72 poze   274 vizite
Albume
virus in the system abort mission xxThe Bounding - Season 1 EP01

membru din 6 aprilie 2020

xThe Bounding - Season 1 EP01

❝ Fiecare dintre voi s-a instalat deja de 4 zile în propria cameră din buncărul subteran.Din cauza suferinţei şi tragediei întâmplate în vieţile voastre acum ceva săptămâni în urmă aţi decis fiecare să petreceţi mai mult timp în camere decât în spaţiile comune. În acest episod o să începeţi să vă cunoaşteţi,să vă aranjaţi camera,să despachetaţi şi să vă împrietenţi unii cu alţii.Fiecare încearcă să se obisnuiasca cu ideea ca au ramas singuri pe pamant si doar pe ei se mai au. Fiecare cameră dispune de o baie privată.Buncarul este format din : 12 camere individuale de o persoană,o bucătarie mare,sala de mese,holuri,un living foarte spaţios şi laundry room✦ ❞
Se gândește puțin la ce să spună, fiind surprinsă la cât de vorbăreți sunt cei doi. Chiar nu se aște; pta să o bombardeze cu întrebări. Era ca la micile interviuri pe care obișnuia să le dea înainte ca lumea să devină un iad. ”Hei, sunt bine, mulțumesc de întrebare.” îi răspunde fetei apoi
Se gândește puțin la ce să spună, fiind surprinsă la cât de vorbăreți sunt cei doi. Chiar nu se aște
își întoarce privirea spre băiatul din dreapta sa. ”Atâta timp cât nu o să mă ucideți și nu o să mă; gătiți pe post de cină, bineînțeles.” răspunde pe un ton sarcastic, uitându-se împrejur după bucătărie.
își întoarce privirea spre băiatul din dreapta sa. ”Atâta timp cât nu o să mă ucideți și nu o să mă
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶  ❝Sunt vegetariană. Dar dacă rămânem fără provizii, cine știe?❞ Vorbi; ton sarcastico-glumeț și păși către bucătărie împreună cu cei doi. O privi pe fată, realizând că nu au făcut nicio introducere și își îndreptă mâna către ea. ❝Astrid.❞ Se prezentă
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶ ❝Sunt vegetariană. Dar dacă rămânem fără provizii, cine știe?❞ Vorbi
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶  scurt, cu un zâmbet minuscul dar politicos. Când au ajuns în bucătăr; țintă către frigider, inspectând mâncarea, apoi deschise congelatorul și făcând la fel. ❝E ziua ta norocoasă, Carter.❞ Vorbi în timp ce scotocea pe acolo și scoase 3 cutii de pizza mici.
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶ scurt, cu un zâmbet minuscul dar politicos. Când au ajuns în bucătăr
Râde scurt în timp ce intră în bucătărie la replica fetei și se întoarce spre ea. ”Maya.” se; prezintă pe scurt și îi scutură mâna. ”Îmi place culoarea părului tău.” zâmbește.
Râde scurt în timp ce intră în bucătărie la replica fetei și se întoarce spre ea. ”Maya.” se
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶  ❝Mulțumesc!❞ Zâmbește, în timp ce desfăcea cutiile de pizza și deja ; în cuptorul cu microunde pe cea a lui Carter. Se sprijini cu spatele de blat, privind-o pe Maya. ❝Îmi pari cunoscută.❞
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶ ❝Mulțumesc!❞ Zâmbește, în timp ce desfăcea cutiile de pizza și deja
Merge în direcția frigiderului, sperând să găsească orice băutură în afară de apă. Zâmbește,; mulțumită atunci când vede o sticlă de limonadă. Se întoarce pe călcâie când aude remarca lui Astrid. ”Maya Raeken, dacă îți spune ceva numele ăsta.” deschide sticla și ia o gură din limonadă dulce.
Merge în direcția frigiderului, sperând să găsească orice băutură în afară de apă. Zâmbește,
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶  Scutură din cap, iar când aude soneria de la cuptor, scoate pizza și; lui Carter, apoi procedează la fel cu celelalte două, pentru ea și Maya. ❝Nu. Însă sunt singură că te-am văzut la un talk-show. Sau poate te confund.❞
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶ Scutură din cap, iar când aude soneria de la cuptor, scoate pizza și
Mai ia o gură din limonadă apoi se așează pe un scaun de lângă bar. ”Dap, obișnuiam să cânt..; înainte de toată apocalipsa asta..” îi spune, zâmbetul de pe fața ei dispărând.
Mai ia o gură din limonadă apoi se așează pe un scaun de lângă bar. ”Dap, obișnuiam să cânt..
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶  În ciuda faptului că înainte de tot ceea ce se întâmplase în urmă cu; o săptămână rutina sa zilnică nu obișnuia să fie prea diferită de cea actuală, trecuseră doar câteva zile în acel buncăr iar Astrid deja simțea dorința de a se urca pe pereți de plictiseală.
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶ În ciuda faptului că înainte de tot ceea ce se întâmplase în urmă cu
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶  În plus, lipsa contactului cu alte persoane nu o ajuta deloc. Desigu; îi întânlise pe Carter și Maya recent dar și-ar fi dorit să petreacă puțin timp cu ei sau chiar alți oameni, nu să stea singură în acel living, citind un roman polițist pe canapea.
⛧ℳi̶s̶c̶h̶i̶e̶f̶ ℳa̶n̶a̶g̶e̶d̶ În plus, lipsa contactului cu alte persoane nu o ajuta deloc. Desigu

Comentarii album • 5
quarantine 9 aprilie 2020  
-carter
Raportează
quarantine 9 aprilie 2020  
ies intru maine nb :*
Raportează
quarantine 9 aprilie 2020  
brb ma duc sa mananc
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.