Blat: 3 cani faina 1 cana zahar 375 ml apa 150 ml ulei 1,5 plicuri praf de copt cateva capsuni biscuiti petit beurre 250 g Crema: un plic praf de pudinca 400 ml apa 3 lg zahar 300 ml frisca Hulala sirop o cana apa esenta rom 3 lg zahar
Preparare:
Faina, zaharul, uleiul, apa, praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor (foc mediu cca 40 min). Se lasa la racit.
Se prepara crema, se face o budinca din apa, zahar si praf de budinca, se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece.
Asamblare un strat de biscuiti un strat crema blatul insiropat, crema, biscuiti, crema si apoi razuim un pic de ciocolata
13434701_10154331258895407_5253308832290848836_n
13445827_10154331258875407_1566605179073431533_n
13465994_10154331258885407_1415837961277295039_n
13434701_10154331258895407_5253308832290848836_n
13445827_10154331258875407_1566605179073431533_n
13465994_10154331258885407_1415837961277295039_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.