61 poze   791 vizite
Albume

membru din 19 februarie 2019

EP01x are you happy in this world

━ Astăzi avusesem o zi cam grea, aflasem lucruri la care nu mă puteam gândi vreodată,; lucruri care m-au făcut să cedez pur și simplu. Mă aflam acum într-un bar din apropierea casei, pe scaunul înalt de bar, luând încă o gură din paharul de whisky. Îi povestisem barmanului -
━ Astăzi avusesem o zi cam grea, aflasem lucruri la care nu mă puteam gândi vreodată,
━ aproape toată viața mea și chiar dacă nu părea prea interesat, asta nu mă oprea din; a continua să vorbesc. „Ție ți se pare normal?!” rostesc, mărind ochii la el și încruntându-mă totodată. Acesta deschide gura pentru a-mi răspunde presupun, dar nu mă pot abține și o iau înaintea -
━ aproape toată viața mea și chiar dacă nu părea prea interesat, asta nu mă oprea din
━ lui. „Știu, nici mie. A fost marea mea iubire, dar m-a lăsat baltă ...” îmi șterg lacrimile; la fel de disperate ca și tonul vocii mele, reușind astfel să îmi întind tot rimelul care oricum cursese destul de tare. „Sigur, eram la grădiniță, dar am suferit!!”
━ lui. „Știu, nici mie. A fost marea mea iubire, dar m-a lăsat baltă ...” îmi șterg lacrimile
━ Mă plictiseam de moarte în camera mea, așa că am decis să fac o scurtă plimbare. Cobor treptele ca; îi pun zgarda lui Vegas și pornesc la plimbare, chiar dacă vremea nu pare una prea favorabilă.
━ Mă plictiseam de moarte în camera mea, așa că am decis să fac o scurtă plimbare. Cobor treptele ca
━ „Stai .. unde pleci?!” rostesc când barmanul îmi întoarce spatele și mârâi încruntată.; „Nepoliticosule ...” bolborosesc mai mult pentru mine și dau paharul de whisky pe gât de data asta, trântindu-l înapoi pe bar. „Măcar poți să-mi mai pui unul?!” strig după el.
━ „Stai .. unde pleci?!” rostesc când barmanul îmi întoarce spatele și mârâi încruntată.
━ Intru destul de plictisit în bar, așezându-mă la o masă. +; Când trece pe lângă mine o chelneriță, imi comand o vodkă.
━ Intru destul de plictisit în bar, așezându-mă la o masă. +
━ Barul fiind unul de cartier era destul de gol și liniștit la ora asta, motiv pentru care sunt; uimită când aud zgomotul provocat de clopoțelul de deasupra ușii, semn că intrase cineva în încăpere. Iau în mână paharul pe care-l primisem și abia acum îmi mut privirea spre noua prezență.
━ Barul fiind unul de cartier era destul de gol și liniștit la ora asta, motiv pentru care sunt
━ Cât își face câinele nevoile, decid să intru pe site-urile de socializare +; pentru a mă pune la curent cu ce mai face lumea prin Riverdale.
━ Cât își face câinele nevoile, decid să intru pe site-urile de socializare +
━ După ce-mi primesc vodka, îi mulțumesc tipei și arunc o+; privire în jur. Mare îmi e mirarea s-o văd pe Cheryl aici.
━ După ce-mi primesc vodka, îi mulțumesc tipei și arunc o+
━ Ridic ambele sprâncene când îmi realizez că persoana respectivă îmi părea destul de; cunoscută și mijesc ochii în speranța că-l voi vedea mai bine. Îmi dau seama că era chiar Fangs și cu paharul în mână mă dau jos de pe scaunul înalt și înainte spre el. „Oo, ce vânt de aduce pe aici?”
━ Ridic ambele sprâncene când îmi realizez că persoana respectivă îmi părea destul de
— „ Vântul plictiselii să fiu sincer, dar pe tine? Nu pare un loc prea fancy.”
— „ Vântul plictiselii să fiu sincer, dar pe tine? Nu pare un loc prea fancy.”
━ „Meh .. aveam nevoie de un loc liniștit, nu voiam să merg într-unul din barurile din centru.”; ridic din umeri și iau o gură destul de mare din pahar, lăsându-l înapoi pe bar. „Dar îmi dau seama că ar trebui s-o las mai moale cu băutul .. dacă vreau să ajung acasă pe picioarele mele =))”
━ „Meh .. aveam nevoie de un loc liniștit, nu voiam să merg într-unul din barurile din centru.”

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.