29 poze   471 vizite

F E A R discover the darkness sides 01

Toate personajele vor locui într-o zona rezidențială la periferia unui oraș agitat și populat. Fiecare va avea propriul sau duplex (în cazul în care perosnajul va locui împreună cu un altul.Iar celelalte vor avea propria casa, utilata și mobilata pentru o un cuplu: doua bai, un dormitor, living, bucătărie, o sală fl diversa care poate fi piscina interioara, sala de jocuri, mini cinema sau pentru relaxare după nevoile proprii ale fiecăruia. O terasa și gazon, si câte un garaj iar fiecare casa sau duplex va avea o singura piscina exterioara și gazon.
Zona rezidențială va avea parc și un lac propriu.
• •❧ la prima discuție. Chicotesc și-i intind mana.-..si mulțumesc.; -Nu am nici o vlagă sa îmi bag mașina în garaj în seara asta. Scutur ușor din cap în semn negativ și ridic o sprânceană în finalul propoziției. - Tu unde mergi?Sau de unde vi?
• •❧ la prima discuție. Chicotesc și-i intind mana.-..si mulțumesc.
— ❝Lia, am înțeles.❞ Râd scurt și o privesc din când în când pe măsură ce vorbește, urmând; ca apoi să adaug după ce răsuflu adânc. ❝Păăi, eu am alergat și acum merg acasă. Sper că asta mă va ajuta să adorm mai bine.❞ Surâd în colțul gurii aproape insesizabil și privesc înainte,
— ❝Lia, am înțeles.❞ Râd scurt și o privesc din când în când pe măsură ce vorbește, urmând
— sesizând că ajunsesem cam în fața casei. Observ lumina aprinsă în cameră și-mi dau; seama că o uitasem așa. Privirea mea revine asupra ei, rostind. ❝Eu cam aici ar trebui să mă opresc, o seară minunată!❞ Îi zâmbesc scurt și mă retrag cu pași lenți, scotocind prin buzunar după cheie.
— sesizând că ajunsesem cam în fața casei. Observ lumina aprinsă în cameră și-mi dau

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.