346 poze   1334 vizite
Albume

membru din 6 septembrie 2021

you gave me a new life here 07

          ⤷ Cabana cu numărul 7. ⤶

      Aș prefera ca acțiunea din cabane să se petreacă în albumele speciale.
            Nu uitați!
       Cabanele sunt aprovizionate doar cu două paturi
        supraetajate, un dulap și niște etajere.
      Aveți grijă pe cine aduceți în camere! Sunt cu ochii pe voi!
— O privește pe Vera cum se plimbă pe acolo fără să zică nimic, apoi să se facă auzită; vocea lui Kai. ❞Pe lângă că ma ești perv ers că te uiță fără pic de jenă, mai ești și nesim țit și recunoști.❞ Își dă ochii peste cap și își scoate bocancii pentru a se urca în pat.
— O privește pe Vera cum se plimbă pe acolo fără să zică nimic, apoi să se facă auzită
— Salteaua era cam tare, dar nu putea judeca. Patul ei de acasă avea arcuri ieșite afară.; Se uită la cameră în sine și ajunge repede la concluzia că casa ei e vai și amar pe lângă cabana asta. Dar tace. Rămâne pe gânduri privind în gol.
— Salteaua era cam tare, dar nu putea judeca. Patul ei de acasă avea arcuri ieșite afară.
— Se uită confuz la ea, neînțelegând ce făcuse așa rău. Având creierul... cât o nucă era; peste puterile lui să înțeleagă. Decide totuși să nu îi mai spună nimic lui Mal, ce-i drept fiindu-i puțin frică de ea și preferă să își vadă de treaba lui, ducându-se apoi la baie pt a își face duș.
— Se uită confuz la ea, neînțelegând ce făcuse așa rău. Având creierul... cât o nucă era
— Nu prea fusese atentă la discuția lor, pentru că încerca de două trei minute să găsească; un locușor cu semnal în cabană. Văzând însă că nu are succes, își abandonează mobilul pe pat și decide să părăsească la rândul ei încăperea, pentru o plimbare pe marginea lacului.
— Nu prea fusese atentă la discuția lor, pentru că încerca de două trei minute să găsească
— Revine în cele din urmă din baie, neobservând inițial că rămăsese singur în cabană. "Ia; uitați, fetelor, ce am gă..." se oprește din vorbit când observă că e singur în cameră. Scoate din buzunarul halatului 5 tipuri de gândaci pe care îi găsise în baie și îî lasă pe jos =))))))
— Revine în cele din urmă din baie, neobservând inițial că rămăsese singur în cabană. "Ia
— "Nu credeam că o să vină momentul ăsta atât de rapid." se referă la momentul în care; rămâne singur, începând să mute paturile prin cameră în așa fel încât să i se pară că are mai mult spațiu.
— "Nu credeam că o să vină momentul ăsta atât de rapid." se referă la momentul în care
Când ajunse în cabană era complet singur, ceea ce îl încântă, însă știa că nu dura mult; dat fiind faptul că probabil era ora mesei și șleahta de prostovani, cum îi considera el pe toți, erau să-și umfle burțile. Pătruns în interior, lăsă ușa larg deschisă apoi făcu la fel și cu geamurile
Când ajunse în cabană era complet singur, ceea ce îl încântă, însă știa că nu dura mult
Pe motivul că-l deranja mirosul de parfum... de buget din cabină. Analiză puțin camera; neplăcându-i nimic și totuși trebuia să se așeze undeva. Singurul colț unde-i convenea era ocupat tot de bagajele unei fete, date fiind câteva accesorii, o fustă aruncată pe pat și lenjeria.
Pe motivul că-l deranja mirosul de parfum... de buget din cabină. Analiză puțin camera
Nu recunoscu niciun obiect vestimentar al fetei, cu toate că ar fi trebuit să le știe pe ale; tuturor, iar pentru că el considera că totul i se cuvine mai ales când i se punea pata, se apucă să-i tragă bagajele în mijlocul camerei ocupându-i locul. Se lungi în pat, peste așternuturile ei, încă
Nu recunoscu niciun obiect vestimentar al fetei, cu toate că ar fi trebuit să le știe pe ale
încălțat și își trase telefonul din buzunar ca să verifice semnalul. Aproape că chicotii când; observă că singurul loc care l-a revendicat după cheful lui era și singurul unde putea prinde o liniuță amărâtă de semnal.
încălțat și își trase telefonul din buzunar ca să verifice semnalul. Aproape că chicotii când
━ Deschide ușa cabanei strângând prosopul în jurul ei din cauza frigului. Rămâne blocată; în ușă scăpându-și prosopul. ❞Ăla... e... patul meu..❞ Mulți ar fi șocați să o vadă pe Mal fără cuvinte, dar uită-te acum cum stătea ca pro asta în ușă doar în costum de baie. Se uită spre
━ Deschide ușa cabanei strângând prosopul în jurul ei din cauza frigului. Rămâne blocată
━ trolerele ei din mijlocul camerei și începe să se enerveze. ❞Cu ce drept mi-ai mutat bagajele?; Nu înțelegi că patul ăla e ocupat dacă are lucruri pe el? Ești atât de bătut în cap?❞ Se apropiase de pat, începând să își așeze lucrurile din nou la locurile lor.
━ trolerele ei din mijlocul camerei și începe să se enerveze. ❞Cu ce drept mi-ai mutat bagajele?

Comentarii album • 9
metanoia 9 septembrie 2021  
GÂNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACI?????????????????????
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
=)))))))))))))))))))))))))))))))))
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
totuși eu mă duc la nani
noapte bunăă -vasii
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
noapte bună!!!! -iulia(kai/eleanor)
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
gnnn ;3
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
BAI NU EXISTĂ BĂI ÎN CABANA :))))))
SINGURA BAIE E CEA COMUNA CE E INTR UN ALT CORP
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
daaaa asta am inteles, dar am zis ca merge la baie cu gandul ca merge in celalalt corp
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
aaaa
eu pro astă =)))
tu l tot jignești pe kai că ii pr ost, da eu îl întrec :)))
Raportează
metanoia 9 septembrie 2021  
eee și el e o figura stai linistita =))))))))
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.