RETETA CORNULETE:
500g faina
1 cana ulei[ total lichid -ulei si bors sa fie 1/2 kg]
1 cana bors
un cubulet drojdie
o lingurita de sare
6 linguri zahar
esente si vanilii
Preparare:
Faci o adancitura in faina si pui o ling de zahar , drojdia si 3 linguri de apa calduta.Faci o maia si lasi putin la dospit.Apoi framanti cu celelalte ingrediente [ la temperatura camerei]Framanti pana se incorporeaza toate ingredientele bine.Lasi la crescut o ora.Intinzi o foie subtire in forma de cerc .Tai in 4 , apoi in 8 si in total 16 cornulete.Le umpli cu gem, rahat, nuca , ciocolata de post si rulezi pe fiecare.Le asezi in tava unsa cu ulei .Dai la cuptor 45 de min . In functie de cuptor. Sa le asezi mai departate in tava ca ele cresc.Pudrezi cu zahar sauu topesti ciocolata de menaj si torni pe ele in fir subtire..
SPOR LA TREABA!!!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.