647 poze   87145 vizite
Albume
1 berzati de vanzare1 voiajori sport1 voiajori sport matca1 voiajori standard   1 poze expo timisoara 20081 voltati maghiari1z vitalitatea porumbeilor2 calitati2 de stiut3 bun de stiut4 sfaturi pentru incepatori6dusmani porumbeilor7 sfaturi pentru columbofili8 sfaturi columbofile9 forma la porumbeiad schaerlaeckensaici sfarsesc porumbeii nostri pentru un cioc de apaalunele fac minuniarticole utile 1articole utile 2baiatu de la tarabolile porumbeilor tratamentele si ordinea acestora inainte de vaccinbusola la porumbeicalendar columbofilcalitatea intodeauna pe primul loccampioni au cercul rotundcampioni la tineretcanari si zebre australienecateva sfaturi despre imperecherecateva sfaturi pentru perioada de zborce ar trebui sa stie fiecarece au si ce nu au in comuncele mai frecvente intrebaricircovirozacoccidiozaconcurs cu porumbeiicorizacum sa ne aparam porumbeii de pasarile de pradacum sa produci porumbei mai bunicum trebuie sa fie porumbeii pe care i cumparamdaca as incepe mainede ce pierdem atatea pasari tineredesigilarea ceasurilordespre antrenamentele porumbeilor la inceput de sezondespre imperecherea reproducatorilordespre misterul pierderilor porumbeilordespre norocdespre olandezi belgieni si ceilaltidespre porumbelu voiajordiftero varioladin experienta articol de ad schaerlaeckensdrojdia de bere vitaminordusardyneducarea puilorelectrolitiexaminarea ochilor porumbeilorfrati janssengafaitul la porumbeii de concursgenetica porumbelului voiajorgripa porumbeilorhrana porumbeiilorhranirea porumbeilor de concursiaurtuliconiteimperecherea si separarea porumbeilorimportanta coincidentei este enormain europa de vestinceputul e greuindex terapeuticinfecti cu ecoliiinfectia cu adenovirusinformatii pentru columbofiliinteresantinterviu cu drde veerd 1intoarcerea femelelorintrebari frecvente 1intrebari frecvente 2intrebari si raspunsurijos joosenjurnalistukoopman 1koopman 2lansare porumbeilegendaru jos klaklucruri de stiutmici trucurimicoplasmaneintelegerinotiuni orientative privind hrananoutati de la olimpiadaobservati partea 1observatii partea 2obtinerea formeioriginile porumbeilor voiajoriotetul de merepacientul englezpagube produse de soimiparamixovirozaparaziti externipeisaje valea jiuluiperceptia timpului la porumbeiperla neagra inebunita dupa stapanul eiporumbei asi nationaliporumbei care nu vor sa se imperechezeporumbei speciali 1porumbei speciali 2porumbei sport puiiporumbeii pe care i cumparamprea departepregatirea porumbeilor in prima saptamana de zborpregatirea puilorprogram principalelor actiuni profilactico curativeproteinepui voiajori standard   eurasa nume ochiregulament fcprreguli de aurreguli de care trebuie sa ne amintimregulile si unele greseli ale columbofililorreteta de hrana mineralasalmonelozasecretul campionilor 1secretul campionilor 2secretul campionilor 3sugestii de ingrijire si intretinere a porumbeilor voiajoritermeni columbofilitrichomonozaun invingatorun porumbel pe nume sisivaccin columbopolivac sVoiajori 2018

membru din 8 aprilie 2007

vaccin columbopolivac s

Columbopolivac S - Produs al cercetarii veterinare româneşti



Columbopolivac S - vaccin inactivat apos mixt, bivalent contra paramixovirozei si salmonelozei porumbeilor. Este realizat de către SC ROMVAC COMPANY SA în urma unor cercetări laborioase timp de 5 ani de zile.
Vaccinul a fost testat la peste 10.000 de porumbei de toate vârstele şi toate rasel.
Fiecare doză vaccinală (0,25ml) conţine:
- suspensie de virus inactivat al Paramixovirozei porumbeilor, tulpina PMV 1-RO 96 (izolată de la porumbel) în concentraţie minimă aptă să inducă o creştere cu 4 log2 a anticorpilor inhibohemaglutinanţi;
- suspensie de virus inactivat Newcastle, tulpina LaSota în concentraţie minimă aptă să inducă o creştere cu 4 log2 a anticorpilor inhibohemaglutinanţi suspensie în tampon fosfat salin de germeni inactivati Salmonella typhimurium, tulpina (izolată de la porumbel) în concentraţie minimă aptă să inducă o creştere cu 2 log2 a anticorpilor aglutinanţi serici.
Tulpina PMV 1-RO 96 şi Salmonella typhimurium - RO 2005 au fost izolate de către specialiştii Laboratorului de Diagnostic Romvac de la porumbei.

Indicaţii: Columbopolivac S se foloseşte pentru imunizarea porumbeilor contra infecţiilor cu paramixovirusuri aviare (PMV şi NDV) şi a infecţiilor cu Salmonella typhimurium.

Doze, mod şi cale de administrare: vaccinul se administrează subcutanat în doză de 0,25ml în treimea mijlocie a părţii dorsale a gâtului cu acul îndreptatt înspre corpul porumbelului. Porumbeii adulţi se vaccinează de regulă anual cu 1-2 luni înaintea sezonului de împerechere, expoziţii sau concursuri. Porumbeii tineri se vor vaccina începând cu vârsta de 4 săptămâni, iar in cazul efectivelor suspecte de circoviroza cu rapel la 14-21 zile.

INTOTDEAUNA SE VACCINEAZĂ NUMAI PASĂRILE SĂNĂTOASE,
Fiind o suspensie apoasă, cu seringibilitate ridicată, vaccinul este bine tolerat de organismul păsărilor şi nu produce reacţii post-vaccinale generale. Se va evita pe cât posibil stresarea inutilă a porumbeilor (prindere şi contenţie) pentru a mării rezistenţa la stres şi a răspunsului imun, se recomandă administrarea unei medicaţii antistress cu 2-3 zile înainte de vaccinare (polivitamine, aspirină, Alergotrat-Romergan).
Vaccinarea păsărilor cu semne de boală, tarate, parazitate, subnutrite poate conduce la un răspuns imun nesatisfăcător.
Columbopolivac S se prezintă ca o suspensie opalescentă, de culoare alb-gălbuie, care prin depozitare se separă în 2 straturi uşor omogenizabile la agitare cu o seringibilitate ridicata (se injectează uşor). Vaccinul se păstrează la 2-8 grade celsius si exista la flacoane de 40 de doze, valabil pana in ianuarie 2013. Pretul 1 doza = 1 Ron/porumbel.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 1
dieter 16 noiembrie 2011  
Interesant , valabilitatea de 6 luni este putin . De aceea folosesc Nobilis ( Olandez ) - valabil un an .
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.