Sarut mana, Mirela ! Ciabatta este o paine traditionala Italiana cu adaos de masline, ierburi aromatice (cel mai des busuioc si oregano )sau rosii, este foarte buna la gust mai ales ca la framantat se foloseste si putin ulei de masline ! :)
...de Master..asa arata toate mancarurile,deja imi lasa gura apa!
Dumneata ai avut parte de o viata cu maximum de incercari,au venit una peste alta,...dar esti un INVINGATOR,
si acesta este cel mai important lucru in viata!!Respectul si admiratia mea!Sa fiti sanatosi,se pare ca soarele incepe sa va lumineze drumul,Dumnezeu sa va ajute !
Maria
Le mananci "din ochi".. asa de bine arata, toate !
Am vazut ca faceti oua rosii cu frunze, prinse in ciorap. Si eu am invatat asta de la mama mea...
Din ciuperci pleurotus eu fac o "ciorba falsa de burta" - reteta Laurei Sava (cautati pe Google).
Multumesc mult, de la varsta de 18 ani imi gatesc singur, asa ca era timpul sa arate si bine :)
Ouale rosii cu frunze in ciorap sant traditie pastrata de la bunicul meu, si nu as vrea sa renunt la ea ! :)
Ce bine miroase cartoful copt,mi se face pofta!Daca ai stii de cand mi-am propus sa fac si eu cartofi copti la cuptor si nu reusesc...imi amintesc cand este prea tarziu sa-i mai pun in cuptor si aman mereu pe alta data!
Daca fac diabet, voi fetelor santeti vinovate, ca voi imi trimiteti mereu bomboane si ciocolata, si eu bietul de mine sant prea slab sa va pot rezista ! :)))
Multumesc mult, Carmen ! :)
Adevarul este ca eu inca nu am sesizat nici o diferenta intre cremele de zahar ars, indiferent de la cine am mancat toate aveau acelasi gust ! :)
Pizza arata delicios! Cora saliveaza de numa' la felia din mana ta... :))
Vad ca ai gasit si glucoza... ca tot ai amintit-o pe blog zilele trecute, la dulciurile/mancarurile copilariei.
Dupa cate bunataturi ai postat,imi dau seama cat de mult am lipsit!...oua decorate cu frunze am vopsit si eu ani de zile(cat am avut baiatul acasa),acum am ramas la cele simple!
Ce bine arata totul pe masa ta,imi place mult cum arata ciulamaua!Felicitari,Ninu!
Super pozele cu oua vopsite!!!
Modelul cu frunze e amintire din copilarie, pentru mine. Asa le faceau si ai mei cand eram mica... Ba chiar ne chinuiam si noi sa invatam si sa legam ciorapelul strans pe ou, fara sa stricam modelul de frunze. :) Sa ai un Paste Fericit, Ninule!
Multumesc mult, Tina, sarut mana !
Asa era si bunicul meu :))) daca un capat de frunzulita statea stramb imediat desfacea tot ciorapul si al aranja apoi al facea la loc :))) Si daca imi dadea cineva un ou facut asa cu frunze de ceapa si frunzulita de pe el era stramba imediat se lua de respectivul ca de ce nu a indreptat-o :))))) El cat a trait nu a folosit niciodata alte vopsele, doar coji de ceapa in amestec, ceapa normala si ceapa rosie ! :) Un Paste fericit iti doresc si eu tie, si familiei tale Valentina, multa multa sanatate si fericire !
toti mai ratam, mai ales eu. Las in cuptor sau pe aragaz si plec "putin{ in gradina, si apoi ma iau cu altele prin gradina , cand imi aduc aminte ......cred ca-ti dai seama cate tigai am ars.
Iimmmm,ce buna trebuie sa fie alaturi de omleta cu ceapa si ciuperci!Imi place si mie mango foarte mult,dar il consum doar in salatele de fructe sau simplu.
Sa-ti fie de bine!
Da, este peste !
Cambula data prin faina de malai si ou apoi prajita :)si in loc de mujdei am pus pe ea hrean Hame, e o combinatie care imi place tare mult !
Am facut supa cu ele, sant exact ca taieteii de casa, au un gust identic cu ce facem noi acasa si au si oua in ele cat trebuie ca nu se maruntesc la fiert deloc
Racitura e o adevarata "dementaza"! Arata super-bine!!!
Anii trecuti, cand faceam si noi in casa, pentru Craciun, era o adevarata munca sa reusim sa o facem bine inchegata... :)
Am renuntat insa de mult, caci nu reuseam sa o mancam toata si mereu ramanea si o aruncam.
Dar asta facuta de tine, arata nemaipomenit. Sunt convinsa ca si Frodo a fost de aceeasi parere. :))
Ce bine arata totul!Cu cata pofta as manca soriciul de langa varza si racitura de porc!!!...Sunt insa mancaruri la care am renuntat de cativa ani,din pacate!
Carmencitavio, si eu am renuntat in urma cu 4 ani la ori ce carne inafara de pui si peste, dar astea le-a cumparat vecinul meu ca era singura carne la mine la magazin in sat si am avut pofta de racituri ca 2 saptamani cat fusesem bolnav cu febra am mancat doar conseve :(... raciturile au fost bune, carnea de porc a mancat-o catelul meu Frodo ! :)
Ficateii de pui imi plac facuti la tigaie cu garnitura de amestec mexican sau "rataciti" in pilaful cu legume. Ficatei in supa nu am incercat pana acum. Iar galustele eu le fac cu ou batut in gris, nu cu faina. Presupun ca si cu faina ies bune... :)
:) Ma bucur mult !
:))))))) Tocmai mi-am facut curatenie in computer si am mai gasit niste poze de adaugat la dosar :D ... M-ai corupt total cu Sunphoto :D
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.