Umplutura:-3linguri stafide
-3 linguri rom
-250g migdale rase
-50 g zahar
-1,5 linguri scortisoara
-1 varf de cutit de cardamon
-1 lingurita coaja de lamaie
-5 linguri frisca lichida
-150g martipan
Checul:-250 g branza de vaci
-6 linguri lapte
-1 ou
-120 ml ulei
-100 g zahar
-1 vanilie
-1 praf de sare
-425 g faina
-1 praf de copt
Plus:margarina,zahar pudra 
Stafidele se inmoaie in apa,apoi se toaca si se amesteca cu 
rom.Se amesteca migdalele cu zaharul,scortisoara,cardamonul,coaja de lamaie rasa,stafidele cu romul si frisca 
lichida.Se taie martipanul in felii subtiri.
Branza de vaci se paseaza se adauga laptele,oul si 
sarea.Se amesteca praful de copt in faina,apoi se adauga peste branza treptat.Din aluatul obtinut se intinde o foaie dreptunghiulara de 40 ori 25 
cm.Se taie de pe lungime o fasie groasa de 2 cm,apoi se aseaza aluatul intr-o tava unsa cu margarina si deasupra se intinde 
umplutura.Se rasucesc laturile mai lungi ale aluatului pana aproape de centru.Fasia de aluat taiata anterior se taie in 4 bucati.Aceasta se aseaza pa chec si se apasa usor cu 
degetele.Se coace 50-60 de minute,apoi se presara cu zahar pudra.