71 poze   379 vizite

Want me to spell it out for you? 001

〰️☽ Oftez lung și-mi iau telefonul de la ureche închizând apelul. Era a 3 a oara când o sunam pe Ton; iar ea nu ma ajuta prea mult neraspunzand la telefon.Ii promisem ca o ajut să ia un cadou frumos pentru Cheryl, dar cel mai probabil se razgandise.
〰️☽ Oftez lung și-mi iau telefonul de la ureche închizând apelul. Era a 3 a oara când o sunam pe Ton
〰️☽ -  - Întoarce, te rog. Mergem sa luam o cafea, si o sa mă lași în parc. Spun șoferului și-mi; las tâmpla sa se lipească de suprafața rece a geamului.
〰️☽ - - Întoarce, te rog. Mergem sa luam o cafea, si o sa mă lași în parc. Spun șoferului și-mi
〰️☽ Am încercat toată după-masa să lucrez la un articol pentru ziarul scoli dar aparent nu am reușit; concentrarea de loc. Iau foile tipărite și le răsfoiesc la repezeală trecându-i ochii peste ele după care le arunc undeva pe masă.
〰️☽ Am încercat toată după-masa să lucrez la un articol pentru ziarul scoli dar aparent nu am reușit
➳ gεcυțα┊La mall, Cheryl își căuta niște haine mai de toamnă. +; Merge prin magazine, luând orice piesă vestimentară i se mare frumoasă, fără să se gândească dacă chiar le va purta vreodată.
➳ gεcυțα┊La mall, Cheryl își căuta niște haine mai de toamnă. +
〰️☽ Șoferul ma ajuta ca ajunsesem la Starbucks asa că, după de ma gândesc mai bine.; Ies din mașină închizând ușa si îmi recalculez planurile. Aveam să aștept aici un semn de la Toni, savurând un frappe și niște brioșe.Decid sa intru prin magazine mai întâi.
〰️☽ Șoferul ma ajuta ca ajunsesem la Starbucks asa că, după de ma gândesc mai bine.
〰️☽ Imi trec random privirea peste vitrine și o observ pe Cheryl undeva în interiorul; unui magazin. Clipesc de câteva ori crezand ca mi se pare, dar nu așa că merg la ea cu un zâmbet larg. - Hei, ce întâmplare întâmplătoare.Sti cumva pe unde e Toni?
〰️☽ Imi trec random privirea peste vitrine și o observ pe Cheryl undeva în interiorul
➳ gεcυțα┊După câteva săptămâni de pauză, Archie revine în sala de box. +; După ce își lasă lucrurile în vestiar, face o mică încălzire, ca mai apoi să înceapă să lovească sacul.
➳ gεcυțα┊După câteva săptămâni de pauză, Archie revine în sala de box. +
♐ Se grăbește în direcția Veronicăi, aproape fugind și se așează lângă ea, trăgându-și; puțin sufletul. ❝Scuze că am întârziat, îmi pierdusem câinele în pădure.❞
♐ Se grăbește în direcția Veronicăi, aproape fugind și se așează lângă ea, trăgându-și
〰️☽ II dau mesaj lui Archie: "Ne vedem la Pops în 15 minute?"
〰️☽ II dau mesaj lui Archie: "Ne vedem la Pops în 15 minute?"

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.