207 poze   105 vizite
Albume
let s tell our story

membru din 26 iunie 2017

let s tell our story

       ❝ Timp de mii de ani au trăit cei mai puternici şi fioroşi vampiri, şi iată-i prezenţi şi acum. Originalii, un cuvânt ce multora le trezeşte fiori. Însă nici pentru familia lor lucrurile nu mai sunt atât de uşoare ca înainte. Vampiri, vrăjitoare, lupi, vânători din toate colţurile lumii încercând să îi distrugă. Poate că motivul este Klaus şi trecutul lui tumultos, sau poate e de la sine înţeles că cineva trebuie să-i oprească şi pe ei. Deşi aceştia au mulţi duşmani, sunt şi persoane care se alătură lor devenind parte din familie sau prieteni foarte apropiaţi. Şi nu vorbim despre oricine, ci despre aliaţi puternici. Alături de aceştia, ei vor lupta pentru a proteja ce au mai scump: familia.
       După ce Klaus revine în New Orleans, lucrurile scapă de sub control, deoarece Marcel preluase controlul oraşului. Dar cu sângele de rege fierbând în interiorul lui, Klaus aşează totul la locul lui prin teroare şi nu numai. Acum vrăjitoarele sunt lăsate să facă vrăji, lupii sunt ajutaţi de familia Mikaelson prin Hayley. Deşi pare că nu există motive de supărare, răzbunări sunt puse la cale, şi sunt aruncate săgeţi către familia orginalilor şi apropiaţii lor. Celebrul tărm magic al Mystic Falls ului are şi el un rol, deoarece fiinţele supranaturale de acolo vin către New Orleans. Unele pentru răzbunare, altele cu gânduri de pace, unele pentru a răscoli vechi amintiri. Rămâne de văzut ce va ieşi din urma apriţiei lor. ❞

        → Elijah MIKAELSON ︳ ღ TAKEN ←
      → Hayley MARSHALL ︴ ღ TAKEN ←
        → Kol MIKAELSON ︳ ღ TAKEN ←
      → Katherine PIERCE ︴ ღ TAKEN ←
        → Vincent GRIFFITH ︳ ღ TAKEN ←
      → Sophie DEVERAUX ︴ ღ TAKEN ←
        → Klaus MIKAELSON ︳ ღ TAKEN ←
      → Camille O CONNELL  ︴ ღ TAKEN ←
        → Caroline FORBES  ︴ ღ TAKEN ←
      → Rebekah MIKAELSON  ︴ ღ TAKEN ←
        → Freya MIKAELSON  ︴ ღ TAKEN ←
        → Stefan SALVATORE ︳ ღ TAKEN ←
      → Elena GILBERT  ︴ ღ TAKEN ←       Regulile sunt simple. Trebuie folosite capturi, dar nu de o anumită mărime. Nu ştergeţi banda, nu adăugaţi pe nimeni fără să anunţaţi adminul şi nu ştergeţi sau modificaţi ceva la poze, înafară de cele puse de voi, sau mai ales la albume. Nu răspundeți la niciun mesaj. Încă ceva, nu schimbaţi poza de avatar ! Have fun.
theoriginals
theoriginals
large (16)
large (16)
large (19)
large (19)

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.