Un iepure tăiat bucăți aproximativ 3 kg Se cresteaza bucățile pentru a pătrunde mai bine sosul si condimentele.
Ingrediente: 2 pahare mari de vin alb demidulce 2 roșii tăiate felii 1 ardei gras feliat 2 cepe tăiate julliene multe masline ... 1 căpățînă de usturoi- se zdrobesc cățeii de usturoi ca să dea gust mai puternic Ulei de măsline din belsug Condimente mediteraneene după gustul fiecăruia Măsline Sare si piper după preferințe...
Se introduc bucățile de iepure si toate ingredientele într-o pungă specială pentru cuptor , se omogenizează bine , se leagă punga si se lasă in frigider 2 zile . Se va intoarce punga din când în când in frigider. La cuptor se introduce pentru 1 oră si 30 minute la 180 grade. A se servi cu un vin alb demidulce !
Pofta buna !
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: madboycip
Mesaj:
madboycip
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.