<<<Ultima tură de salată de gogonele pe anul ăsta. <<<Salată de gogonele... - 6kg gogonele - 2kg morcov - 2kg ardei kapia - 2rădăcini de țelină - 1kg ceapă - 800ml oțet - 400ml ulei - 400g zahăr - 4linguri de sare grunjoasă - 2linguri piper boabe - 2linguri muștar boabe - 3-4 foi dafin Am spălat și curățat legumele. Gogonelele le-am tăiat feliuțe, ardeii și ceapa le-am tăiat fideluță, morcovii și țelina le-am dat pe răzătoarea mare. Într-un vas mai măricel am pus oțetul, uleiul, sarea, zahărul, boabele de piper și cele de muștar și foile de dafin, am amestecat bine și am pus la fiert, la foc mare. Când a dat în clocot și zahărul și sarea s-au topit, am adăugat legumele, am amestecat și am lăsat pe foc, amestecând din când în când. Când a început să fiarbă (durează cam 30-35 min.) am oprit focul, am împărțit legumele în 13 borcane de 720g, sterilizate anterior, am completat cu zeamă, am pus capacele la borcane, le-am pus cu gura în jos, le-am acoperit cu pături și le-am lăsat să se răcească lent.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: Deliciilaborcan
Mesaj:
Deliciilaborcan
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.