, rostind totul fără să privească
— tensionate. „Bărbatul? Azazel, un demon, fost înger damnat, care habar nu am ce caut
∎☾▬ În urma personajelor menționate de Klaus, aceasta își duce vârful degetelor de la; mâna dreaptă pe buze, amintindu-și despre cei doi, fiind menționați în casa familiei Morgan de câteva ori. "De unde până unde? Nu înțeleg..." Era confuză și totodată
∎☾▬ În urma personajelor menționate de Klaus, aceasta își duce vârful degetelor de la
∎☾▬ destul de speriată din cauza acestei vești, neînțelegând ce va urma de acum încolo.; "Ce putem face? E chiar atât de rău?!"
∎☾▬ destul de speriată din cauza acestei vești, neînțelegând ce va urma de acum încolo.
; (Cu siguranță astăzi nu era ziua mea norocoasă. Pufnesc într-un chicot nervos și-mi +; acopăr fața cu una din palme, ulterior masându-mi tâmpla) Demoni? Îngeri? În ce lume trăim? (Vocea îmi tremura, cuvintele ieșind mai mult ca un scâncet decât ca niște propoziții coerente)
; (Cu siguranță astăzi nu era ziua mea norocoasă. Pufnesc într-un chicot nervos și-mi +

Comentarii album • 6
Insidious 22 aprilie 2020  
Eu mă bag la somn ca am ațipit cu laptopul în brațe. sper că nu vă supărați :( pupici nb <3
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
Ba ne supărăm foarte tare! Credeam că ți-am interzis să dormi?!
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
=)))) Noapte bună! <3 -sel
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
îngerii..." -cont Sel
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
demonul.” -cont Klaus
Raportează
Insidious 22 aprilie 2020  
către ele -cont klaus
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.